Logo VPNhubSekiranya anda biasa dengan laman web dewasa yang popular Pornhub.com, mereka telah mengambil langkah besar. Pornhub mungkin salah satu laman web “tiub” porno terbesar di sekitar. Itu bermaksud ia mempunyai klip video dari pelbagai sumber dewasa dalam format gaya “Youtube”. Walaupun masuk akal, mereka adalah laman web dewasa pertama yang menghasilkan produk VPN mereka sendiri yang disebut VPNhub. Perkhidmatan ini baru dilancarkan pada 24 Mei 2018, dan tersedia 100% percuma pada peranti iOS dan Android. Namun, anda boleh mendapatkan akses ke aplikasi Windows dan Macintosh jika anda memilih versi premium. Aplikasi ini disokong oleh iklan. Statistik Google menunjukkan VPN ini dengan lebih daripada 50,000 muat turun pada ketika ini. Oleh kerana VPN ini baru, anda mungkin menghadapi beberapa masalah. Dalam ulasan ini, kami akan menyertakan fitur dan penggunaan yang dapat Anda harapkan dalam aplikasi.

Vpnhub Utama

Mengenai VPNhub

Perisian VPNhub dikembangkan oleh syarikat bernama AppAtomic. Mereka nampaknya telah menggunakan rangkaian syarikat lain. Dalam kes ini, itu adalah perkara yang baik. Kami mempunyai bukti bahawa kelajuannya baik. Walau bagaimanapun, tidak banyak maklumat yang dapat kami temukan di penyedia, sekurang-kurangnya yang dibekalkan oleh aplikasi atau laman web. Kami dapat memberitahu anda bahawa ia berpusat di AS, jadi peraturan data AS standard berlaku. Kami agak berhati-hati terhadap VPNhub kerana jika perkhidmatan VPN percuma, ini selalu bermaksud bahawa maklumat sedang dijual.

Harga

Harga untuk VPNhub agak luar biasa. Walaupun menawarkan aplikasi Windows dan Mac, tidak ada pilihan untuk membeli perkhidmatan premium melalui kaedah itu. Sekiranya anda memutuskan untuk membeli versi premium, ia tersedia melalui Google Play Store untuk Android dengan harga $ 11,99 sebulan. Sekiranya anda memutuskan untuk membeli versi premium untuk iOS, ia adalah $ 12.99 untuk beberapa sebab. Yang mengatakan, sepertinya tidak ada pilihan untuk akaun jangka panjang untuk Android. Mereka menawarkan percubaan 7 hari untuk kedua-dua perkhidmatan, tetapi maklumat pembayaran anda mesti dimasukkan terlebih dahulu. Gambar kiri menunjukkan Android dan gambar di sebelah kanan menunjukkan harga versi iOS.

  Ulasan Whoer VPN 2020

Harga VPNHub untuk Kedua-dua peranti mudah alih.

ciri-ciri

VPNhub menyatakan bahawa ia adalah VPN percuma dan tanpa had. Namun, itu hanya berlaku untuk 1 pelayan AS. Pelayan mungkin berbeza-beza berdasarkan beberapa faktor yang berbeza. Anda boleh membuka banyak lokasi pelayan tambahan dengan membeli pilihan VIP. Dalam gambar di bawah, anda dapat melihat beberapa pelayan yang ada.

Pelayan Premium VPNhub

Pada ketika ini, nampaknya ada satu tetapan yang dapat anda ubah untuk Android dan iPhone. Untuk iPhone, anda boleh menukar ikon ke versi yang lebih bijaksana. Untuk versi Android, anda mempunyai pilihan untuk mengubah pemberitahuan push. Seiring berjalannya waktu, anda mungkin akan melihat yang lain tersedia.

 • Tiada iklan.
 • Sambungan lebih pantas.
 • Sambungan di seluruh dunia.
 • Sambungkan dengan sehingga 3 peranti.

Lokasi dan Negara Pelayan

Oleh kerana syarikat itu berpusat di AS, dasar penggunaan menyatakan bahawa syarikat itu dilarang berniaga di negara-negara berikut.

 • Burma / Myanmar
 • Cuba
 • Iran
 • Korea Utara
 • Sudan
 • Syria

Selanjutnya, halaman mereka menyatakan bahawa perkhidmatan mungkin disekat di negara-negara berikut.

 • Qatar
 • Arab Saudi
 • UAE
 • Mesir
 • China

Pelayan untuk VPNhub terletak di:

 • Amerika Syarikat – Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle.
 • Australia, Brazil, Kanada, Perancis, Jerman, Jepun, Belanda, Singapura, Korea Selatan, Sepanyol, Sweden, United Kingdom.

