Ulasan kami mendapati bahawa SpyOFF VPN adalah perkhidmatan privasi Internet yang ditawarkan oleh Sareta S.r.l., sebuah LLC yang berpusat di Republik San Marino. Bagi mereka yang tidak biasa dengan San Marino, ia adalah mikrostat tertutup di Itali. SpyOFF adalah pendatang baru yang kecil tetapi berkembang dalam industri VPN. Ia dilancarkan pada tahun 2015 dengan tujuan untuk memberikan keselamatan, privasi, dan tanpa nama dalam talian yang terbaik untuk pengguna Internet di seluruh dunia. Untuk mencapainya, mereka telah membuat perisian khusus yang mudah digunakan untuk Windows, Mac OS X, iOS, dan Android. Ini akan membolehkan anda memanfaatkan perkhidmatan mereka untuk mengatasi penapisan, menghapus sekatan geo, dan melindungi privasi tabiat melayari dalam talian anda. Oleh itu, anda dapat menikmati Internet yang lebih terbuka dan selamat dari mana sahaja.

Ulasan VPN SpyOFF

Harga dan Tawaran Istimewa VPN SpyOFF

SpyOFF VPN menyediakan perkhidmatan mereka sebagai pakej komprehensif yang merangkumi akses tanpa had. Mereka memasarkannya dengan tiga rancangan jangka panjang. Pelan ini mempunyai jangka masa satu bulan, enam bulan, dan dua belas bulan. Mereka kini menawarkan tawaran eksklusif yang memberi anggota baru perkhidmatan VPN SpyOFF enam belas bulan dengan harga dua belas untuk penggal pertama mereka. Selepas itu, syarat berikutnya akan dikenakan pada harga biasa $ 89.60 setahun.

Harga VPN SpyOFF

SpyOFF menawarkan langganan bulanan perkhidmatan VPN mereka dengan harga 12.99 sebulan. Anda dapat menjimatkan $ 2.00 dari harga bulanan dengan membeli rancangan enam bulan mereka pada 10.99 sebulan. Ini menjimatkan anda sekitar 15% dari harga biasa. Walau bagaimanapun, tawaran eksklusif mereka memberikan anda nilai keseluruhan terbaik dengan hanya $ 5.60 sebulan. Ini bermakna anda dapat menjimatkan lebih dari 57% dari harga bulanan biasa jika anda mendaftar selama enam belas bulan dari perkhidmatan VPN SpyOFF.

Ciri-ciri perkhidmatan komprehensif VPN SpyOFF adalah seperti berikut:

 • Lebar jalur tidak terhad – bermaksud bahawa kelajuan data anda tidak dibatasi dan tidak ada batasan jumlah data yang dapat anda hantarkan.
 • Dasar tanpa log – yang membantu menjadikan tabiat dalam talian anda lebih peribadi dan tanpa nama.
 • Sambungan serentak – dibenarkan dari semua peranti.
 • Menukar lokasi maya – membolehkan anda memintas sekatan geo dan menikmati pengalaman Internet yang lebih terbuka.
 • Protokol internet – pilihan membolehkan anda memilih antara protokol OpenVPN, L2TP / IPsec, dan PPTP.
 • Penyulitan berbutir – yang membolehkan anda memilih kombinasi kelajuan dan tahap penyulitan anda sendiri: Ultra selamat, Seimbang, atau Berkelajuan tinggi.
 • Sambungan dalam talian – selamat, tidak kira sama ada anda berada di rumah, berhubung melalui Wi-Fi tempatan, atau semasa melancong ke luar negara dengan selalu menyulitkan semua lalu lintas dalam talian anda.

Kaedah pembayaran yang diterima oleh SpyOff bergantung pada negara asal anda. Walaupun, nampaknya kebanyakan negara hanya menyokong debit bank dan PayPal. Sebagai tambahan bagi banyak negara, termasuk Amerika Syarikat, mereka nampaknya hanya menerima langganan melalui PayPal.

Jaminan 30 Hari Tanpa Risiko

SpyOff VPN memberikan jaminan wang dikembalikan 30 hari kepada semua pelanggan baru. Oleh itu, anda boleh menggunakan perkhidmatan mereka tanpa batasan sehingga 30 hari sejak anda menerima e-mel sambutan anda. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan mereka dan melihatnya sesuai dengan semua keperluan anda. Sekiranya atas sebab apa pun anda tidak berpuas hati, anda hanya perlu menghubungi sokongan mereka dalam masa 30 hari. Atas permintaan, SypOFF VPN akan segera menutup akaun anda dan memulakan pembayaran balik harga pembelian anda dengan segera.

Rangkaian VPN: Lokasi Pelayan

Peta Pelayan Rangkaian VPN SpyOFF

Rangkaian VPN SpyOFF agak kecil dengan kebanyakan pelayan berada di Eropah Barat atau Amerika Utara. Namun mereka juga mempunyai pelayan di Afrika, Asia, dan Oceania. Ini memungkinkan untuk membuat liputan sebahagian besar dunia dan memaksimumkan rangkaian mereka untuk negara dengan lalu lintas tinggi. Ini juga membolehkan mereka mengoptimumkan prestasi rangkaian keseluruhan mereka dengan menyediakan pelayan VPN berkelajuan tinggi dan rendah untuk semua sambungan anda.

