Az IPVanish új tagokat kínál a 7 napos kockázatmentes VPN-próba. Minden új IPVanish VPN-felhasználóra 7 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Megállapíthatja, hogy a legtöbb vezető VPN-szolgáltató pénz-visszatérítési garanciákat használ annak érdekében, hogy segítsen az új felhasználóknak tesztelni szolgáltatásaikat azzal a lehetőséggel, hogy meghatározott időn belül lemondjanak. Az IPVanish számára ez a határidő egy hét.

A VPN-feliratkozáskor fontos megérteni a feltételeket. Azok a szolgáltatók, amelyek pénzvisszafizetési garancia útján ingyenes próbaverziót kínálnak, gyakran korlátozzák az adatfelhasználást és az időt, amelyen belül a szolgáltatást felhasználhatják. Egyesek korlátozzák a kiszolgálóhelyek számát is, amelyhez csatlakozni lehet. Részleges expozíciót ad a hálózatuknak. Fontos, hogy ismerjük a határokat.

Az új IPVanish-tagok szabadon tesztelhetik nagy VPN-kiszolgálóik hálózatát az egész világon. Nem szabnak korlátozást a kiszolgálói helyekre, protokollokra vagy ügyfélszoftverekre, amelyeket a próbaidőszak alatt használhat. Ezenkívül az adatfelhasználást sem korlátozzák. A szolgáltatást annyira használhatja, amennyit csak akar, és csatlakozhat minden kiszolgálóhelyhez a próbaidőszak alatt.

Itt vannak az IPVanish ingyenes próbaverziójának feltételei. Visszatérítési politikájuk kimondja:

  • Ha kevesebb, mint 100% -ban elégedett a VPN szolgáltatással, örömmel visszatérítjük a kifizetést, ha a visszatérítést a vásárlás napjától számított hét (7) napon belül igénylik. A hét napos vásárlási határidőn túl benyújtott kérelmeket nem teljesítjük.
  • Megérti, hogy a változó árú devizák, például a BitCoin használatával fizet, olyan fizetési módot használ, amely rövid idő alatt nagymértékben ingadozhat. Ön beleegyezik abba, hogy az e módszerekkel végzett tranzakciók esetleges visszatérítéseit a dollár árfolyamán a visszatérítéskor, és nem az eredeti tranzakció vagy visszatérítési kérelem időpontjában kell értékelni..
  • Ön is megérti, hogy egyes készpénzekvivalensek vagy más fizetési módok nem teszik lehetővé a visszatérítést, vagy hogy a visszatérítések lassan vagy papírcsekkel történhetnek, vagy hogy a visszatérítésekhez szolgáltatási díjak kapcsolódhatnak. Ön elfogadja és tudomásul veszi, hogy az IPVanish nem felelős, ha a fizetési mód nem teszi lehetővé a visszatérítést. A visszatérítés helyett szolgáltatási ajánlatot kap, ha a fizetési mód nem teszi lehetővé a visszatérítést.
  ProtonVPN 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia

A 7 napos ingyenes próbaverzió mellett az IPVanish kedvelt időnként kedvezményeket kínál a látogatóknak a népszerű VPN szolgáltatásukban. Ahhoz, hogy kihasználhassa egy kuponkódot, amely keményen kódolt, amikor meglátogatja a webhelyet ezen az oldalon. A legfrissebb promóciós kódokat más információkkal együtt fogjuk megőrizni, hogy pénzt takarítson meg az IPVanish webhelyen, és teljes mértékben élvezhesse szolgáltatásaikat..

Csatlakozzon az IPVanish-hez a jelenlegi promóció során, hogy akár 73% -ot takarítson meg a korlátlan VPN-hozzáférésből. Az IPVanish kupon halmozza meglévő kedvezményeit. Megtakarítás bármilyen időtartamra – havi, negyedéves vagy éves. Élvezze a teljes évet 39 dollárért, ami csak 3,25 dollár havonta. Az egy 73% kedvezmény le a teljes kiskereskedelmi árról, amely évente 143,88 USD.

Az IPVanish kedvezmény kuponkódja: SPRING2023, de nincs rá szüksége. Kattintson az alábbi képre vagy a következő linkre a VPNFan promóciós oldal. Amikor rákattint a „Start now” -ra, észreveszi, hogy az árak már árengedményekkel vannak ábrázolva.

IPVanish árképzés

Itt található a VPN rajongói kedvezmény teljes részletezése:

TermRetail PricePrice a CouponDiscount-tal
1 év $ 143,88 $ 39.00 73%
3 hónap $ 35.97 $ 13.50 63%
1 hónap $ 11.99 $ 5.00 59%

Az IPVanish minden új tag számára 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így nincs semmi kockázata a feliratkozásra. Komolyan gondolom, hogy le kell mondania, de mindig örülök, hogy tudom, ha vannak problémák. Sokat használom a szolgáltatást, és gyors. Tökéletes a Wi-Fi kapcsolatok biztonságához és a HD tartalom streamingjéhez.

Elolvashatja a IPVanish felülvizsgálat többet megtudni a szolgáltatásról. Röviden összefoglalót adok neked. Az IPvanish egy felső szintű VPN-szolgáltató, ami azt jelenti, hogy saját hálózatot kezelnek, és saját kliensszoftvert fejlesztenek. Ez számos előnyt jelent számukra a versenyhez képest. A kezdők számára teljes mértékben ellenőrzik a hálózatot, amely lehetőséget ad számukra a nulla naplózás politikájának követésére. Nem vezetnek felhasználási naplókat. Ez a sebesség előnyeit is biztosítja számukra. A tagok hozzáférhetnek az egyéni kliens szoftverekhez Windows és Mac rendszerekhez. Mindkét alkalmazás fejlett funkciókat tartalmaz, amelyek megsemmisítik a kapcsolatot, ha a VPN leesik, és az IP-címek elforgatásának képességét. Könnyen kezelhetők az iOS és az Android mobil alkalmazások, így nem kell manuálisan konfigurálnia semmit. Csatlakozás OpenVPN (TCP vagy UDP), PPTP vagy L2TP-vel. Két eszközt egyszerre csatlakoztathat, ami igazán jó, ha utazik, és laptopját és telefonját egyidejűleg szeretné biztonságosítani.

  ProtonVPN 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia

Látogassa meg IPVanish promo oldal és a VPNFAN kuponkódunk keményen kódolva lesz, így akár 73% kedvezményt lehet megtakarítani. Minden új tagnak 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, amely rengeteg időt igényel a szolgáltatás tesztelésére. Tudassa velünk, mit gondol @VPNFan és kövessen minket a vezető VPN-szolgáltatások, például az IPVanish legfrissebb ajánlataihoz.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me