IPVanish Android telepítési útmutató

Látogasson el az IPVanish webhelyre Android készülékén, és koppintson a „Letöltés most” gombra. Ezzel megnyílik egy képernyő, amely a Google Play Áruházban található alkalmazás linkjére mutat. Innentől telepítheti az alkalmazást az eszközére. A telepítés befejezése után érintse meg a „Megnyitás” gombot az alkalmazás első indításához.


Telepítési folyamat az IPVanish Android App alkalmazáshoz

Az alkalmazás első megnyitásakor meg kell adnia a bejelentkezési hitelesítő adatait az IPVanish-fiók ellenőrzéséhez. E-mail címet és jelszót használta fiókjának létrehozásához, kivéve, ha megváltoztatta őket. Ezt követi az Android alkalmazás egy kis bemutatója. Érintse meg a „Tovább” gombot, vagy csúsztassa az oktatóprogram továbblépéséhez. Az oktatóanyag befejezése után megjelenik a gyorscsatlakozás képernyő.

IPVanish Android App Bejelentkezés és bemutató

Az IPVanish Android App beállításai

Az alkalmazás beállításait két lapra osztják. Ezek a lapok az általános és a kapcsolat beállításai. Az általános beállítások határozzák meg az alkalmazás alapértelmezett viselkedését. Míg a kapcsolatok beállításai beállítják a protokollt és a VPN-kapcsolat egyéb aspektusait.

Az IPVanish Android App általános beállításai

Ha megérinti a menü ikont (három vízszintes vonal) az irányítópult bal felső sarkában, megnyílik a beállításokat tartalmazó menü. Az általános beállításokat három kategóriába kell osztani:

 • Android indítása – meghatározza az alkalmazás indítási viselkedését.
  • Indítsa el az IPVanish programot – egy váltás, amely lehetővé teszi az alkalmazás elindítását, amikor Android telefonját vagy táblagépét újraindítja.
 • IPVanish indítás – lehetővé teszi, hogy kiválassza az alkalmazás betöltési módját.
  • Ne csatlakozzon automatikusan – csak manuálisan csatlakozzon az IPVanish alkalmazáshoz.
  • Csatlakozás az utoljára csatlakoztatott szerverhez – az alkalmazás a memóriában tartja az utoljára csatlakoztatott szervert.
  • Csatlakozás a leggyorsabb szerverhez – a ping és a betöltési százalék alapján.
  • Használja az ország leggyorsabb szerverét – ennek kiválasztásával megjelenik azon országok listája, amelyekhez csatlakozhat.

Az IPVanish Android App általános beállításai

 • Ról ről – tartalmazza az alkalmazás adatait, a webhely-támogatási oldalra mutató linket és a linket visszaállítja.
  • Nyitó bemutató – lehetővé teszi a nyitó bemutató áttekintését.
  • Licenc – képernyő, amely az alkalmazás licencinformációit mutatja.
  • Szolgáltatási feltételek – megjeleníti az alkalmazási feltételeket, amelyeket az alkalmazáson belül áttekinthet.
  • Verzióinformáció – lehetővé teszi, hogy lépést tartson a legújabb verzióval.

Az IPVanish Android App csatlakozási beállításai

Az IPVanish alkalmazás csatlakozási beállításai négy kategóriába vannak osztva. Ezek

 • Kapcsolatteremtés – Az automatikus újracsatlakozás, ha a kapcsolat leesik, növeli a kapcsolat üzemidejét. Ez nem ugyanaz, mint a gyilkos kapcsoló, de biztosítja, hogy szükség esetén gyorsan újracsatlakozzon.
 • Jegyzőkönyv – válassza ki a VPN csatlakozási protokollt. Az Android alkalmazás csak az OPenVPN-t támogatja.
  • OpenVPN (UDP) – ez az alapértelmezett protokoll, mert a leggyorsabb és a legtöbb felhasználó számára legjobban működik,
  • OpenVPN (TCP) – használja ezt, ha a jel gyenge vagy instabilitást tapasztal a másik protokoll használatával. Hibaellenőrzést végez, és nagyobb stabilitást biztosít, de a sebesség rovására.
  • Átkódolás – szabadalmaztatott protokoll, amely megpróbálja megtéveszteni a csomagszippantókat, hogy megakadályozzák az internetszolgáltatókat abban, hogy fékezzék a kapcsolat sebességét. Csomag- és portmanipulációt alkalmaz. Ez jó választás a kínai emberek számára.
 • Kikötő – lehetővé teszi a csatlakozási port megváltoztatását.
  • 1194 – az alapértelmezett OpenVPN port.
  • 443 – a HTTPS forgalommal társított port.
 • IP-cím megváltoztatása – lehetővé teszi, hogy időszakonként megváltoztassa az IP címet egy munkamenetben, ami megnehezítheti a nyomon követést.
  • Választási lehetőségek – Soha, 45 perc, 60 perc és 90 perc

IPVanish kapcsolatbeállítások az Android App számára

Az IPVanish Android alkalmazás beállítása egyszerű. Csak néhány általános indítási beállítás van. Választhat az OpenVPN TCP és az UDP között. A legjobb teljesítmény érdekében az UDP-t kell használnia. Az alkalmazás tartalmaz egy tülekedés funkciót is, amely hozzáteszi az obfuzációt az OpenVPN-hez. Ha olyan országban él, mint Kína, ez segíthet becsapni a mély csomagok ellenőrzését, és lehetővé teszi a nyitottabb internetes élményt..

Csatlakozás az IPVanish VPN hálózathoz

Az IPVanish VPN hálózathoz néhányféle módon csatlakozhat. Ide tartoznak a gyorscsatlakozás, a szerverlista és a szűrőszerverlista.

