BB&T KözpontAz NHL belépési tervezet a Nemzeti Jégkorong Liga új játékosokat hoz be. 2023-ban a tervezetet a Dallas Stars otthonában, az American Airlines Központban, Dallasban, Texasban tartják. Az első forduló lefedettsége június 22-én, pénteken, 19:00 órakor (EST) kezdődik, a 2-7. Forduló június 23-án, szombaton 11:00kor kezdődik. Noha az Egyesült Államokban és Kanadában több csatornát közvetít a vázlat, bárhol megnézheti a kilátásokat az NHL-vázlatban, a VPN segítségével..

Legjobb VPN az NHL belépési tervezethez

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Az NHL belépési tervezete 1962-ben kezdődött, de csak 1980-ban vált nyilvánosságra. Csak négy hónappal az Egyesült Államok szovjetunióval szembeni sokkoló győzelme után nyert a jégkorong aranyérmét az 1980-as olimpián. Nem meglepő, hogy ez a győzelem után a sport nagyobb érdeklődést és figyelmet váltott ki. Azóta láthattuk a történelem egyik legnagyobb jégkorongos játékosát az NHL sorain. Figyelhetjük a következő Gretzky, Lemieux, Howe vagy akár Jagr választását is.

Tavaly az NHL valami szokatlan dolgot tett a tervezetükben. Általában azok a csapatok vesznek részt, akik a legrosszabbat nyerik a sorsoláson. A lottótervezet meghatározza, hogy a csapat milyen sorrendben jár. 2015-ben az NHL megváltoztatta a súlyát, hogy csökkentse az alsó négy csapat esélyeit a legjobb játékosok megszerzésére, és növelje a többi nem rájátszásban részt vevő csapat esélyeit, mint a legjobb választás..

Természetesen ebben az évben a szokásos mozdulatok és pozíciók voltak a kereskedések és a kiegészítő válogatások miatt. Itt van egy pillantás az első két forduló megrendelési tervezetére.

PickRound 1PickRound 2
1 Bivaly 32 Bivaly
2 Carolina 33 Detroit
3 Montreal 34 Florida
4 Ottawa 35 Montreal
5 Arizona 36 Detroit
6 Detroit 37 Vancouver
7 Vancouver 38 Montreal
8 Chicago 39 NY Rangers
9 NY Rangers 40 Edmonton
10 Edmonton 41 NY Islanders
11 NY Islanders 42 Carolina
12 NY Islanders 43 NY Islanders
13 Dallas 44 Dallas
14 Philadelphia 45 St. Louis
15 Florida 46 Washington
16 Colorado 47 Colorado
17 New Jersey 48 NY Rangers
18 Columbus 49 Columbus
19 Philadelphia 50 Philadelphia
20 Los Angeles 51 Los Angeles
21 San Jose 52 Toronto
22 Ottawa 53 Pittsburgh
23 Anaheim 54 Anaheim
24 Minnesota 55 Arizona
25 Toronto 56 Montreal
26 NY Rangers 57 Boston
27 Chicago 58 Colorado
28 NY Rangers 59 Tampa-öböl
29 St. Louis 60 Winnipeg
30 Detroit 61 Las Vegas
31 Washington 62 Montreal
  Hogyan feloldhatja Salem városát egy VPN segítségével

Jelenleg minden nap két csatorna lesz, amely megjeleníti a vázlat lefedettségét. Az Egyesült Államokban az NBC Sports Network az első fordulót fedezi a 22., a 23. és az NHL hálózat pedig a lefedettséget. Kanadában a lefedettség az első napon a Sportsnettel, a második napon a Sportsnet 1-vel kezdődik. Ha ezt az eseményt az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül szeretné megtekinteni, akkor fizetős előfizetésre lesz szüksége, amely tartalmazza NBCSN vagy a Sportsnet és egy jó VPN szolgáltatás.

Miért használjon VPN-t? Mert a vázlatot blokkolják. Ez azt jelenti, hogy a felkeresett webhely felismeri az Ön IP-címét, és ha az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül található, akkor a földrajzi korlátozások alapján blokkolunk. Számos választási lehetőség közül választhat a VPN számára. Íme néhány jó javaslat, amelyek megkönnyítik a csatlakozást, mint egy ország kiválasztása és egy gombnyomás.

Hogyan használhatunk VPN-t az NHL belépési tervezetének megfigyelésére

Használni fogjuk ExpressVPN Például, hogyan lehet VPN szolgáltatást használni az NHL-vázlat megnézéséhez. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN kliens szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. A mobil felhasználók letölthetnek alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. Még az ExpressVPN útválasztó alkalmazást is használhatja a hálózat minden eszközének biztonságához. Az összes kommunikációt elküldi a VPN-en keresztül, amely kiterjeszti a támogatást olyan eszközökre, mint a játékkonzolok és a streaming boxok. Még van egy alkalmazásuk az Amazon Fire TV készülékekhez.

Most, hogy lehetősége van a szoftver letöltésére és telepítésére, ideje csatlakozni. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával. Ne feledje, hogy az amerikai szerverek képeit használjuk, mivel a Big Brother földrajzi korlátozása az Egyesült Államokra vonatkozik.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel az NBCSN és az NHL Network elérhető az Egyesült Államokban, kiszolgálót válasszon az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN nagy szerverhálózattal rendelkezik az Egyesült Államok egész területén.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
  Játsszon a World of Warcraft (WoW) játékkal VPN-sel

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, böngészhet az interneten, vagy nézheti az NHL belépési tervezetét, mintha valójában ott lenne. Ugyanez igaz minden országban, de csatlakozni kell egy szerverhez az Egyesült Államokban az élő közvetítések megtekintéséhez.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Az Egyesült Államokon kívüli használatra a szolgáltatás segíthet felszabadítani a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, a Hulu és a Pandora szolgáltatásait. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha fizikailag ott lennél, vagy bármely más olyan régióban, amelyhez hozzáférni szeretnél..

Élvezze az összes izgalmat a 2023-as NHL belépési tervezet során. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a VPN segítségével bárhol a világon élvezhessék az izgalmat. Feltétlenül kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me