Tinjauan Phantom VPN kami bermula dengan menyatakan bahawa ia adalah produk baru yang ditawarkan oleh syarikat keselamatan dalam talian Avira yang disegani. Avira telah membantu meningkatkan keselamatan dalam talian anda selama lebih dari lima belas tahun. Perkhidmatan terbaru mereka, Phantom VPN akan memberikan anda alamat IP maya dan menyulitkan semua lalu lintas Internet anda. Ini akan membantu anda melindungi privasi dalam talian anda dan memberi anda ketenangan semasa melayari Internet.

VPN hantu

Avira menawarkan pelbagai produk untuk membantu anda mengatur dan mengamankan kehidupan dalam talian anda. Ini termasuk perisian anti-virus, pengoptimum komputer dan peranti mudah alih, pengurus kata laluan, dan lain-lain. Tambahan terbaru mereka, Phantom VPN menggunakan enkripsi AES 256-bit untuk melindungi semua data anda dari mata kasar.

Harga dan Tawaran Istimewa VPN Phantom

Avira menawarkan perkhidmatan VPN percuma, serta layanan berbayar yang disebut Phantom VPN Pro. Ia dijual dalam dua pakej jangka panjang yang berbeza, bulanan dan tahunan. Sebulan VPN mereka berharga $ 9,99. Seperti kebanyakan penyedia, mereka menawarkan potongan harga untuk pakej jangka panjang mereka. Ini bermakna anda dapat setahun perkhidmatan mereka dengan potongan 35% dari harga bulanan atau $ 78.00. Ini menghasilkan hanya $ 6.50 sebulan. Kami teruja untuk berkongsi tambahan 25% dari rancangan 12 bulan untuk pembaca kami. Itu menurunkan harganya hanya $ 4,70 sebulan.

Harga VPN Phantom

Selain versi perkhidmatan VPN mereka yang berdiri sendiri, Avira juga menawarkan perkhidmatan VPN mereka sebagai sebahagian daripada perkhidmatan VPN mereka Avira Total Security Suite dengan harga $ 109.99 setahun. Suite ini merangkumi komponen berikut:

 • Avira Antivirus Pro – Ini akan membantu melindungi komputer anda dari spyware, adware, dan malware (Windows 7.0 ke atas atau Mac OS X 10.11 (El Capitan) atau lebih tinggi).
 • Kelajuan Sistem – Perisian untuk meningkatkan prestasi PC anda (hanya Windows).
 • Phantom VPN Pro – Perkhidmatan VPN yang akan membantu menjaga privasi anda dan membuat anda lebih aman semasa melayari Internet (Windows, Mac OS X, Android, dan iOS).
 • Pengurus Firewall – Perisian untuk menjadikan pengurusan firewall Windows terbina dalam anda lebih mudah (hanya Windows).

Seperti yang anda lihat, suite ini memberikan banyak manfaat kepada pengguna Windows walaupun pengguna Mac OS X juga dapat memanfaatkan komponen Antivirus. Semua komponen suite keselamatan adalah untuk satu peranti selama satu tahun kecuali Phantom VPN pro yang dapat digunakan pada beberapa peranti secara serentak.

Avira menyediakan pelbagai cara untuk melanggan perkhidmatan Phantom VPN Pro mereka. Anda boleh membayar perkhidmatan anda menggunakan kad kredit berikut: Visa, MasterCard, American Express, dan JCB. Selain itu, jika anda adalah jenis orang yang lebih suka menyimpan semua pembelian dalam talian anda di satu tempat, mereka juga akan menggunakan PayPal. Anda juga boleh menggunakan kad PayNearMe anda di 7-Eleven tempatan yang berdekatan dengan anda jika ia ada di kawasan anda. Akhirnya, mereka juga menerima pembayaran melalui pindahan wang melalui bank.

Lawati Phantom VPN

Perkhidmatan VPN Phantom Percuma

Avira menawarkan perkhidmatan Phantom VPN mereka secara percuma dengan had 500 MB sebulan. Tidak diperlukan pendaftaran untuk menggunakan VPN percuma mereka tetapi jika anda mendaftarkan alamat e-mel dengan mereka, mereka akan menggandakan lebar jalur percuma anda menjadi 1GB. Ia mempunyai sebahagian besar ciri perkhidmatan berbayar mereka seperti perlindungan kebocoran DNS dan peranti serentak tanpa had. Namun, itu tidak termasuk sokongan teknologi percuma, tidak mempunyai suis pembunuh, dan tidak secara automatik mengamankan rangkaian yang tidak dipercaya. Ini mungkin akan mencukupi untuk pengguna VPN sambilan tetapi tidak bagi mereka yang menggunakan VPN setiap hari.