Ketumpatan Pelayan Negara SpyOFF VPN

Lokasi pelayan VPN SpyOFF adalah seperti berikut:

 • Afrika
  • Afrika Selatan, Johannesburg
 • Asia
  • Hong Kong, Hong Kong; India, Bangalore; Jepun, Tokyo; Korea, Seoul; Singapura, Singapura
 • Eropah
  • Austria, Vienna; Belgium, Brussels; Republik Czech, Prague; England, London; Perancis, Paris; Jerman, Dusseldorf, Frankfurt; Hungary, Budapest; Itali, Milano; Belanda, Amsterdam; Poland, Warsaw; Romania, Bucharest; Rusia, St Petersburg; Sepanyol, Madrid; Sweden, Stockholm; Switzerland, Zurich; Turki, Bursa
 • Amerika Utara
  • Amerika, Atlanta, Chicago, Los Angelas, Miami, Phoenix, Seattle, New York; Kanada, Toronto
 • Oceania
  • Australia, Sydney, Perth

Rangkaian VPN SkyOFF terdiri daripada lebih dari 14000 alamat IP bersama dari 25 negara yang berbeza. Ini tersebar di hampir 400 pelayan. Walaupun mereka tidak secara langsung mengatakan bahawa mereka menyokong trafik P2P dan Torrent, dasar tanpa log mereka membenarkannya.

Betapa Selamatnya Lalu Lintas Dalam Talian Anda dengan SpyOFF VPN?

SpyOFF VPN menggambarkan keselamatan yang digunakan oleh rangkaian mereka sebagai SSL 256-bit. Mereka membolehkan anda memilih tahap enkripsi yang diinginkan untuk objektif VPN semasa anda dari antara OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, dan PPTP. Secara umum, kami mengesyorkan protokol OpenVPN yang sangat dipercayai. Ia menggunakan enkripsi AES-256, sijil digital, dan mengesahkan data di kedua-dua belah pihak menggunakan nama pengguna dan kata laluan. L2TP alternatif serba boleh menyokong Block-Chiffren AES dengan panjang kunci 128 bit. PPTP juga menggunakan 128-bit tetapi tidak digalakkan.

Pemilihan Protokol berbutir

VPN SpyOFF membolehkan anda memilih protokol anda sendiri dalam klien mereka. OpenVPN (UDP) akan memberi anda keselamatan dan prestasi terbaik dalam kebanyakan kes dan semestinya menjadi pilihan anda sepanjang masa. Sekiranya anda mempunyai masalah menggunakan OpenVPN (UDP), maka pilih OpenVPN (TCP) yang menggunakan pemeriksaan ralat untuk setiap paket untuk memastikan bahawa semua paket bebas ralat dan menerima pesanan dengan betul. Ini menjadikannya protokol yang baik untuk isyarat lemah atau sambungan pada jarak jauh.

Pilih L2TP / IPSec untuk keamanan terbaik jika OpenVPN tidak dapat digunakan tetapi ketahuilah bahawa ia akan memperlambat kelajuan sambungan anda kerana enkapsulasi berganda yang digunakannya. PPTP dapat digunakan sebagai jalan terakhir jika tidak ada protokol lain yang berfungsi. Namun, ketahuilah bahawa ia tidak lagi dianggap selamat.

Log Sambungan OpenOFPN VPN SpyOFF

RSA-2048 Tangan dan Kawalan

Di atas adalah gambar bahagian log untuk sambungan OpeenVPN ke rangkaian VPN SpyOFF. Perintah kawalan dan pengesahan jabat tangan awal dibuat menggunakan SSL / TLS. Ini disahkan menggunakan RSA dengan sijil 2048-bit. Kunci kemudian dirundingkan antara pelayan VPN dan peranti anda dan ditukar. Kekunci ini disegarkan secara berkala untuk memberikan kerahsiaan sambungan untuk penyambungan. Cipher saluran kawalan yang digunakan adalah TLSv1, cipher TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bit RSA.

Penyulitan / Penyahsulitan Data

VPN SpyOFF menggunakan Advanced Encryption Standard (AES) dengan panjang kunci 256-bit untuk menyulitkan dan menyahsulitkan trafik Internet anda. Penyulitan ini dianggap selamat. Algoritma yang digunakan untuk penyulitan dan penyahsulitan adalah ‘AES-256-CBC’ yang diinisialisasi dengan kunci 256-bit.

Pengesahan Data

Pengesahan Data dikendalikan menggunakan algoritma HMAC. SpyOFF VPN menggunakan hash mesej 256 bit ‘SHA256’ untuk pengesahan trafik data HMAC.

