EkvadorEkvador je mala obalna zemlja koja se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Južne Amerike. Trenutno ima oko 16,5 milijuna stanovnika. Zemlja privlači posjetitelje poslovnim prilikama, raznolikošću vremena, poviješću, izvrsnom hranom i još mnogo toga. Ako ćete posjetiti Ekvador iz dogovora ili iz poslovnih razloga, htjet ćete iskoristiti široku dostupnost WiFi. Me utim, tada morate biti sigurni da se spajate na VPN. Uskoro ćemo vam reći zašto je to važno. Prvo pogledajte najbolje VPN-ove za Ekvador.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 HMA Pro VPN $ 4,29 HideMyAss 280
2 PureVPN $ 2,88 SaferVPN 180 potvrdni okvir potvrdni okvir
3 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir

Kad čitate izvještaj s Freedomhouse.org, saznajete kako je vladin nadzor interneta uobičajen u Ekvadoru. To je prvi razlog za korištenje VPN-a dok ste u zemlji. Vodstvo se ne boji nadzirati ili zatvoriti svoje građane zbog stvari koje kažu. Spajanjem na VPN stvarate sigurnu i šifriranu vezu s poslužiteljem. To će znatno otežati vladu ili cybercrooks da ugroze vaše podatke.

U skladu s tim, ekvadorska vlada ne boji se ograničiti pristup raznim web stranicama, pogotovo ako su političke. Naravno, oni blokiraju i druge vrste. Kad povežete VPN poslužitelj u drugoj zemlji, možete zaobići ograničenja koja je nametnula vlada. Na taj način možete se nesmetano pretraživati ​​kao što bi inače radili.

Koji je najbolji VPN za Ekvador?

Internet kafići su veliki u zemlji. i upotreba interneta gomilala je u posljednjih nekoliko godina. Međutim, naš glavni čimbenik kada gledamo najbolje mogućnosti za zemlju je sigurnost. Zbog praćenja i blokiranja različitih web stranica, odlučili smo se poslužiti sljedećim čimbenicima. Ti su čimbenici:

  • Visoko kalibra, vojno šifriranje za pružanje velike zaštite
  • Pružatelji pravila bez zapisnika
  • Velika mreža poslužitelja za pomoć u uklanjanju prekida veze
  • Sposobnost zaobići cenzuru koju je nametnula vlada
  • Brzi poslužitelji koji djeluju dobro u Ekvadoru
  • Pružatelji podrške s više platformi za mobilne uređaje, uključujući Amazon Firestick

Sada kada smo postavili te faktore, pogledajmo pružatelje usluga bliže.

1. Najbolji VPN za Ekvador: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test brzine u Ekvadoru

Za one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Ekvadoru, tačnije u Quitu. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Quito. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 120,44 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

2. Najbolji VPN za Ekvador: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN test brzine u Ekvadoru

Budući da smo htjeli testirati server u Quitou, Ekvador, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Ekvadoru. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 37,16 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

3. Najbolji VPN za Ekvador: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u EkvadoruAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Ekvadoru. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Ekvador. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali poslužitelj u Quitu u Ekvadoru, brzina je iznosila 16,13 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

I tamo imate najbolje mogućnosti za korištenje ako posjetite Ekvador. Nadamo se da možete vidjeti zašto je povezivanje VPN-a toliko važno dok ste u zemlji. Ako želite pogledati druge mogućnosti, možete vidjeti našu top 10 VPN popis. Iako su i oni dobri, mi smo odlučili na temelju najboljih opcija optimiziranih za Ekvador. Bez obzira na internet aktivnosti u kojima se bavite, ti su čimbenici važni. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći da donesete pravi izbor.