Koledž nogometne kuglačke igreSezona nogometnog koledža se bliži kraju, ali neke od najboljih akcija još uvijek predstoje igrama koledža i plej-ofu prvaka. Obuhvatit ćemo cijeli raspored zdjela od polufinalnih igara 28. prosinca do prvenstvene utakmice koja počinje u ponedjeljak 13. siječnja u 8:30 EST na ESPN-u. Pogledajte sve akcije s VPN-om.

Igre koledža s nogometom imaju dugu tradiciju u SAD-u, a datiraju od prve Rose Bowl igrane 1902. Od tih početaka u postsezoni je sada odigrano 40 različitih koledž nogometnih lopti. To ne uključuje igru ​​državnog prvenstva, odigranu nakon što najbolje dvije momčadi imaju uobičajene igre sa zdjelom.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Povijesni raspored igara s posudama dolazi od klimatskih faktora i lakoće dolaska do lokacije. I danas se igre na posudama obično igraju na toplim mjestima. Od 40 odigranih igara s posudom, njih 35 smješteno je na ili ispod 36 stupnjeva zemljopisne širine. Mnogi obožavatelji američkog nogometa veselimo se kraju godine, jer je na njemu toliko puno loptica. Popularna tradicija je gledati igre s kuglicama tijekom praznika Dana zahvalnosti, koji pada četvrtog četvrtka u studenom.

Planirate li putovati izvan Sjedinjenih Država ove blagdanske sezone? Ako je to slučaj, možda ćete biti iznenađeni kada saznate da velike američke televizijske mreže i mrežne usluge nameću geografska ograničenja. Ako planirate gledati igre zdjele na koledžu tijekom putovanja, preporučujemo vam korištenje VPN-a. Dobar VPN pomoći će vam da zaobiđete bilo koja geografska ograničenja u koja možete naići. Pogledajmo neke od najboljih zdjela koje se igraju.

Raspored igračkih škola za nogometne zdjele

Sva vremena u nastavku navedena su u istočnoj vremenskoj zoni.

  Gledajte NBA Ljetnu ligu uživo online

Koledž doigravanja:

 • Zdjela od breskve – Oklahoma vs. LSU – 28. prosinca u 16:00 na ESPN
 • Narančasta zdjela – Clemson vs. Ohio State – 28. prosinca u 20:00 na ESPN
 • Državno prvenstvo – Pobjednici svake igre igraju se 13. siječnja u 20:00 na ESPN-u

Još zapaženiji dijelovi školskih zdjela

 • Narančasta zdjela – Florida protiv Virginije – 30. prosinca
 • Izvana posuda – Minnesota protiv Auburn – 1. siječnja
 • Cirus Bowl – Michigan protiv Alabame – 1. siječnja
 • Rose Bowl – Oregon protiv Wisconsina – 1. siječnja
 • Zdjelica šećera – Georgia protiv Baylor – 1. siječnja

Zašto vam treba VPN usluga?

Ako čitate ovaj post iz Sjedinjenih Država, tada vam neće trebati VPN da biste gledali igre sa zdjelom. Međutim, ako živite ili planirate putovati izvan SAD-a, tada vam VPN pomaže otključati bilo kakva geografska ograničenja. Mreže blokiraju ljude izvan zemlje. VPN će vam dati IP adresu u Sjedinjenim Državama koja će otvoriti sadržaj kao da ste tamo.

Kako koristiti VPN za gledanje College Bowl igara

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje igara s boksačkom koledžu. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.
  Gledajte švicarski teniski turnir u dvoranama uživo uživo

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uhvatite sve akcije gledajući internetske pokrivenosti ovogodišnjih školskih zdjela koje završavaju prvenstvenom igrom 9. siječnja. Molimo podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli uživati ​​u akciji. Prati nas @VPNFan za najnovije VPN ponude.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me