Ringkasan Keselamatan VPN SpyOFF

Walaupun SpyOff membolehkan anda memilih protokol penyulitan anda sendiri, ia secara lalai menggunakan OpenVPN. Ini dipercayai secara meluas sebagai salah satu protokol VPN terbaik yang ada sekarang. Penyulitan dilakukan dengan menggunakan algoritma AES-256-CBC. Mereka melaksanakan kerahsiaan maju DHE dalam fasa perundingan dan pertukaran utama mereka. SpyOFF VPN juga mengesahkan trafik data menggunakan hash SHA256. Memandangkan ini dilaksanakan dengan betul, pengalaman dalam talian anda semasa menggunakan perkhidmatannya harus dijamin dengan baik daripada pihak ketiga yang berniat jahat.

Sejauh manakah SpyOff Menjaga Privasi dan Tanpa Nama anda?

SpyOFF VPN pertama terletak di San Marino yang mempunyai undang-undang penggunaan maklumat yang ketat dan tidak ada keperluan penyimpanan data. Terlebih lagi, ia tidak dikaitkan dengan rangkaian perkongsian kecerdasan “mata”. Mereka juga merupakan layanan tanpa log mengenai PII ketika menggunakan jaringan VPN mereka. Ini termasuk alamat IP, laman web yang dikunjungi, data yang dikirim atau permintaan DNS. Ini bermaksud walaupun pihak berkuasa meminta data VPN pelanggan, mereka tidak dapat memberikan data untuk pengguna tertentu. Berikut adalah kecuali dari Dasar Privasi mereka yang menyatakan ini dengan kata-kata mereka sendiri.

SpyOFF (Sareta S.r.l.) beribu pejabat di San Marino, di mana undang-undang pendedahan maklumat lebih ketat berlaku daripada di kebanyakan negara lain. San Marino tidak mempunyai undang-undang penyimpanan data atau sistem perundangan yang mengharuskan syarikat untuk mendedahkan maklumat pelanggan. Berdasarkan undang-undang, permintaan untuk mendapatkan informasi dari pengadilan asing atau lembaga penegak hukum tunduk pada ketentuan “kriminalitas ganda”, yang berarti bahwa petisyen hanya akan ditegakkan oleh pengadilan jika kejahatan yang sama diancam dengan penjara sekurang-kurangnya satu tahun. Sekiranya kami menerima sepina San Marino yang sah, perlu diketahui bahawa SpyOFF tidak mengumpulkan alamat IP, sejarah penyemakan imbas, data lalu lintas, atau pertanyaan DNS yang dapat digunakan untuk mengenal pasti pengguna tertentu.

SpyOFF VPN menyimpan beberapa data gabungan untuk diagnostik rangkaian tetapi anda boleh memilih untuk tidak ikut serta. Tidak ada kegiatan PII atau VPN yang disertakan dalam data ini dan tidak dapat dihubungkan dengan pengguna individu. Data yang dikumpulkan merangkumi yang berikut:

Maklumat diagnostik mengenai kegagalan percubaan sambungan VPN.
Data ujian laju.
Laporan kerosakan, walaupun tanpa maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi.

Seperti biasa, anda harus menyemak sendiri Dasar Privasi dan TOS VPN SpyOFF dan memastikannya boleh diterima untuk penggunaan VPN anda.

Ciri-ciri tambahan

Sebagai tambahan kepada dasar pembalakan mereka, klien VPN SpyOFF mempunyai suis kill termasuk. Ini akan mematikan sambungan Internet anda sekiranya perkhidmatan VPN menurun. Ini membantu memastikan privasi dan kerahsiaan dalam talian anda dijaga semasa anda melayari menggunakan pelayan rangkaian mereka.

Ujian Kebocoran DNS SpyOFF VPN

Selain itu mereka telah melaksanakan perlindungan kebocoran DNS untuk membantu memastikan bahawa hanya alamat IP palsu anda yang dilihat oleh pemerhati Internet lain seperti yang digambarkan di atas.

Ringkasan Privasi VPN Spyoff

Oleh itu, anda boleh yakin bahawa SpyOFF memandang serius privasi dan kerahsiaan Internet anda. Mereka tidak mencatat data yang dapat mengenal pasti pelanggan secara unik semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Mereka telah menambahkan ciri canggih seperti suis pembunuh dan perlindungan kebocoran DNS ke aplikasinya untuk membantu menjaga alamat IP sebenar anda daripada tidak ditunjukkan semasa melayari. Walaupun, tidak ada perkhidmatan yang dapat menjamin kerahsiaan dalam talian anda sepenuhnya, menggunakan perkhidmatan mereka dapat membantu menjaga privasi anda dan menjadikan anda lebih tanpa nama semasa dalam talian.

