Az Android alkalmazás használatához CyberGhost bejelentkezésre lesz szükség. Ha még nem vagy ügyfél, akkor korlátlan VPN-hozzáférést is regisztrálhat Havonta 2,75 USD. A CyberGhost VPN Android alkalmazás telepítése egyszerű. Egyszerűen nyissa meg a készüléken a CyberGhost VPN webhelyet. Érintse meg a gombot a Google Play Áruházba történő átvitelhez. Miután odaér, ​​kiválaszthatja a „Telepítés” lehetőséget az alkalmazás Android-eszközre történő átviteléhez. A telepítés befejezése után érintse meg a „Megnyitás” gombot az alkalmazás futtatásához.

A CyberGhost VPN Android alkalmazás telepítéseCyberGhost Android App hitelesítés

Ha már van prémium fiókja, csak érintse meg a „Vissza a bejelentkezéshez” linket. Megnyitja a bejelentkezési képernyőt, ahol megadhatja a hitelesítő adatait fiókja ellenőrzéséhez. Láthat egy képernyőt, amely lehetővé teszi a CyberGhost számára az engedélyeket, amelyek szükségesek a VPN-hálózat létrehozásához az eszközön. Adja meg neki a szükséges engedélyeket.

CyberGhost VPN Android App BejelentkezésÍrja be a hitelesítési adatokat: „E-mail cím” és „Jelszó”. Miután ezt megtette, érintse meg a „Bejelentkezés” gombot a fiókja ellenőrzésének befejezéséhez. Ezután megnyílik az alkalmazás fő kapcsolódási irányítópultja. Mielőtt elkezdenénk csatlakozni a CyberGhost VPN hálózathoz, először nézzük meg az alkalmazás beállításait.

A CyberGhost VPN Android App beállításai

Az alkalmazás beállításainak eléréséhez érintse meg a fogaskerék ikont a műszerfal jobb felső sarkában. Néhány különféle kategóriába sorolhatók. Néhányuk informatív, míg mások hozzájárulhatnak az általános biztonság növeléséhez a CyberGhost VPN szolgáltatás használata közben.

Az első kategória a „Fiók”. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze fiókadatait, így könnyen monitorozhatja azokat Android telefonjáról. Megjeleníti a felhasználónevét, a terv részleteit, a telepített egyidejű eszköz számát és a lejárat dátumát. Van egy link a webhely fiókjához, amely lehetővé teszi, hogy csak néhány érintéssel módosítsa. Végül kijelentkezhet innen. Vegye figyelembe, ha igen, akkor a szolgáltatás jövőbeni használatához kölcsönöznie kell hitelesítő adatait.

A második kategória lehetővé teszi a CyberGhost szolgáltatás nyújtotta szolgáltatások előnyeinek kihasználását, hogy javítsák az online élményt a szolgáltatásuk használata közben. Ezeknek a funkcióknak a bekapcsolása segít megőrizni online adatvédelmét és biztonságát. Ide tartoznak a következők:

  • Reklám blokkoló – segít blokkolni sok invazív és bosszantó hirdetést. Ez lerövidítheti a webhelyek betöltési idejét, és segíthet eltávolítani a nem kívánt képernyő-rendellenességeket.
  • Védelem a rosszindulatú webhelyek ellen – megvédi a rosszindulatú szoftvereket azáltal, hogy megvédi a felhasználókat a szerver oldalán, így soha nem érik el az eszközüket.
  • Adattömörítés – tömöríti a képeket és más adatokat, amelyek pénzt takaríthatnak meg a felhasználók számára a fizetett adatcsomagokkal a CyberGhost VPN szolgáltatás használata közben.
  • Az online követés megakadályozása – megakadályozhatja az online nyomkövetőket az online viselkedés figyelemmel kísérésében és az online trendek profiljának kialakításában.
  Nézze meg a Big Brother élő közvetítéseit az Egyesült Államokon kívül

A CyberGhost VPN Android App beállításaiA következő kategória célja, hogy jobb online védelmet biztosítson, ha különféle hotspotokon csatlakozik az internethez. Ha bekapcsolja a Wi-Fi védelmet, az alkalmazás figyelni fogja, amikor az Android telefon megpróbálja csatlakozni ezeknek a vezeték nélküli hálózatoknak. Beállíthat műveleteket a következő típusú vezeték nélküli hálózatokhoz.