Sebagai tambahan kepada perkhidmatan percuma, Avira menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk pelanggan berbayar mereka. Kami berpendapat bahawa mendaftar untuk perkhidmatan Phantom VPN Pro adalah pilihan yang lebih baik bagi mereka yang benar-benar ingin menguji perkhidmatan VPN Phantom. Ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji sepenuhnya semua ciri-cirinya dan memanfaatkan sokongan teknikal percuma yang disertakan untuk memenuhi sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai hal itu..

  Ulasan F-Secure Freedome VPN

Lokasi Rangkaian dan Pelayan VPN Avira Phantom

Saiz rangkaian Phantom VPN semasa kecil. Ini mengandungi hanya 20 lokasi pelayan tetapi hanya berusia sekitar satu tahun, jadi kemungkinan ia masih berkembang. Lokasi semasa merangkumi negara berikut:

Australia, Austria, Brazil, Kanada, Republik Ceko, Perancis, Jerman, Hong Kong, Itali, Jepun, Mexico, Belanda, Poland, Romania, Singapura, Sepanyol, Sweden, Switzerland, United Kingdom, dan Amerika Syarikat.

Walaupun rangkaian mereka kecil, ia mempunyai lokasi di Asia, Eropah, Oceania, Amerika Utara, dan Amerika Selatan. Mereka mempunyai pelayan VPN di kebanyakan negara yang popular. Ini termasuk Kanada, Brazil, Jerman, Perancis, Australia, AS, dan UK.

Lawati Phantom VPN

Privasi, Keselamatan, dan Sokongan

Avira mempunyai polisi tanpa pembalakan mengenai bagaimana anda menggunakan perkhidmatan VPN Phantom mereka. Ketika ditanya, “Apa yang anda lacak?” Mereka menyatakan perkara berikut:

Mari kita mulakan dengan mengatakan bahawa kita tidak menjejaki:
• Laman web yang anda lawati
• Lokasi maya (alamat IP) yang anda gunakan semasa melayari
• Alamat IP sebenar anda
• Segala maklumat yang dapat menghubungkan anda dengan tindakan apa pun, seperti memuat turun fail, atau mengunjungi laman web tertentu

Mereka menyimpan beberapa data diagnostik tetapi anda boleh memilih untuk tidak ikut serta jika anda mahu dengan mematikannya di antara muka. Selain itu, mereka mengesan sama ada anda pengguna percuma atau berbayar dan berapa lebar jalur yang anda gunakan. Pernyataan ini menunjukkan bahawa privasi anda dihormati ketika menggunakan rangkaian VPN mereka.

Avira menggunakan Advanced Encryption Standard (AES) dengan kekunci 256-bit untuk menyulitkan semua trafik Internet anda. AES-256 adalah salah satu algoritma penyulitan terbaik untuk VPN jika ia dilaksanakan dengan betul. Kami berharap laman web mereka mempunyai lebih banyak maklumat mengenai pelaksanaannya. Secara khusus, bagaimana pengesahan berjabat tangan dan integriti data ditangani.

Avira mempunyai forum dan pangkalan data FAQ dalam talian yang boleh diakses oleh semua pengguna untuk mencuba dan menyelesaikan masalah dan menjawab soalan. Pelanggan berbayar juga mendapat akses kepada sokongan teknikal percuma melalui e-mel yang tidak tersedia untuk pengguna percuma. Mereka juga mempunyai laman blog dan kehadiran media sosial di Facebook, Twitter, Google Plus, dan lain-lain.

Ujian Hands-On Phantom VPN

Avira telah mengembangkan perisian khusus untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan Phantom VPN mereka. Mereka mempunyai pelanggan untuk Windows dan Mac OS X. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android. Spesifikasi untuk platform ini adalah seperti berikut:

 • VPN hantu untuk
  • Mac OS X – Mac OS 10.10 (Yosemite) dan ke atas.
  • Tingkap – Windows 7 ke atas.
  • iOS – iOS 8.0 atau lebih baru.
  • Android – Android 4.0.3 atau lebih baru.

Semua perisian VPN khusus Avira direka dengan antara muka yang serupa. Ini akan memendekkan keluk pembelajaran anda untuk Phantom VPN. Ini juga akan memudahkan anda menggunakan perkhidmatan mereka di pelbagai platform peranti.

Memasang Pelanggan dan Aplikasi Peribadi VPN Phantom

Pemasangan perisian khusus mereka mudah dan bermula dengan terlebih dahulu melayari laman web mereka dan memuat turunnya ke peranti anda. Laman web akan menyimpan fail pemasangan yang betul ke komputer anda secara automatik. Menjalankan fail ini di PC anda atau membuka aplikasi di Mac anda akan menyelesaikan pemasangan desktop klien perisian Phantom VPN anda.