Sokongan teknikal

Sokongan VPN SpyOFF adalah melalui tiket e-mel. Respons terhadap tiket yang kami buat dihantar dengan jawapan yang mencukupi dalam beberapa jam pada waktu operasi biasa dan awal hari berikutnya apabila dihantar di luar tempoh ini. Mereka juga mempunyai basis pengetahuan yang merangkumi panduan pemasangan manual untuk pelbagai peranti dan FAQ kecil. Ini mungkin digabungkan untuk akses yang lebih mudah. SpyOFF juga mempunyai blog yang membentangkan dan membincangkan petua dan berita keselamatan. Akhirnya, mereka mempunyai media sosial di Facebook, Twitter, dan YouTube.

Lawati SpyOFF VPN

Ujian Hands-ON VPN SpyOFF

Prosedur pemasangan untuk SpyOFF VPN bermula dengan memilih butang muat turun di halaman utama laman web mereka. Ini membuka halaman muat turun perisian mereka yang mempunyai pautan untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Anda juga dapat mengakses panduan persediaan untuk aplikasi ini, serta panduan pemasangan manual untuk router OS, Linux / Ubuntu, dan DD-WRT atau Tomato ini.

Pautan Muat turun VPN SpyOFF

Sekiranya anda ingin memasang klien perisian untuk Windows dan Mac, Cukup klik pada butang masing-masing. Ini akan membolehkan anda memuat turun atau menjalankan fail pemasangan dari komputer atau komputer riba anda. Butang untuk Google dan iOS akan memindahkan anda ke kedai aplikasi masing-masing. Setelah sampai, anda boleh memasang aplikasi ke peranti mudah alih anda. Keperluan untuk masing-masing adalah seperti berikut:

 • Tingkap – memerlukan Windows 7 ke atas dengan .NET Framework 4.5 dipasang.
 • Mac OS X – memerlukan versi terkini.
 • iOS – memerlukan iOS versi 8.0 dan lebih baru.
 • Android – memerlukan Android 4.0 dan lebih tinggi.

Memasang dan Menggunakan SpyOFF VPN untuk Windows

Memasang Pelanggan Windows

Setelah anda memuat turun fail pemasangan ke PC atau komputer riba Windows anda, jalankan sebagai pentadbir. Ini akan membuka fail dan membolehkan anda mengkonfigurasi klien dan menyelesaikan proses pemasangan.

Pemasangan Pelanggan SpyOFF VPN WIndows

Pilih direktori di mana anda ingin memasang fail klien SpyOFF VPN dan klik pada butang “Pasang”. Itu semua ada untuk proses. Perisian pertama akan mengkonfigurasi klien, memasang fail dan pemacu yang diperlukan, membuat jalan pintas desktop, dan kemudian tutup.

Pintasan Pelanggan Windows SpyOFF VPNJalankan jalan pintas untuk membuka klien buat pertama kalinya. Tidak seperti kebanyakan perkhidmatan VPN, ini akan membuka papan pemuka utama dan bukan skrin masuk. Skrin ini mengandungi semua fungsi utama perisian.

Skrin Sambungan Utama Pelanggan Windows SpyOFF VPN

Daripadanya, anda boleh:

 1. Tukar negara maya anda.
 2. Sambung ke atau putuskan sambungan dari pelayan VPN di rangkaian SpyOFF.
 3. Lihat alamat IP anda yang sedang ditetapkan.
 4. Lihat keadaan sambungan VPN semasa anda sekilas.
 5. Ubah protokol VPN anda atau buka layar untuk mengubah tetapan klien lain. Kami akan melihat lebih dekat perkara ini kemudian dalam tinjauan kami.
 6. Akses pelbagai akaun media sosial untuk SpyOFF VPN.
 7. Buka halaman akaun anda atau halaman sokongan di laman web SpyOFF.

Sambungan VPN Pertama Anda

Untuk membuat sambungan pertama anda, cukup pilih negara dan tekan butang “Sambung”. Anda boleh menatal senarai atau menggunakan kotak carian untuk mencari lokasi anda dan memilihnya. Ini digambarkan oleh sambungan kami ke pelayan VPN di Australia. Sebelum memilih lokasi maya baru, anda mesti memutuskan sambungan dari pelayan VPN semasa anda.

Perhatikan, kawasan latar belakang yang menunjukkan keadaan sambungan di bahagian atas dan bawah skrin berubah dari merah ke hijau dan mesej mereka berubah setelah anda disambungkan ke rangkaian. Juga, butang “Sambungkan” hijau diganti dengan butang “Putus” berwarna merah. Petunjuk ini memudahkan untuk mengetahui keadaan sambungan VPN anda sekilas.

Sambungan VPN SpyOFF Pertama Anda

Walau bagaimanapun, sebelum sambungan di atas dapat diselesaikan, anda akan diberikan skrin masuk. SpyOFF menunggu sehingga anda membuat sambungan pertama sebelum meminta kelayakan anda kerana inilah cara ia mengesahkan data antara pelanggan dan pelayan VPN.

Skrin Pengesahan VPN SpyOFF

Masukkan akaun anda “Nama Pengguna” dan “Kata Laluan” dan beralih “Simpan kelayakan” sehingga anda tidak perlu memasukkannya semula setiap kali anda membuka klien. Setelah selesai, klik pada butang “Baiklah”.

