Thunder VPN LogoThunder VPN jedna je od “besplatnih” VPN usluga za vaš mobilni uređaj Android i dizajniran je posebno za tu svrhu. Unatoč hladnom imenu, ovaj definitivno ima problema. Iako je za Android, pomoću emulatora možete upotrebljavati aplikaciju na PC-u ili Mac-u. Prema Google statistikama, aplikacija ima preko 10 milijuna preuzimanja i ima 4,8 zvjezdice sa 368 recenzija i navedena je kao besplatni VPN. Iako nam pomisao na korištenje besplatnog VPN-a zvuči privlačno, to nas čini pomalo nervoznima. Navodno ga podržavaju oglasi. U našem pregledu Thunder VPN-a pogledat ćemo različite atribute. pružite više detalja. i vidi je li vrijedno tako visoke ocjene zvjezdica.

Želite li usporediti Thunder VPN s našim najboljim preporučenim VPN uslugama? Evo nekoliko najboljih alternativa. Svaki VPN nudi 30-dnevno probno razdoblje bez rizika za testiranje usluge.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

O tvrtki

Thunder VPN RegistracijaOvaj VPN kreirala je tvrtka pod nazivom Signal Lab. Čudno je da je to ime slično sigurnosnoj aplikaciji za razmjenu poruka, koju je napravila Signal Foundation. Iako bi ime moglo biti slučajnost, u to sumnjamo. Teško je pronaći informacije o ovoj tvrtki, zbog čega budemo oprezni. Njihova web stranica prilično je minimalna i pruža samo malu količinu informacija. To bi moglo reći da, ako pretražite, možete pronaći neke odgovore. S desne strane su podaci o registraciji web lokacije. Ako pogledate izbliza, vidjet ćete niz silaznosti. Na primjer, navodi grad i državu kao “Alhambra, Arkansas”. U pogledu, nema takvog mjesta. Sve naznake (poštanski broj i naziv grada) pokazuju da je tvrtka umjesto toga u Kaliforniji. Pored toga, pozivni je broj naveden na 626. To je pozivni broj za Alhambra, California. Iako je vjerojatno samo greška, to dodaje sumnju ove tvrtke za nas.

  HMA Pro VPN pregled 2023

cijena

Cijene groma VPN-aIako je usluga besplatna, imaju i “VIP” verziju VPN-a. Cijena im za mjesec dana usluge iznosi 9,99 USD. Međutim, možete dobiti 12 mjeseci usluge za 59,99 USD. Začudo, oni imaju tjedni plan i za 5,99 dolara. Kao što vidite na slici s desne strane, možete je isprobati i 3 dana besplatno. Naravno, možete otkazati nakon trodnevnog probnog razdoblja ili ga možete zadržati za iznos koji smo upravo spomenuli. Budući da je vezana za vaš Google Pay račun, kupnja usluge je vrlo jednostavna.

Značajke

Nema mnogo značajki ovog proizvoda o kojima bi se moglo govoriti. No, on sadrži popis sljedećih značajki.

  • Besplatno zauvijek
  • Neograničeno propusnost
  • Nije potrebna registracija
  • Bi li široki poslužitelji
  • Nema korisničkih podataka zapisnika

Lokacije i zemlje poslužitelja

U besplatnoj verziji možete vidjeti niz poslužitelja na slikama ispod. Na desnoj strani slike možete vidjeti VIP poslužitelje.Thunder VPN poslužitelji

Kada koristite standardnu ​​uslugu, imate pristup na oko 7 lokacija u 6 popularnih zemalja. Oni uključuju Kanadu, Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemsku, Njemačku i Francusku.

Ako odaberete VIP uslugu, dobit ćete sljedeće pogodnosti.

  • Bez reklama.
  • Brže veze.
  • Više opcija za povezivanje širom svijeta.

Dodatne lokacije premium servera uključuju Finska, Japan, SAD, Južna Koreja, Singapur, Italija, Indija i Gemany.

Hands-on testiranje

Povezivanje s VPN-om je jednostavno. Na ploči u nastavku vidite 2 zaslona veze. U gornjem desnom kutu možete promijeniti poslužitelj koji želite koristiti klikom na ikonu zastave. Naravno, svaka zemlja ima različitu ikonu. Kao što smo ranije spomenuli, s premium opcijom imate više mogućnosti.

Thunder VPN veze

Thunder VPN test brzine

Gubitak brzine jedan je od nedostataka korištenja besplatne usluge. Poslužitelj koji smo testirali bio je nevjerojatno spor. Koristili smo opciju “najbolji poslužitelj”. Kada pogledate slike, vidjet ćete da smo koristili istu lokaciju za svaki test. Kao što vidite, ako nude brzu uslugu, to sigurno nije dio. nadajmo se da su veće brzine na premium verziji. Kao što vidite, gubite više od 99% svoje brzine. Također, svaki put kada povežete ili prekinete vezu, vidjet ćete oglas. To može postati neugodno ako se povežete s različitim lokacijama.

  Hola VPN pregled 2023

Thunder VPN test brzine

Zašto biste trebali koristiti VPN

Budući da toliko mnogo ustanova sada nudi besplatni WiFi, pri povezivanju ćete htjeti koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način znatno smanjujete rizik da će kriminalci ili cybertheives ukrasti vaše privatne podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Što je s curenjem?

Propusni gromKao što možete očekivati ​​kod mnogih besplatnih VPN-ova, ovaj curi poput sita. Zbog toga smo odlučili testirati sveobuhvatni ispitivač propuštanja na www.doileak.com. Sviđa nam se korištenje ovog jer vam pokazuje različita područja na kojima otkriva probleme. Kao što možete vidjeti na slici s desne strane, ovaj VPN ima nekih problema i propušta. Naravno, neki problemi koji vidite s desne strane nastali su zbog problema s pregledavanjem putem mobitela, a ne s uslugom.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Prelazak na osnove, korištenje ove VPN usluge (ako idete na besplatnu verziju) bit će sporo i lako. S vremena na vrijeme možda ćete moći zaobići neka geo-ograničenja, ali ako želite koristiti VPN za primarnu funkciju zaštite vaše privatnosti, ovaj nedostaje. Povrh curenja je vrlo spor. Ako y Ako želite uslugu s boljim stupnjem sigurnosti i nema propuštanja, postoji mnogo vrhunskih usluga. Potražili bismo drugdje.

  TorGuard pregled

Završne misli o Thunder VPN-u

Iako je ovaj VPN izuzetno popularan, ne biste ga željeli koristiti za ništa ozbiljno. Uvijek biste se trebali zaštititi kada ste na WiFi. Ova besplatna usluga je vrlo spora, propusna i ne može joj se vjerovati. To bi moglo reći samo možda malo bolje nego ništa ne koristiti. Sjetite se samo da ćete se moći povezati sa SAD-om, Kanadom, Velikom Britanijom, Francuskom, Nizozemskom, Njemačkom samo ako koristite besplatnu verziju. To bi vam moglo pomoći da se zaobiđete geo-ograničenjima ako želite koristiti nešto poput SoundCloud, Pandora ili drugih, ali od toga ne biste trebali očekivati ​​više. Slobodno pogledajte naše Top 10 VPN-a za najbolje rezultate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me