Butang iOS dan Android akan membawa anda ke kedai masing-masing, iTunes atau gedung Google Play. Anda kemudian boleh memasang aplikasi Phantom VPN dari sana dengan mengetuk butang “Pasang”. Untuk membukanya, ketuk butang buka. Anda boleh membukanya kemudian dengan mengetuk ikonnya di folder aplikasi peranti anda.

Lawati Phantom VPN

Menggunakan Pelanggan Windows Phantom VPN

Setelah fail pemasangan pelanggan Phantom VPN Windows disimpan ke PC atau komputer riba anda, jalankan sebagai pentadbir untuk menyelesaikan pemasangannya. Proses ini digambarkan di bawah.

  Tinjauan SwitchVPN 2023

Pemasangan Pelanggan Phantom VPN Windows

Pastikan anda memeriksa penggunaan dan dasar privasi dan pastikan ia dapat diterima oleh anda sebelum anda memasang perisian. Setelah pelanggan Phantom VPN dipasang, anda boleh membukanya atau tatal untuk memasang perisian Avira lain untuk komputer anda. Sekiranya anda memilih untuk membuka klien Windows Phantom VPN seperti yang kita sendiri lakukan, pemasangan juga memasang Avira Connect, perisian pengurusan akaun Avira yang akan membolehkan anda memuat turun produk Avira lain kemudian. Inilah rupa perisian pengurusan ini.

Avira Sambung

Anda boleh membuka perisian Phantom VPN anda dari Avira Connect atau menyambung ke lokasi terdekat anda dari dalamnya. Ini juga membolehkan anda memasang elemen perisian Avira yang lain. Akhirnya, anda dapat mengikuti semua perisian dan peranti yang anda pasang dari Avira Connect. Perisian ini boleh diakses melalui baki sistem.

Sebaik sahaja anda memasang dan membuka klien Windows Phantom anda, anda akan melihat skrin seperti yang pertama ditunjukkan di bawah. Ini adalah tetingkap sambungan utama untuk pelanggan. Sekiranya anda ingin menyambung ke pelayan terdekat dan terpantas ke lokasi anda, cukup klik pada butang sambungan hijau kerana pelayan ini dipilih secara lalai.

Memilih ikon roda gigi di bahagian atas tetingkap utama atau lokasi semasa, akan membuka menu tetapan untuk klien. Sekiranya anda menjalankan versi klien secara percuma, maka anda hanya dapat melakukan perkara berikut dari tetingkap ini:

 • Tukar pelayan VPN Phantom anda  – Pilih lokasi maya baru.
 • Hantar diagnostik – Ini membolehkan mereka meningkatkan rangkaian VPN mereka tetapi anda boleh mematikannya. Sekiranya anda menggunakan akaun percuma, anda harus mematikan pilihan ini kerana ia menggunakan sebahagian daripada lebar jalur anda.
 • Lancarkan pada permulaan – Pastikan anda tersambung semasa anda masuk ke Windows.

Tetapan VPN Phantom

Dua pilihan terakhir membantu memastikan anda lebih selamat ketika menggunakan rangkaian mereka tetapi hanya tersedia untuk pelanggan yang membayar. Ini adalah seperti berikut:

 • Keselamatan rangkaian yang tidak dipercayai secara automatik – Ini secara automatik menjamin sambungan internet anda semasa anda log masuk ke rangkaian yang tidak dipercayai.
 • Bunuh suis – Ini akan memutuskan sambungan internet anda secara automatik sekiranya perkhidmatan VPN terputus.

Memilih salah satu daripada pilihan ini dari akaun percuma akan membawa anda ke laman web Phantom VPN untuk menaik taraf ke akaun berbayar.

Sambungan ke pelayan baru adalah mudah. Cukup klik pada pelayan semasa dan senarai yang menunjukkan semua lokasi pelayan VPN akan dipaparkan seperti di atas. Pilih lokasi baru untuk disambungkan dari senarai ini dan klik anak panah belakang.

Sambungan VPN Phantom

Ini mengembalikan anda ke skrin sambungan utama seperti gambar di atas ditunjukkan. Anda akan melihat lokasi baru anda di atas butang sambungan hijau. Klik pada butang ini untuk menyelesaikan prosesnya. Ikon pelanggan berubah menjadi hijau untuk menunjukkan bahawa lalu lintas Internet anda kini selamat. Untuk memutuskan sambungan dari perkhidmatan VPN Phantom, klik pada pautan “Putuskan sambungan”.

