Az IPVanish 7 napos, kockázatmentes VPN-próbaverziója

Az IPVanish új tagokat kínál a 7 napos kockázatmentes VPN-próba. Minden új IPVanish VPN-felhasználóra 7 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Megállapíthatja, hogy a legtöbb vezető VPN-szolgáltató pénz-visszatérítési garanciákat használ annak érdekében, hogy segítsen az új felhasználóknak tesztelni szolgáltatásaikat azzal a lehetőséggel, hogy meghatározott időn belül lemondjanak. Az IPVanish számára ez a határidő egy hét.


A VPN-feliratkozáskor fontos megérteni a feltételeket. Azok a szolgáltatók, amelyek pénzvisszafizetési garancia útján ingyenes próbaverziót kínálnak, gyakran korlátozzák az adatfelhasználást és az időt, amelyen belül a szolgáltatást felhasználhatják. Egyesek korlátozzák a kiszolgálóhelyek számát is, amelyhez csatlakozni lehet. Részleges expozíciót ad a hálózatuknak. Fontos, hogy ismerjük a határokat.

Az új IPVanish-tagok szabadon tesztelhetik nagy VPN-kiszolgálóik hálózatát az egész világon. Nem szabnak korlátozást a kiszolgálói helyekre, protokollokra vagy ügyfélszoftverekre, amelyeket a próbaidőszak alatt használhat. Ezenkívül az adatfelhasználást sem korlátozzák. A szolgáltatást annyira használhatja, amennyit csak akar, és csatlakozhat minden kiszolgálóhelyhez a próbaidőszak alatt.

Itt vannak az IPVanish ingyenes próbaverziójának feltételei. Visszatérítési politikájuk kimondja:

 • Ha kevesebb, mint 100% -ban elégedett a VPN szolgáltatással, örömmel visszatérítjük a kifizetést, ha a visszatérítést a vásárlás napjától számított hét (7) napon belül igénylik. A hét napos vásárlási határidőn túl benyújtott kérelmeket nem teljesítjük.
 • Megérti, hogy a változó árú devizák, például a BitCoin használatával fizet, olyan fizetési módot használ, amely rövid idő alatt nagymértékben ingadozhat. Ön beleegyezik abba, hogy az e módszerekkel végzett tranzakciók esetleges visszatérítéseit a dollár árfolyamán a visszatérítéskor, és nem az eredeti tranzakció vagy visszatérítési kérelem időpontjában kell értékelni..
 • Ön is megérti, hogy egyes készpénzekvivalensek vagy más fizetési módok nem teszik lehetővé a visszatérítést, vagy hogy a visszatérítések lassan vagy papírcsekkel történhetnek, vagy hogy a visszatérítésekhez szolgáltatási díjak kapcsolódhatnak. Ön elfogadja és tudomásul veszi, hogy az IPVanish nem felelős, ha a fizetési mód nem teszi lehetővé a visszatérítést. A visszatérítés helyett szolgáltatási ajánlatot kap, ha a fizetési mód nem teszi lehetővé a visszatérítést.

A 7 napos ingyenes próbaverzió mellett az IPVanish kedvelt időnként kedvezményeket kínál a látogatóknak a népszerű VPN szolgáltatásukban. Ahhoz, hogy kihasználhassa egy kuponkódot, amely keményen kódolt, amikor meglátogatja a webhelyet ezen az oldalon. A legfrissebb promóciós kódokat más információkkal együtt fogjuk megőrizni, hogy pénzt takarítson meg az IPVanish webhelyen, és teljes mértékben élvezhesse szolgáltatásaikat..

Csatlakozzon az IPVanish-hez a jelenlegi promóció során, hogy akár 73% -ot takarítson meg a korlátlan VPN-hozzáférésből. Az IPVanish kupon halmozza meglévő kedvezményeit. Megtakarítás bármilyen időtartamra – havi, negyedéves vagy éves. Élvezze a teljes évet 39 dollárért, ami csak 3,25 dollár havonta. Az egy 73% kedvezmény le a teljes kiskereskedelmi árról, amely évente 143,88 USD.

Az IPVanish kedvezmény kuponkódja: SPRING2020, de nincs rá szüksége. Kattintson az alábbi képre vagy a következő linkre a VPNFan promóciós oldal. Amikor rákattint a „Start now” -ra, észreveszi, hogy az árak már árengedményekkel vannak ábrázolva.

IPVanish árképzés

Itt található a VPN rajongói kedvezmény teljes részletezése:

TermRetail PricePrice a CouponDiscount-tal
1 év$ 143,88$ 39.0073%
3 hónap$ 35.97$ 13.5063%
1 hónap$ 11.99$ 5.0059%

Az IPVanish minden új tag számára 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így nincs semmi kockázata a feliratkozásra. Komolyan gondolom, hogy le kell mondania, de mindig örülök, hogy tudom, ha vannak problémák. Sokat használom a szolgáltatást, és gyors. Tökéletes a Wi-Fi kapcsolatok biztonságához és a HD tartalom streamingjéhez.

Elolvashatja a IPVanish felülvizsgálat többet megtudni a szolgáltatásról. Röviden összefoglalót adok neked. Az IPvanish egy felső szintű VPN-szolgáltató, ami azt jelenti, hogy saját hálózatot kezelnek, és saját kliensszoftvert fejlesztenek. Ez számos előnyt jelent számukra a versenyhez képest. A kezdők számára teljes mértékben ellenőrzik a hálózatot, amely lehetőséget ad számukra a nulla naplózás politikájának követésére. Nem vezetnek felhasználási naplókat. Ez a sebesség előnyeit is biztosítja számukra. A tagok hozzáférhetnek az egyéni kliens szoftverekhez Windows és Mac rendszerekhez. Mindkét alkalmazás fejlett funkciókat tartalmaz, amelyek megsemmisítik a kapcsolatot, ha a VPN leesik, és az IP-címek elforgatásának képességét. Könnyen kezelhetők az iOS és az Android mobil alkalmazások, így nem kell manuálisan konfigurálnia semmit. Csatlakozás OpenVPN (TCP vagy UDP), PPTP vagy L2TP-vel. Két eszközt egyszerre csatlakoztathat, ami igazán jó, ha utazik, és laptopját és telefonját egyidejűleg szeretné biztonságosítani.

Látogassa meg IPVanish promo oldal és a VPNFAN kuponkódunk keményen kódolva lesz, így akár 73% kedvezményt lehet megtakarítani. Minden új tagnak 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, amely rengeteg időt igényel a szolgáltatás tesztelésére. Tudassa velünk, mit gondol @VPNFan és kövessen minket a vezető VPN-szolgáltatások, például az IPVanish legfrissebb ajánlataihoz.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map