Secara lalai, perisian secara automatik memilih pelayan terpantas di Australia (berdasarkan ping) dan menghubungkan anda dengan menggunakan OpenVPN (UDP). Untuk memutuskan sambungan dari rangkaian VPN SpyOFF, klik pada butang “Putuskan sambungan”.

Prompt Pemutusan VPN SpyOFFIni akan membuka arahan sekiranya anda tidak sengaja mengklik “Putuskan sambungan”. Pilih ya untuk menyelesaikan proses pemutusan.

Tetapan Pelanggan Windows

Setelah anda membuat sambungan pertama ke rangkaian, mari kita lihat tetapan pelanggan. Ini hanya dapat diakses apabila anda tidak tersambung ke SpyOFF. Klik pada butang “Tetapan” di papan pemuka untuk membuka skrin ini. Tetapan ini boleh dibahagikan kepada dua kategori: umum dan sambungan. Tetapan umum adalah seperti berikut:

 • Mulakan SpyOff dengan Windows – memastikan bahawa anda dilindungi sebanyak mungkin.
 • Tunjukkan pengesahan putus hubungan – membuka arahan pengesahan ya atau tidak semasa putuskan sambungan.
 • Pilih pelayan sendiri – membahagikan kawasan pilihan negara menjadi dua dan menunjukkan pelayan individu dengan masa ping di sebelah kanan.
 • Tunjukkan petua alat – memaparkan petunjuk berfungsi semasa anda mengarahkan tetikus ke beberapa kawasan antara muka.
 • Perlindungan kebocoran DNS yang dipertingkatkan – melindungi dari pendedahan alamat IP yang benar.
 • Bahasa – membolehkan anda memilih antara bahasa Inggeris, Jerman, Perancis dan Belanda untuk antara muka pelanggan.
 • Tahap log – membolehkan anda menetapkan tahap perincian yang disimpan ke log untuk sambungan anda.

Tetapan Pelanggan Windows SpyOFF VPN

Tetapan sambungan merangkumi cara menangani pemutusan sambungan secara tidak sengaja dan pemilihan protokol manual. Tetapan sambungan adalah seperti berikut:

 • Sekiranya sambungan terputus maka,
  • Tidak buat apa-apa – yang tidak digalakkan kerana boleh mendedahkan IP sebenar anda dan membatalkan privasi dalam talian anda.
  • Aktifkan killswitch – untuk menghentikan akses Internet anda sekiranya anda terputus sambungan ke pelayan VPN secara tidak sengaja dan melindungi privasi anda.
  • Sambung semula secara automatik – untuk kemudahan dan meningkatkan masa penggunaan VPN.
   • Cuba lagi percubaan – membolehkan anda menetapkan bilangan kali sebelum sambungan gagal dan hanya tersedia jika sambungan semula dipilih.
   • Masa sambungan telah tamat – adalah jangka waktu (saat) percubaan penyambungan dilakukan sebelum dianggap gagal.
 • Pilih protokol – akan membolehkan anda menetapkan protokol sambungan anda secara manual. Anda boleh mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai perkara ini di bahagian keselamatan tinjauan SpyOFF VPN kami.
  • OpenVPN (UDP) – adalah protokol VPN lalai dan pilihan.
  • OpenVPN (TCP) – lebih baik untuk sambungan yang lemah atau tidak menentu.
  • L2TP / IPsec – digunakan jika OpenVPN tidak tersedia atau gagal.
  • PPTP – tidak selamat jadi gunakan hanya jika keselamatan tidak menjadi masalah.

Anda juga dapat membuka skrin pengesahan (untuk memasukkan atau mengubah nama pengguna atau kata laluan anda), mengakses glosari istilah laman web, atau memeriksa log sambungan dari skrin ini dengan mengklik pautan yang sesuai di bahagian bawah skrin. Setelah memilih pilihan tetapan anda, klik pada butang “Simpan tetapan” untuk kembali ke layar antara muka utama.

Skrin Sambungan Utama SpyOFF VPNPerhatikan bahawa sejak kita beralih “Pilih pelayan sendiri”, wilayah “Lokasi pelayan” di antara muka telah dibagi menjadi dua dengan “Lokasi pelayan” di sebelah kanan dan “Daftar pelayan” di sebelah kiri. Tab “Lokasi pelayan” masih mempunyai senarai negara yang boleh ditatal di bawahnya. Tab “Daftar terasing” yang ditambahkan mempunyai senarai pelayan VPN yang boleh digulir dengan waktu ping (saat) di bawahnya. Senarai ini boleh disusun dengan ping atau nama dengan memilih ikon menu (tiga titik mendatar) yang memudahkan mencari pelayan terpantas di lokasi yang anda mahukan.

Menggunakan Pelanggan VPN Windows

Menyambung ke pelayan VPN terpantas hanya memerlukan beberapa langkah.