  • Biztonságos Wi-Fi – jelszóval védett hálózatokra utal.
  • Nem biztonságos WiFi – A hálózatok nyílt hálózatok vagy rossz jelszóbiztonságú hálózatok.
  • Több – lehetővé teszi a hálózatok és azok beállításainak mentését.

Az egyes lehetőségek közül választhat: Kérdezés, Védelem, Védelem letiltása és Figyelmen kívül hagyás. Javasoljuk, hogy ehhez használja a Ask vagy a Protect alkalmazást. Ezt később letilthatja, ha erre van szüksége. Soha ne hagyja figyelmen kívül egy hotspot kapcsolatot, mert ez kiszolgáltatottá teheti a rosszindulatú szereplőket és felfedheti az információkat. Szeretnénk, ha az alkalmazás kérdezzen tőlünk, hogy ismerjük azokat a hálózatokat, amelyekkel mindennapi életünk során kapcsolatba kerülünk.

A VPN-beállítások csak egyetlen váltást tartalmaznak, de ez fontos. Ez lehetővé teszi a szoftver számára, hogy véletlenszerű portot használjon minden biztonságos kapcsolathoz. Ez megnehezíti az internetszolgáltatót vagy mások számára az internetes szörfözés során a blokkolást vagy cenzúrázást. A porttartományok szükség esetén könnyen megváltoztathatók. Ezenkívül segíti szolgáltatásaikat olyan tartalomszolgáltatók előtt, mint például a Netflix, a Hulu és mások.

A CyberGhost VPN Android alkalmazás beállításai (folytatás)A Névjegy kategória egy támogatási és különféle információs linkek hodgepodge formájában, az alkalmazásról. A kapcsolattartó ügyfélszolgálat megnyitja a kérdést, hogyan irányíthatja lekérdezését. A válaszától függően vagy megnyit egy „Probléma bejelentése” vagy „Javaslatok javítására” lehetőséget, ahol megadhatja az esetét, és létrehozhat e-mail jegyet a megoldáshoz.

A Súgó megnyitja az útmutatók egy kis listáját, amelyeket az alkalmazáson belül használhat, hogy megkönnyítse a CyberGhost VPN szolgáltatás teljes kihasználását. A About is tartalmaz az alkalmazás verziószámát, valamint a TOS, az adatvédelmi irányelvek és az egyéb hasznos webhelyekre vonatkozó GYIK linkeket.

  Hogyan kell játszani a Rocket League-t egy VPN-sel

Online forgalom biztosítása a CyberGhost VPN segítségével

Különféle módon használhatják az Android alkalmazást az online forgalom biztosításához, attól függően, hogy mi az internethasználat célja. Ha csak anonim kapcsolatot szeretne elérni az általános szörfözéshez, akkor hagyhatja, hogy az alkalmazás válasszon egy gyors szervert az Ön számára. Ha kiszolgálóra van szüksége egy adott országban, akkor jobb választás lehet az Összes ország opció. Ha a cél a globális médiatartalom elérése, akkor valószínűleg ki szeretné használni az adatfolyam-listát. Végül, ha saját kapcsolatprofilot szeretne létrehozni a meglátogatott különböző webhelyek számára, a Kedvencek listájának létrehozása elősegítheti az összes kapcsolata egyszerűségét.

A CyberGhost VPN alkalmazás használata a legjobb szerverhez történő csatlakozáshoz

Most, hogy láttuk az alkalmazás kulisszák mögötti beállítását, nézzük működés közben. A CyberGhost VPN hálózathoz gyors névtelen kapcsolat létrehozásának legegyszerűbb módja az, ha lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb helyre csatlakozzon. Alapértelmezés szerint ez a beállítás megpróbálja csatlakozni a leggyorsabb szerverhez az aktuális tartózkodási helyétől. A meghatározáskor figyelembe veszi a távolságot, a ping és a szerver terhelését.

Csatlakozás a legjobb szerverhez a CyberGhost Android App segítségévelEnnek a kapcsolatnak a létrehozása csak egy kattintással lehetséges. Ha korábban már csatlakozott egy másik szerverhez, akkor egy gombra kattintva visszaállíthatja az aktuális kapcsolatot a legjobb helyre. Ebben az esetben kétszer meg kell koppintania az online adatvédelem biztosítása érdekében.

