Kodi VPNA Kodi, korábban XBMC néven, nyílt forrású médialejátszó. A szoftver ingyenes. Töltse le a jelenlegi Kodi verziót, és a fejlesztési verziók sokféle eszközre letölthetők. Telepítse a Kodi operációs rendszert Windows, Mac, Linux, iOS (jailbroken), Android, Raspberry Pi és egyéb eszközökre. Számos olyan médialejátszó található, amelyek támogatják a Kodi-t. Az Amazon Fire TV Stick, a Matricom G-Box és a DroidBOX egyaránt népszerű lehetőségek. Az eszköztől függetlenül a Kodi-t választja, gyors és megbízható VPN-re lesz szüksége a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében..

Az első lépések a Kodi / XBMC Media Player használatával

Ha még nem ismeri a Kodi-t, segít az útmutató elkészítéséhez. A KodiReviews útmutatóját használtuk a Kodi és számos népszerű kiegészítő telepítéséhez. Több száz kiegészítő áll rendelkezésre. A hivatalos kiegészítések listáját közvetlenül a Kodi.tv weboldal. Az egyre népszerűbb nem hivatalos kiegészítők útmutatói megtalálhatók a következő oldalon Troypoint.

Sok a Kodi-tal kapcsolatos webhely van odakint, de ezek a kedvenceink közül néhány. Fontos, hogy találjon egy olyan webhelyet, amely naprakész a Kodi addon legújabb frissítéseivel. A fent felsorolt ​​webhelyeket rendszeresen frissítik, tehát mind jó források. Miután telepítette a Kodi-t néhány kiegészítővel, a következő lépés egy VPN megtalálása.

A Kodi legjobb VPN-jének megtalálása

Annak mérlegelésekor, hogy melyik VPN a legjobb választás a Kodi számára, el kell döntenie, mely platformon kívánja futtatni a Kodi szoftvert. Például, ha a Kodi futtatását tervezi a Windows rendszeren, a VPN-ek választéka sokkal szélesebb, mint azoknál, akik a Kodi futtatását tervezik a Raspberry Pi rendszeren. A VPN-k, amelyeket ebben a bejegyzésben mutatunk be, jól alkalmazhatók a Kodi beállítások széles skálájához. Ha olyan vagyunk, mint mi, érdemes lehet egy nap a laptopján, a másikon pedig a kedvenc set-top boxján nézni. Nézzük meg néhány olyan VPN-t, amelyek rugalmasságot adnak az eszközök közötti váltáshoz.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.97 PIA 52 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 112 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Mivel egyre több Kodi-felhasználó fordul az Android-eszközökhöz, hogy megnézze kedvenc tartalmát, ezért megválasztottuk az Android-alkalmazásokat kínáló VPN-szolgáltatásokat. A magánélet védelme érdekében olyan VPN-ket is választottunk, amelyek extra biztonsági funkciókkal, például VPN kill kapcsolóval rendelkeznek. Az utolsó szempont, amelyet figyelembe vettünk a Kodi számára legmegfelelőbb VPN-k kiválasztásakor, a hálózati méret és teljesítmény volt. A földrajzi korlátozások feloldásához azt szeretné, ha a világszerte található kiszolgálóhelyekkel rendelkező VPN feloldja a felhasználót. Magától értetődik, hogy a HD-tartalom streamingéhez gyors VPN-re van szüksége. A listánkban szereplő összes VPN készen áll a feladatra. Kedves vendégeinknek különleges kedvezményt kínálnak, amelyet nagyra értékelünk.

  A legjobb VPN-k a Minecraft Earth számára

1. A Kodi legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

A fenti táblázatból látható, hogy az ExpressVPN használatakor nem szabad felmerülnie a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos problémákkal. Számos szerverük található, amelyek mindenütt megtalálhatók a magánélet védelme érdekében. Akár védelmezi magánéletét, akár meg akarja kerülni a földrajzilag blokkolt tartalmakat, mindkét célt elérheti az ExpressVPN használatával a kedvenc Kodi eszközén.

Amikor az ExpressVPN-t használja a Kodi-val, dönthet úgy, hogy csatlakozik egy adott városhoz. Bár nem tudja kiválasztani az egyes kiszolgálókat, ők a legjobb választást választják az Ön számára. Miután mindent beállított, ki kell választania a várost. Természetesen könnyedén megváltoztathatja ezt a választást.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Kodi legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

  A legjobb VPN-kiterjesztések a Mozilla Firefox számára

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Kodi legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) a Kodi legjobb VPN-jeinek listáján szereplő végső választás. A PIA nagy hírnévre tett szert a fájlmegosztó közösségben. Értékük alapján népszerűséget szereztek, és az évek során tovább építették a lendületet. Megállapíthatja, hogy a PIA szilárd VPN szolgáltatást nyújt. Ismét a hálózatuk kisebb, mint az IPVanish, de elegendő kiszolgálóhelyük van ahhoz, hogy a Kodi felhasználók számára jó választás legyen. Megállapítottuk, hogy a PIA időnként lassabb is lehet, ezért nem szerepelnek magasabb rangsorban a listánkon. Azt akarjuk, hogy a lehető legnagyobb sebességgel folytassuk a HD tartalmakat. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

A Private Internet Access team Los Angeles-ben található. Támogatják az online adatvédelmi kezdeményezések széles skáláját. Nagyon hozzájárulnak olyan szervezetekhez, mint az Electronic Frontier Foundation, a Fight for the Future és az Internet Defense League. Együttműködnek más ismert technológiai cégekkel is, hogy minden évben támogassák az LA Hacks-et. A PIA-t ragyogó kifejezéssel találja olyan webhelyeken, mint a TorrentFreak. Építették hírnevüket olcsó, nem naplózott VPN-szolgáltatásként. Meg kell említenünk, hogy a listánkban szereplő összes lehetőség nem naplózott VPN. Ez azt jelenti, hogy csatlakozásuk során nem követik nyomon az Ön használatát.

A megfelelő VPN kiválasztása mindig fontos, de különösen akkor, ha magánéletének védelme érdekében erre támaszkodik. Az ingyenes VPN nem a válasz, ahogy a rémtörténetek megerősítik. Gondolkodj el rajta. A kiszolgálók és a sávszélesség hozzáadásához sok pénzbe kerül, mint például az ExpressVPN, a NordVPN és a PIA. Nem is beszélve a fejlesztési költségekről és minden másról, ami egy nagy VPN-szolgáltatás futtatásához vezet. Ingyenes modell esetén ez nem fenntartható. Ha nem fizet VPN-értéket, akkor valószínűleg a termék lesz. Nem tudok rólad, de nem akarjuk, hogy bárki online nyomon kövessen, beleértve a VPN-t is. A listánkban szereplő VPN-k tiszteletben tartják az Ön személyes adatait.

  A legjobb VPN-ek Thaiföldön

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Kodi legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Kodi legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me