Sama seperti item lain dengan perkhidmatan ini, bilangan negara dan pelayan mungkin akan meningkat dari masa ke masa.

Ujian Hands-On

Penggunaan untuk VPNhub adalah mudah. Seperti yang anda lihat dalam gambar di bawah, pilih yang anda mahu sambungkan (pertama kali) dan kemudian ketik pada skrin tengah. Di mana anda melihat drop-down, anda boleh menukar lokasi pelayan (jika anda mempunyai versi premium).

  Thunder VPN Review - Hati-hati dengan yang satu ini

Skrin Penggunaan VPN 4

Uji Kelajuan VPNhub

Salah satu titik penjualan perkhidmatan premium adalah anda mendapat sambungan yang lebih pantas. Oleh kerana itu, kami ingin menguji versi percuma untuk melihat bagaimana prestasinya. Seperti yang anda lihat dalam gambar di bawah, hasilnya sangat mengejutkan. Ini kerana ia hampir dengan kadar biasa kita. Sudah tentu, perkara itu mungkin berubah apabila semakin ramai orang yang menyertai perkhidmatan ini. Sekiranya ini adalah petunjuk bagaimana ia biasanya beroperasi, namun hasilnya sangat bagus.

Ujian Kelajuan VPNhub

Bagaimana dengan Kebocoran?

Sekiranya anda melihat beberapa ulasan perkhidmatan di Google Apps, sebilangan pengguna telah menyebut masalah kebocoran. Kami menggunakan penguji kebocoran komprehensif kegemaran kami di www.doileak.com. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, kami tidak menghadapi masalah tersebut. Masalah yang kami jalani datang dari pilihan penyemak imbas kami dan bukannya perkhidmatan VPN.

Komposit Ujian Kebocoran

Mengapa anda mesti menggunakan VPN

Oleh kerana semakin banyak syarikat yang menawarkan WiFi percuma, sangat penting untuk menggunakan VPN. Walaupun WiFi hebat, penjenayah siber menganggapnya hebat juga. Dengan menyambung ke pelayan pilihan anda, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan. Dengan cara itu, anda akan mengurangkan kemungkinan penjenayah mencuri data sensitif anda.

Sebab lain untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Perkara ini sangat penting jika aktiviti anda merangkumi laman web seperti Pornhub yang dilarang di beberapa negara. Tidak kira di mana anda berada, menyambung ke pelayan di sana akan membantu. Ini kerana ia menjadikan perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Itu boleh menjadi kelebihan sebenar jika anda cuba mengakses kawasan tertentu atau anda dihalang untuk melihat kandungan dewasa. Cukup sambungkan ke pelayan dan anda boleh mula menyemak imbas atau melihat kandungan yang ingin anda akses. Kami pasti anda boleh memikirkan beberapa aplikasi yang mungkin menjadi masalah.

  Ulasan Psiphon 2018

Sekiranya Saya Menggunakan VPNhub?

Sama ada anda harus menggunakan VPNhub bergantung pada apa yang anda cuba lakukan. Sekiranya anda berencana untuk menggunakan perkhidmatan untuk mendapatkan akses ke kandungan terhad, mungkin tidak apa-apa. Oleh itu, kami sangat ragu-ragu untuk menggunakan VPN percuma untuk melindungi privasi. Dasar privasi mereka menyatakan bahawa mereka menyimpan beberapa maklumat tetapi mereka tidak membaginya dengan sumber pihak ketiga. Sekiranya anda mahukan tahap keselamatan yang lebih baik, terdapat banyak perkhidmatan VPN premium di luar sana dengan harga yang lebih baik. Kami akan mencari di tempat lain.

Pemikiran Akhir Mengenai VPNhub

Semua dan semua, VPNhub menarik banyak perhatian. Dalam masa 2-3 jam, jumlah muat turun melonjak dari 5,000 hingga lebih dari 50,000. Anda sudah dapat mengetahui bahawa ini akan menjadi besar. Kita semua harus melindungi diri kita setiap kali kita menggunakan WiFi. Walau bagaimanapun, perkhidmatan VPN percuma bukanlah pilihan terbaik untuk melindungi privasi anda. Oleh itu, mereka akan membantu anda mengatasi beberapa batasan asas dan ia berfungsi dengan baik. Persoalannya, apakah mereka akan melancarkan jenis ciri yang kita harapkan dapat dilihat dari perkhidmatan dengan harga lebih rendah? Ingatlah bahawa anda hanya dapat menyambung ke 1 pelayan yang terletak di AS jika anda merancang untuk menggunakan versi percuma, dan anda hanya boleh menggunakan 3 peranti pada rancangan premium. Anda mungkin juga ingin melihat kami 10 VPN teratas untuk perbandingan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me