 • Pilih negara tempat anda berada atau yang berdekatan dengannya. Anda boleh menatal senarai negara dan memilihnya. Tetapi jika anda mengetahui nama negara, lebih mudah untuk mengetik huruf pertama namanya di kotak carian dan memilihnya dari senarai yang disusun.

Sambungan VPN SpyOFF Khas

 • Klik pada butang “Sambung”.

Sekiranya anda ingin menerima protokol OpenVPN lalai yang berlaku bagi kebanyakan pengguna, itu sahaja yang diperlukan. Perisian akan menggunakan OpenVPN (UDP) secara automatik untuk menghubungkan anda ke pelayan terpantas (dengan ping) di negara tersebut.

Menyambung ke Lokasi Maya Tertentu

Namun, jika anda ingin mendapatkan alamat IP dari lokasi tertentu di suatu negara, maka ada beberapa cara untuk memilih pelayan VPN anda. Anda boleh menatal senarai negara terlebih dahulu dan memilih satu, kemudian tatal senarai pelayan ke lokasi yang anda mahukan dan pilih pelayan terpantas di sana.

Menggunakan Pelanggan SpyOFF Windows untuk Menyambung ke Lokasi Maya Tertentu

Sekiranya anda mengetahui nama lokasi maya (bandar), ada cara yang lebih mudah untuk menyambung ke pelayan terpantasnya. Anda hanya boleh memasukkan beberapa huruf pertama dalam namanya di kotak carian. Dalam kebanyakan kes, pelanggan secara automatik akan memilih negara yang betul dan pelayan terpantas di bandar tersebut. Tidak kira bagaimana anda memilih lokasi anda, klik pada butang “Sambung” untuk menerima alamat IP maya anda.

Butang Dashboard Protokol Pelanggan Windows SpyOFF VPN

Anda juga dapat mengubah protokol VPN anda dari antara muka utama jika anda perlu dengan memilih butang yang sesuai. Butang ini dilabelkan seperti berikut:

 • Sangat selamat – adalah pilihan lalai dan menukar protokol anda ke OpenVPN jika telah diubah. Ini biasanya merupakan pilihan yang paling dipercayai, selamat, dan cepat.
 • Seimbang – menukar protokol ke L2TP / IPsec. Gunakan ini hanya jika anda tidak dapat menyambung menggunakan OpenVPN kerana ia dapat melambatkan sambungan anda.
 • Kelajuan tinggi – menukar protokol sambung anda ke PPTP. Gunakan hanya jika keselamatan tidak menjadi perhatian atau dua protokol lain gagal.

Terdapat juga butang untuk membuka skrin tetapan dalam kumpulan ini. Kami menggunakannya lebih awal dalam tinjauan VPN SpyOFF kami untuk memilih pilihan pelanggan kami.

Ringkasan Pelanggan SpyOFF Windows

Seperti yang anda lihat dari gambaran keseluruhan kami, SpyOFF memudahkan untuk memasang dan menggunakan klien Windows mereka. Menyambung ke salah satu pelayan VPN mereka hanya memerlukan beberapa klik. Pilih lokasi anda dan hidupkan sambungan. Mereka mempunyai beberapa tetapan lanjutan untuk membantu menjaga privasi dalam talian anda seperti suis pembunuh dan perlindungan kebocoran DNS. Apabila anda ingin memilih lokasi maya yang lain, cukup putuskan hubungan, pilih lokasi baru, dan sambungkan ke lokasi tersebut

Lawati SpyOFF VPN

Memasang dan Menggunakan SpyOFF VPN untuk Android

Memasang Aplikasi Android

Proses pemasangan bermula dengan menatal ke kawasan muat turun laman web SpyOFF VPN. Setelah sampai, ketik butang “Muat turun”. Ini akan membuka pautan ke gedung Google Play.

Prosedur Pemasangan SpyOFF VPN untuk AndroidMengetuk butang ini akan membuka halaman pemasangan untuk aplikasi Android SpyOFF VPN. Ketuk “Pasang” dan terima akses yang diperlukan untuk menyelesaikan proses. Akhirnya, ketik “Buka” untuk menjalankan aplikasi pada peranti mudah alih anda.

Persediaan Awal untuk Android

Apabila aplikasi pertama kali dibuka, papan pemuka sambungan utama akan dipaparkan. Anda akan melihat bahawa ia mempunyai beberapa bidang yang mesti disiapkan sebelum anda dapat menyambung ke rangkaian SpyOFF. Ini adalah kelayakan akaun dan pelayan VPN untuk disambungkan.

Untuk memasukkan kelayakan pengesahan anda, ketuk pertama pada “Sila siapkan akaun pengguna” untuk membuka layar “Penyediaan akaun”. Setelah dibuka, masukkan “Nama Pengguna” dan “Kata Laluan” anda. Kemudian ketik “Selesai” untuk menyimpan kelayakan anda dan kembali ke skrin sambungan.

