WWE hálózatA WWE hálózat egy olyan streaming szolgáltatás, amely minden olyan WWE-mérkőzést megad, amelyben bárki esetleg kíváncsi lehet. A csatorna bizonyos országokban elérhető, beleértve az Egyesült Államokat. A WWE Network tagságával élőben nézheti meg a pay-per-view eseményeket, és közvetítheti az összes korábbi mérkőzést, az általuk készített eredeti műsorokat és a heti-heti adásokat. A csatorna 24/7, így bármikor megnézheti. Ha azt tervezi, hogy a nézőterületen kívül utazik, javasolnék egy VPN használatát. Vessen egy pillantást a WWE hálózathoz tartozó legjobb VPN-ek listájára.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A WWE Network a World Wrestling Entertainment tulajdonában van, és az összes élő eseményét megmutatja. Ha meg szeretné nézni egy korábbi eseményt, amelyet a WWE készített, akkor ezt megnézheti. Ha konkrét szupersztárt vagy dívát szeretne nézni, akkor egyszerűen megkeresheti a nevét, és megjeleníti az összes releváns műsorát, amely a könyvtárban található. A WWE hálózat a heti műsorokat is megjeleníti, például a Smackdown, a Raw és az NXT. Ezek nem maradnak ilyen hosszú ideig, kivéve, ha ez egy nagyon fontos esemény volt aznap. A WWE Network kizárólagos műsorai közé tartozik a WrestleMania Rewind, a WWE visszaszámlálás, a WWE NXT, a WWE Szupersztárok, a Nyers Pre-Show, a Nyers Backstage Pass, a Hétfő Éjszaka Háború, a WWE Legends Ház, a WWE Rivalries és a WWE 24. Ezek szintén a régi WWE, WCW, ECW, AWA és WCCW műsorok visszajátszása.

A WWE Network fizetett tagsága havonta 9,99 USD, de alkalmanként ingyenes hozzáférési hónapot kínálnak. A csatorna bizonyos országokban elérhető, beleértve az Egyesült Államokat. A tagsággal megtehetsz mindent, amit korábban mondtam. Nézheti számítógépén vagy stream-en az Apple TV, az Amazon Fire TV, a Roku, a Playstation 3, a Playstation 4, az Xbox 360, az Xbox One, a Smart TV, az Android, iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) és a Kindle Fire segítségével..

Mi a legjobb VPN a WWE hálózat számára?

Számos kulcsfontosságú tényezőt vizsgáltunk annak érdekében, hogy meghatározzuk a WWE hálózathoz tartozó legjobb VPN-ek listáját.

  • Gyors szerverkapcsolatok az élő események HD formátumban történő közvetítéséhez
  • Több amerikai szerverhely a legjobb teljesítmény érdekében
  • Megbízhatóság, hogy a streaming-tartalom ne lógjon vagy pufferoljon
  • Képesség az USA-ban népszerű streaming szolgáltatások feloldására, beleértve a WWE Networlk-et
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most a WWE hálózathoz tartozó legjobb VPN-ek listáján.

1. A legjobb VPN a WWE hálózathoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

  A legjobb VPN-k a Roblox számára

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A WWE hálózat legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

  A legjobb VPN-k a Bet365-hez külföldről való eléréshez

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a WWE hálózathoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN a WWE hálózathoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

  A legjobb VPN-k a YouTube TV-hez

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A WWE hálózat legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A WWE Network Pay Per View eseményei

DateEventLocation
2015. január 25 Royal Rumble Philadelphia, PA
2015. február 22 Fastlane Memphis, TN
2015. március 29 WrestleMania 31 Santa Clara, Kalifornia
2015. április 26 Extrém szabályok Rosemont, IL
2015. május 17 Payback Baltimore, MD
2015. május 31 Megsemmisító kamra Corpus Christi, TX
2015. június 14 Pénz a bankban Columbus, OH
2015. július 19 Csatatér St. Louis, MO
2015. augusztus 23 SummerSlam Brooklyn, New York
2015. szeptember 20 Bajnokok éjszaka Houston, TX
2015. október 25 Pokol egy cellába Los Angeles, Kalifornia
2015. november 22 Túlélő sorozat Atlanta, GA
2015. december 13 TLC: Asztalok, létrák és székek Boston, MA
2016. január 24 Royal Rumble Orlando, FL
2016. február 21 Fastlane St. Louis, MO
2016. április 3 WrestleMania 32 Arlington, TX

Megnézheti a listánkat top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Azt hiszem, elégedett lesz a fent felsorolt ​​bármelyik választással. A sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választottam őket más vezető VPN-szolgáltatókhoz képest. Az Egyesült Államokban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is kerestem. Azt szeretné, ha egy gyors VPN-szolgáltató közvetíti a WWE hálózati show-kat és a PPV-eseményeket. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-k olyan népszerű amerikai streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Segítik a csatornák feloldását más országokban, például a BBC iPlayer az Egyesült Királyságban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me