Csatlakozás az IPVanish-hez a Quick Connect használatával

Használhatja a Gyors csatlakozást, és hagyhatja, hogy a szoftver meghatározza a legjobb szervert. Ez azon kiszolgálók ping- és betöltési százalékán alapul, amelyek közel vannak az általános helyéhez. Ez a folyamat mindenkinek egyszerű, műszaki ismereteitől függetlenül.

Fogadja el az ország, város és szerver alapértelmezett „Legjobb elérhető” értékét. Érintse meg a zöld „Csatlakozás” gombot. Ha ez az első alkalom, hogy csatlakozik az IPVanish szolgáltatáshoz, akkor el kell fogadnia annak beállítását a készüléken.

A csatlakozás után az állapot „Csatlakoztatva” jelenik meg. Kap egy virtuális nyilvános IP-címet. Megjelenik a virtuális tartózkodási hely. A csatlakozási idő megszámolódik. Van egy grafikon az idővel feltöltött és letöltött adatokról. Végül a zöld „Csatlakozás” gombot egy piros „Csatlakozás” gomb váltja fel.

Amikor befejezte a hálózat használatát, érintse meg a „Leválasztás” gombot. Amikor ez befejeződik, az utoljára csatlakoztatott megye és város felváltja a rendelkezésre álló legjobb alapértelmezéseket.

Csatlakozás az IPVanish-hez a Quick Connect segítségével

A gyors csatlakozás azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan válasszon országot, várost és akár szervert is, majd csatlakoztassa Önt a választott szerverhez. Ezt mutatja az Egyesült Királyság-London szerverrel való kapcsolatunk az IPVanish hálózaton.

Először érintse meg az utoljára csatlakoztatott országot. Ez megjeleníti az országok teljes listáját. Vagy görgessen az Egyesült Királysághoz a listában, vagy használja az adaptív keresést, hogy a lista tetejére húzza, mint mi. Az Egyesült Királyság kiválasztásával újból megnyílik a gyorscsatlakozás képernyő. Figyelem, amikor az új országot választottuk, a várost visszaállítottuk a rendelkezésre álló legjobbra.

Ennek megérintésével megnyílik a rendelkezésre álló városok listája. Koppintson a Londonra, amely újra megnyitja a gyorscsatlakozás képernyőt. A szerver megérintésével választhatja ki a szervert, vagy hagyhatja, hogy a szoftver kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbbet az Egyesült Királyság-London helyszínén, ahogy mi is. Érintse meg a „Csatlakozás” elemet az új kapcsolat befejezéséhez.

Saját hely kiválasztása a gyors kapcsolathoz

Csatlakozás a Kiszolgálólista menü segítségével

Nyissa meg az alkalmazás menüjét, és koppintson a „Szerver” elemre. Ez megjeleníti az IPVanish ország-város helyek teljes listáját, betűrendben, országonként. Az ausztráliai Melbourne-hez hasonló hely melletti számozott kör megérintésével megnyílik az adott helyen található kiszolgálók listája, ping és terhelési százalékos értékek megjelenítve az egyes szervereknél. A „02” hely megérintésekor a rendszer kéri a csatlakozást. A „Csatlakozás” kiválasztásával befejeződik a kapcsolat.

Csatlakozás a Kiszolgálólista menü segítségével

Csatlakozás rendezett szerverlista használatával

A szerver menü újbóli megnyitása megjeleníti a teljes helyek listáját. Érintse meg a tölcsér alakját a képernyő jobb felső sarkában. Ezzel megnyílik a lista rendezése funkció. A listát rendezheti a ping-értékek tartománya vagy egy adott ország szerint. Úgy döntöttünk, hogy ország szerint rendezünk és szűrjük az országokat a keresés segítségével. Az Egyesült Királyság megérintésével kiválasztotta azt a rendezési helyet.

Csatlakozás az IPVanish hálózathoz rendezett lista segítségével

Visszatérve a szerver képernyőre, láthatja, hogy csak az Egyesült Királyság városai vannak a rendezett listánkban. Ha rákattint a Liverpool melletti „bekerített 2-re”, az Egyesült Királyság megjeleníti a szervereit, így megvizsgálhatjuk a ping és a betöltési értékeket. A „06” kiszolgálón történő választás felszólít bennünket, hogy csatlakozzunk hozzá. A csatlakozás megérintése befejezi a folyamatot. Ha kész, egyszerűen megérintjük a „Disconnect” elemet az IPVanish nework elhagyásához.

Csatlakozás szűrt szerverlista használatával

Az Androidra szóló IPVanish alkalmazás könnyen telepíthető. A VPN-hálózathoz való csatlakozáshoz nincs szükség hozzáértésre. A gyorscsatlakozás a képernyő egyetlen érintésével összeköti Önt a helyének legjobb szerverével. A leválasztás csak egy újabb csapot vesz igénybe. Semmi sem lehetne könnyebb.

A beállítások egyszerűek és könnyen beállíthatók. A kiszolgálólista segítségével is csatlakozhat. Ez a lista ping vagy ország szerint rendezhető. A keresési szolgáltatás segíthet a lista szűrésében is, hogy gyorsabbá és könnyebbé tegye a kapcsolatokat.

Csatlakozás után az alkalmazás megjeleníti a csatlakozási statisztikákat. Ide tartoznak a virtuális IP-cím, a letöltött adatok és a feltöltött adatok. Ez hasznos lehet azok számára, akik mérik a cellás számlákat. Segíthet abban, hogy jobban figyelemmel kísérjék költségüket.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map