Persediaan Awal Aplikasi Android SpyOFF VPN

Sekarang ketuk “Sila pilih pelayan VPN”. Ini akan membuka senarai negara dalam rangkaian VPN SpyOFF. Mengetuk negara seperti “Kanada” akan membuka senarai pelayan untuk negara tersebut. Senarai ini merangkumi peratusan beban dan nilai ping (saat) untuk membantu anda memilih pelayan terpantas untuk negara tersebut. Memilih pelayan dengan ping terendah mengembalikan anda ke skrin utama. Anda kini mempunyai semua maklumat yang diperlukan untuk menyambung ke rangkaian SpyOFF.

Sambungan Pertama Anda Menggunakan Aplikasi Android

Setelah anda menyediakan maklumat yang diperlukan untuk menyambung ke pelayan pilihan anda di Kanada, ketuk butang “Sambung”. Oleh kerana ini adalah kali pertama anda menyambung ke pelayan VPN SpyOFF, anda mesti membenarkan mereka membuat terowong VPN dan membiarkan mereka memantau lalu lintas Internet anda.

Sambungan Pertama ke SpyOFF VPN dengan Aplikasi Android

Ketuk “OK” untuk menyelesaikan sambungan anda dan menerima IP maya anda di Kanada. Mengetuk alamat IP baru anda akan membuka skrin peta yang menunjukkan lokasi maya anda sekarang.

Peta Lokasi Maya VPN SpyOFF

Sekiranya anda ingin memutuskan sambungan dari pelayan semasa anda, ketuk butang “Putuskan sambungan”. Aplikasi ini akan meminta anda mengenai pilihan anda. Ketik ok untuk menyelesaikan pemutusan dari rangkaian VPN.

Menukar Pelayan dengan Aplikasi Android

Setelah anda memutuskan sambungan dari pelayan Kanada, mengetuk pelayan terakhir yang disambungkan akan membuka senarai negara di mana anda kemudian boleh memilih lokasi maya yang lain seperti yang kami lakukan dalam persediaan awal di atas. Pelayan Brussels (Belgium) dengan muatan hanya 4% dan ping 131 ms dipilih sebagai yang terpantas dalam keadaan ini.

Menukar Pelayan dengan Aplikasi Android SpyOFF VPNSetelah anda memilih pelayan VPN yang anda mahukan, skrin papan pemuka akan dibuka semula. Setelah sampai di sana, togol “Sambung” untuk selesai menukar ke pelayan baru anda di Brussels. Perhatikan bahawa keadaan sambungan sekarang “Aktif” dan latar belakangnya telah berubah dari merah ke hijau. Selain itu, togol kini memaparkan “Putuskan sambungan”.

Anda boleh menukar pelayan tanpa memutuskan sambungan dari rangkaian. Cukup ketuk sambungan semasa untuk membuka senarai negara. Pilih negara baru dan kemudian pilih pelayan baru di sana.

Menyambung semula ke Rangkaian VPN SpyOFF

Dalam kes ini, aplikasi akan meminta anda untuk menukar pelayan semasa disambungkan ke pelayan VPN. Oleh kerana ini adalah tujuan anda, ketuk “Ya”. Ini kemudian akan meminta anda untuk membatalkan sambungan semasa anda. Setelah anda memilih “OK” untuk permintaan ini, pelayan VPN anda akan diubah, layar utama akan dibuka, dan anda akan menyambung ke pelayan VPN baru anda.

Ringkasan Aplikasi Android SpyOFF

Seperti yang anda lihat, aplikasi Android SpyOFF VPN semudah dipasang dan digunakan seperti rakan Windows. Memasangnya ke peranti anda hanya memerlukan beberapa ketukan. Anda harus melakukan sedikit persediaan sebelum membuat sambungan pertama ke rangkaian mereka dengan memasukkan bukti kelayakan anda. Setelah disimpan, pilih pelayan VPN dan hidupkan sambungan. Mengetuk alamat IP baru akan membuka peta. Untuk menukar lokasi maya anda, matikan sambungan, pilih pelayan VPN baru, dan kemudian hidupkan semula sambungan. Jika tidak, anda hanya boleh mengetuk pelayan yang sedang disambungkan dan kemudian memilih yang baru. Selepas beberapa arahan, papan pemuka utama akan dibuka semula dan anda akan menerima alamat IP maya baru secara automatik.

Lawati SpyOFF VPN

Ujian Kelajuan SpyOFF

Kami menjalankan ujian kelajuan VPN SpyOFF menggunakan protokol OpenVPN lalai yang menggunakan penyulitan 256-bit. Ujian kepantasan kami menunjukkan bahawa perkhidmatan SpyOFF berada di kedudukan tertinggi dengan beberapa perkhidmatan yang lebih pantas dari penyedia premium. Seperti yang dijangkakan, mereka adalah kehilangan kelajuan kerana overhead untuk menyulitkan semua lalu lintas Internet kita. Namun keselamatan tambahan, privasi dalam talian, dan anonimiti yang lebih besar yang disediakan dengan menggunakan rangkaian VPN mereka menjadikan kos ini minimum.