Csatlakozás az összes ország listájához

Ha nagyobb ellenőrzést szeretne, hogy a VPN-kiszolgáló hol tartózkodjon. koppintson a lefelé mutató nyílra az irányítópult aktuális csatlakozási helyétől jobbra. Ezzel megnyílik a helyek listája. Ezek közül az első az Összes ország listája. Ha kiválaszt egy országot a listáról, akkor az ország CyberGhost VPN szerveréhez kapcsolódik. Ezt szemlélteti a kanadai szerverrel való kapcsolatunk. Az ilyen módon történő csatlakozás lehetővé teszi az alkalmazás számára a leggyorsabb kiszolgáló meghatározását az Ön számára, hasonlóan az előző legjobb helymeghatározási példához.

Együttműködés Kanadába az Összes kiszolgáló listávalA leválasztáshoz kapcsolja ki a kapcsolatot, vagy válasszon másik kiszolgálóhelyet. Ne feledje, hogy Kanada most helyettesítette a legjobb helyet, és így most az alapértelmezett kapcsolatunk. A legjobb helyet az alapértelmezett értékre állíthatja vissza, ha megérinti a gombot. Az Összes ország lista újbóli megnyitásával megvizsgálhatjuk más módszereket is a VPN-kiszolgáló helyének részletességének ellenőrzésére. Ha megérinti a három vízszintes pontot egy ország mellett, megnyílik egy információs képernyő az adott ország kiszolgálói számára. Ez magában foglalja a kiszolgálók számát, az aktuális felhasználói számot és az adott ország szervereinek teljes terhelését. Kedvenc országként is csatlakozhat, és innen csatlakozhat.

  CyberGhost Windows telepítési útmutató

Az Összes kiszolgáló lista használata a csatlakozáshoz egy helyi Toronto SzerverhezVégül, ha megérinti a „Szerverek megjelenítése” linket, az ország helyét kibontja az egyes kiszolgálói bankokba. Ez lehetővé teszi egy helyi szerver kiválasztását azon a helyen, amelyhez csatlakozni szeretne. Az országhoz hasonlóan, ha megérinti a három vízszintes pontot az egyes kiszolgálók mellett, egy információs képernyő nyílik meg. Ez a képernyő azt is lehetővé teszi, hogy Kedvencezzen egy egyes kiszolgálót, hogy a jövőben könnyebben csatlakozhasson. Ebben a példában csatlakoztunk a Toronto-S01-i10 szerverhez a „Csatlakozás szerverhez” link megérintésével. Ha ezután leválasztjuk a szervert, valóban láthatjuk, hogy az alkalmazás csatlakozik a választott szerverhez.

Csatlakozás az US-Netflix számára optimalizált CyberGhost szerverhez

Egy másik dolog, amelyet a CyberGhost VPN Android alkalmazás lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a különböző földrajzi régiók streaming médiatartalmaihoz. Ezt megteheti, ha megnyitja a hely képernyőt, és megérinti a Streaming friendly listát. Megjeleníti a VPN-kiszolgálók listáját, amelyek optimalizáltak a kiválasztott tartalom eléréséhez.

Csatlakozás az US-Netflixre optimalizált CyberGhost VPN szerverhez az Android App segítségévelEbben a példában az Egyesült Államok – Netflix helyet választottuk ahhoz, hogy csatlakozzunk, amelyhez egy szerverhez csatlakoztunk, amely az Atlanta államban található. Ha leválasztjuk a VPN-kiszolgálót, láthatjuk, hogy ez egy ország helyszíne, és nem egyéni kiszolgáló. Ezt támasztja alá annak újbóli csatlakoztatása, amely csatlakoztatott minket egy másik VPN szerverhez.

A Kedvencek használata a CyberGhost VPN hálózathoz történő csatlakozáshoz

Végül, miután kedvenceket készített a legtöbbet meglátogatott webhelyekre, ezek használata a legmegfelelőbb módszer lehet a CyberGhost VPN hálózathoz való csatlakozáshoz. Kedvenceket hozhat létre az országok és az egyes kiszolgálók, valamint a leginkább használt streaming media oldalak számára. Ez azt jelenti, hogy mindezt egy kis listában tarthatja, hogy még könnyebben válthasson közöttük, amikor szüksége van. Például felvettük az Atlanta-S01-i04 szervert a listánkba, mert úgy találtuk, hogy ez biztosítja a legjobb sebességet a szörfözéshez. Most csatlakozhatunk hozzá néhány csappal.

Csatlakozás a CyberGhost hálózathoz a Kedvenc Helyek segítségévelPéldául felvettük az Atlanta-S01-i04 szervert a listánkba, mert úgy találtuk, hogy ez biztosítja a legjobb sebességet a szörfözéshez. Most átválthatunk rá más VPN szerverektől, csupán néhány érintéssel.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me