KoloradoColorado je država koja se nalazi na južnom Rocky Mountains. Procjenjuje se da ima gotovo 5,7 milijuna ljudi. U posljednjih nekoliko godina država je zabilježila priljev posjetitelja i turizma. To je dijelom i zbog njihovih liberalnih zakona o upotrebi marihuane. Bilo da planirate posjetiti državu iz tog razloga ili druge, morat ćete biti sigurni da ćete koristiti VPN prilikom korištenja javnog WiFi. Možemo vam ukratko dati više informacija o tome. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Colorado.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir
3 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
4 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Najbolji razlog za korištenje VPN-a dok ste u Koloradu jest zaštita vaše privatnosti. Dok je Colorado u SAD-u i nema nadzor nad vladom, niste na sigurnom. Ne morate teško tražiti dokaze krađe identiteta. Spajanjem na VPN stvorit ćete sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To će nekome otežati krađu vaših privatnih podataka.

Drugi razlog za korištenje VPN-a dok je u Coloradu nije iz vladine cenzorske razloga, već kako biste se lakše zaobišli geo-ograničenja i zaštitni zidovi. Da biste to postigli, povezali biste se s VPN-om u drugoj regiji. Na taj način možete nastaviti kao što bi i inače voljeli.

Koji je najbolji VPN za Colorado?

Da bismo najbolje odgovorili na to pitanje, moramo pogledati najvažnije čimbenike za upotrebu u Coloradu. Najprije ćemo se usredotočiti na zaobilazenje vatrozida i geo-ograničenja. Na taj način možemo odrediti najbolje VPN-ove za Colorado.

  • VPN poslužitelji koji dobro rade u Coloradu (svi VPN-ovi testirani u Denveru, Colorado Springsu i Pueblou)
  • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenja u Koloradu
  • Velika i stabilna mreža koja će vam pomoći da izbjegnete prekida veze
  • VPN davatelji koji ne vode evidencije upotrebe
  • Jaka enkripcija vojnog stupnja koja pomaže u zaštiti privatnosti u regiji
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Sada, na detaljniji pogled na najbolje VPN-ove za Colorado.

1. Najbolji VPN za Kolorado: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Kolorado. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo poslužitelj u Denveru i testirali brzinu za Denver, Colorado Springs i Pueblo. Rezultati su se kretali između 116 Mbps i 121 Mbps, što je gotovo izjednačilo našu kablovsku internetsku vezu.

ExpressVPN test brzine u Koloradu

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Kolorado: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Povezali smo se s PIA serverom u Denveru i brzinu testirali na Denveru, Colorado Springsu i Pueblou. Kao što možete vidjeti, rezultati su se kretali od 53 Mbps u Pueblou do 84 Mbps u Denveru.

PIA test brzine u Coloradu

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

3. Najbolji VPN za Kolorado: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ima nekoliko poslužitelja u Denveru. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se s VPN serverom smještenim u Denveru, Colorado i testirali brzine u Denveru, Colorado Springsu i Pueblou. Performanse su se kretale između 19 Mbps i 40 Mbps.

NordVPN test brzine u Koloradu

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

4. Najbolji VPN za Kolorado: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Kolorado.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish VPN serverom u Denveru i testirali brzine u Denveru, Colorado Springsu i Pueblou. Kao što vidite, brzina preuzimanja bila je između 14 Mbps i 24 Mbps.

IPVanish test brzine u Koloradu

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

Definitivno postoje sjajne VPN opcije koje možete koristiti dok ste u Koloradu. Trebali biste moći vidjeti prednosti upotrebe jedne dok je tamo. Kad je to rečeno, davatelje usluga možete uvijek pogledati na našim top 10 VPN popis za druge opcije. Svi će oni obaviti posao, ali mi smo se odlučili na temelju niza čimbenika. Tako smo optimizirali svoje odluke za Colorado. Bez obzira na vaše razloge za odlazak, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost i donijeti najbolju moguću odluku.