Junior Jégkorong bajnokságA 2023-as Junior Jégkorong-világbajnokság ez az éves rendezvény 44. alkalommal jelent meg. Idén a IIHF Junior Világbajnokságot a Cseh Köztársaságban tartják. A játékokat az Ostravári Ostravar Aréna és a Třinec Werk Aréna játsszák. A Cseh Köztársaság már négyszer rendezte a bajnokságot. Tekintettel a jégkorong régión belüli népszerűségére, az esemény biztosan találatot jelent. Nézze meg az akciót a világ bármely pontjáról a VPN.

Az előzetes forduló 2023. december 26-án kezdődik, az aranyérmes játékkal, amelyet 2023. január 5-én játszanak. Ez másfél hetet ad a világ legjobb junior jégkorongos játékosának megfigyelésére és követésére. Vigyázz, ahogy a kedvenc csapatod versenyez az aranyért. A TSN az eseményt Kanadában közvetíti. Az NHL hálózatával az Egyesült Államokban és a világ többi részén. A teljes listát később a postában adom meg.

Miért van szüksége VPN-szolgáltatásra??

Ha ezt a bejegyzést Kanadából vagy az Egyesült Államokból olvassa, akkor nincs szüksége VPN-re a játékok megtekintéséhez. Ha azonban az Egyesült Államokon és Kanadán kívül él vagy kíván utazni, akkor a VPN segít felszabadítani a földrajzi korlátozásokat. A hálózatok blokkolják az embereket az országon kívül. A VPN megad egy IP-címet egy másik országban, amely úgy nyitja meg a tartalmat, mintha abban az országban ült.

A Junior Jégkorong Világbajnokság legjobb VPN-je

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben azt szeretné, ha egy gyors VPN-kiszolgálókkal figyeli az összes műveletet. Ez egy kicsit szűkíti a mezőt. Szerencsére a kedvenc VPN kedvezményt kínál az esemény során.

Számos hálózat közvetíti a versenyt. Ezen utasítások kedvéért az NHL hálózatot fogjuk használni az Egyesült Államokban.

 1. Jelentkezni valamire ExpressVPN (tartalmaz egy 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát)
 2. Töltse le és telepítse az ExpressVPN alkalmazást az eszközére
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, hogy lefedettséget szerezzen.
 4. Látogassa meg az NHL Hálózatot, és élvezze kedvenc csapatát a győzelemről.
  Játsszon a World of Warcraft (WoW) játékkal VPN-sel

Hogyan használhatunk VPN-t a bajnokság megnézéséhez

További segítséget szeretne az üzembe helyezéshez. Itt található egy alaposabb útmutató egy képernyőképernyővel, amely segít az indulásban. Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás használatával a Jégkorong-világbajnokság figyelésére. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

 • Az ExpressVPN nagy kiszolgálókkal rendelkezik a világ minden tájáról. Válasszon egy országot, ahol a lefedettséget meg szeretné nézni. Néhány népszerű választás között szerepel Kanada és az Egyesült Államok.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és IKEv2 programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
 • Nw, a kábel- / műholdas- / streaming-előfizetési fiókod hitelesítő adatait felhasználva bejelentkezsz a weboldalra, amelyet a játékok nézéséhez használsz.

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy rendelkezik IP-címmel a választott ország ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy nézheti a Jégkorong-világbajnokságot, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban. Csatlakozzon egy kanadai szerverhez a TSN lefedettségének megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflixnél, mintha az Egyesült Államokban ült..

  ExpressVPN Mac telepítési útmutató

A jégkorong-világbajnokság lefedettsége

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a hálózatokat, amelyek közvetítik a 2023-as IIHF Junior Világbajnokságot:

 • Kanada – TSN, RDS
 • Cseh Köztársaság – CT
 • Európa – Eurosport
 • Finnország – MTV3
 • Oroszország – NTV Plus
 • Szlovákia – STV
 • Svédország – SVT, Viasat
 • Egyesült Államok – NHL hálózat

Ne felejtsen el csatlakozni egy szerverhez abban az országban, ahol meg szeretné nézni a lefedettséget. Például a TSN.ca online lefedettség csak a kanadai IP-címmel rendelkezők számára érhető el..

Az előzetes forduló ütemezése

Az alábbiakban bemutatjuk az előzetes körjátékok menetrendjét és helyét:

A forduló – Werk Aréna

A csoport Előzetes ütemterv

B forduló – Ostravar Arena

B csoport Előzetes ütemterv

Fogja meg az összes akciót az online junior jégkorong-világbajnokság online közvetítésével. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is élvezhessék a játékokat. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me