Ujian Kelajuan VPN SpyOFF

Seperti yang anda lihat dalam ujian kelajuan kami di atas, kelajuan rangkaian SpyOFF masih pantas. Hasil kami menunjukkan bahawa menyulitkan sambungan menurunkan kelajuan muat turun kami dari 47.76 MB / s ke 44.66 MB / s ke pelayan di Los Angeles, CA. Ini adalah kerugian sekitar 6.5%. Hasil serupa diperoleh untuk lokasi lain. Memandangkan kepantasan rangkaian mereka, anda akan menikmati prestasinya semasa melayari Internet atau mengalirkan kandungan HD kegemaran anda.

Kajian SpyOff: Kesimpulan

SpyOFF VPN adalah penyedia baru di ruang privasi Internet. Mereka hanya berniaga sejak tahun 2015. Berkantor pusat di San Marino yang merupakan microstate di Itali. San Marino tidak mempunyai undang-undang penyimpanan data yang ketat dan mereka mempunyai undang-undang privasi data yang ketat. Ia bukan anggota mana-mana rangkaian perkongsian kecerdasan “mata”.

Rangkaian SpyOFF mereka bersaiz sederhana dengan pelayan di 25 negara yang berbeza. Ia terdiri daripada kira-kira 395 pelayan berkelajuan tinggi dan rendah di empat benua. Benua yang mereka lindungi ialah Afrika, Asia, Eropah, Amerika Utara, dan Oceania. Mereka mempunyai lebih banyak pelayan di negara dengan lalu lintas tinggi untuk membantu meningkatkan prestasi rangkaian secara keseluruhan.

Perisian VPN khusus menjadikan perkhidmatan mereka lebih mudah digunakan dengan kebanyakan sistem operasi. Ini termasuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Semua lalai ini kepada OpenVPN yang banyak diyakini adalah protokol VPN terbaik untuk kelajuan dan keselamatan. Walaupun OpenVPN seharusnya terbaik untuk kebanyakan pengguna, mereka juga mempunyai sokongan untuk L2TP / IPSec dan PPTP. Ini bermaksud anda boleh memilih keseimbangan kelajuan berbanding keselamatan anda sendiri.

SpyOFF VPN tidak menyimpan log sambungan atau aktiviti pengguna VPN mereka. Namun, mereka menyimpan beberapa maklumat gabungan mengenai kecepatan sambungan, log kerusakan, dan kegagalan sambungan untuk melakukan diagnostik dan meningkatkan prestasi rangkaian. Mereka menggunakan alamat IP bersama pada pelayan VPN mereka. Ini membantu menjaga privasi dan tanpa nama anda.

Sokongan untuk SpyOFF VPN terutamanya melalui tiket e-mel. Masa respons adalah baik (dalam beberapa jam pada waktu perniagaan dan awal hari berikutnya jika dihantar selepas ini). Kakitangan sokongan profesional dan berpengetahuan. Mereka dapat menjawab sebahagian besar pertanyaan kami untuk memuaskan kami. Mereka mempunyai bahagian sokongan yang luas di laman web mereka. Ini mengandungi panduan pemasangan, asas pengetahuan, dan beberapa jawapan penyelesaian masalah. Mereka juga memiliki blog dan media sosial di Facebook, Twitter, dan YouTube.

Perkara yang kami suka mengenai perkhidmatan:

 • SpyOFF VPN mempunyai perisian desktop khusus untuk Windows dan Mac OS X.
 • Mereka mempunyai aplikasi untuk iOS dan Android.
 • Anda boleh mencuba perkhidmatan tanpa risiko berkat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • OpenVPN adalah protokol lalai untuk perisian tersuai mereka. Mereka menawarkan L2TP / IPsec, dan PPTP sebagai alternatif.
 • Sambungan serentak tanpa had untuk peranti anda.
 • Mereka menolak rancangan jangka panjang.
 • VPN SpyOff mempunyai rangkaian yang sangat pantas.

Perkara untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan lebih banyak lokasi seperti Brazil di Amerika Selatan
 • Benarkan lebih banyak kaedah untuk membayar perkhidmatan seperti Bitcoin.
 • Tambahkan perkhidmatan sembang ke laman web mereka.

Misi pasukan SpyOFF VPN adalah untuk melindungi sebanyak mungkin orang dari pengawasan, penapisan, pendarahan ISP dan kawalan pemerintah semasa menggunakan Internet. Mereka mempunyai pelayan di semua kecuali Amerika Selatan atau Antartika. Mereka percaya bahawa apabila anda menggunakan rangkaian mereka, anda akan mahu membeli langganan. Untuk tujuan ini, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari sehingga anda dapat menguji rangkaian VPN penuh mereka tanpa risiko. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji kepantasannya, keserasian dengan laman web yang anda lawati, dan sokongan teknikal dengan semua peranti anda. Sekiranya sesuai dengan keperluan anda dan anda berpuas hati dengan perkhidmatannya, anda dapat menikmati VPN tanpa had selama 16 bulan dengan hanya $ 5.60 sebulan.

Lawati SpyOFF VPN