Menutup klien hanya menghantarnya ke dulang sistem. Pilih jalan keluar dari sana untuk meninggalkan pelanggan sepenuhnya. Phantom VPN mudah digunakan tetapi antaramuka dapat lebih lancar dengan mengautomasikan beberapa klik. Yang dikatakan, hanya beberapa klik yang akan anda sambungkan ke pelayan VPN di rangkaian mereka dan membiarkan anda menukar lokasi maya anda dengan mudah untuk mengatasi sekatan geo.

Lawati Phantom VPN

Menggunakan Aplikasi Android Phantom VPN

Dari laman web Phantom VPN, ketik butang muat turun. Ini akan membawa anda ke gedung Google Play. Sesampai di sana, ketik butang pasang untuk memasang aplikasi Phantom VPN ke peranti Android anda. Buka aplikasi setelah selesai memasangnya. Ini akan membuka lawatan singkat yang boleh anda tatal. Selepas menatal, anda akan melihat halaman log masuk seperti yang ditunjukkan di bawah ini.

Permulaan Android Phanton VPN

Sekiranya anda mempunyai akaun berbayar, ketik butang “Log masuk” dan masukkan bukti kelayakan anda. Sekiranya anda ingin mendaftarkan alamat e-mel anda untuk menerima lebar jalur 500MB tambahan, kemudian ketuk butang “Daftar” hijau. Lain-lain ketik pada pautan “Daftar kemudian”. Setelah memilih akaun anda, anda akan melihat skrin sambungan utama (bawah kiri) untuk aplikasi. Mengetuk ikon menu (tiga garis mendatar) di kiri atas skrin ini akan membuka menu utama aplikasi.

  Ulasan SuperVPN - Klien VPN Gratis dengan Masalah Utama

Tetapan Android Phantom VPN

Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan dari menu ini yang ditunjukkan di atas. Mula-mula anda boleh memilih lokasi pelayan VPN baru. Anda juga boleh melakukan ini dengan mengetuk lokasi semasa di menu utama. Ini akan membuka senarai lokasi pelayan yang boleh anda sambungkan di rangkaian VPN Phantom.

Perkara kedua yang boleh anda lakukan dari menu utama adalah menukar beberapa tetapan. Pertama, anda boleh mematikan penjejakan penggunaan. Anda juga dapat meminta aplikasi meminta anda ketika membuat sambungan ke rangkaian Wi-Fi yang tidak terjamin. Walau begitu, anda perlu membiarkan aplikasi mempunyai kebenaran pelacakan lokasi.

Sekarang, mari kita lihat aplikasi yang beraksi dengan membuat sambungan ke United Kingdom. Setelah memilih United Kingdom dari senarai lokasi sambungan maya di atas, aplikasi akan mengembalikan anda ke skrin sambungan utama. Ketuk butang “Amankan sambungan saya” untuk memulakan prosesnya.

Sambungan Android Phantom VPNSekiranya ini pertama kalinya anda menggunakan aplikasi, anda perlu membenarkan perkhidmatan VPN beberapa kebenaran. Ini akan diikuti oleh layar penyambung dan akhirnya prosesnya akan selesai seperti yang ditunjukkan oleh ikon dan teks VPN Phantom hijau. Ia semudah itu. Beberapa ketukan dan semua lalu lintas Internet anda akan disulitkan. Selain itu, anda boleh menukar lokasi maya anda dengan mudah untuk memintas penapisan dan sekatan geo.

Lawati Phantom VPN

Ujian Kelajuan VPN Phantom

Prestasi perkhidmatan VPN Phantom percuma adalah baik. Hasilnya menunjukkan bahawa kelajuan rangkaiannya dapat diterima untuk kebanyakan aplikasi. Terdapat kehilangan kelajuan ketika menggunakan perkhidmatan mereka. Perkara ini diharapkan kerana overhead tambahan yang dikeluarkan dengan menyulitkan semua trafik Internet anda.

Ujian Kelajuan VPN Phantom

Ujian kelajuan menunjukkan bahawa sambungan yang disulitkan menurunkan kelajuan muat turun ISP asas kami dari 28.23 Mb / s ke 24.10 Mb / s. Ini adalah penurunan sekitar 14.6% ke pelayan di Dallas, TX. Walau bagaimanapun, kami fikir ini adalah pertukaran yang adil untuk anonimiti dan keselamatan tambahan yang boleh diberikan oleh perkhidmatan Phantom VPN kepada anda.

Kesimpulannya

Phantom VPN adalah perkhidmatan baru yang telah disediakan oleh Avira, penyedia perisian keselamatan dalam talian yang terkenal yang terletak di Jerman dan Amerika Syarikat. Oleh itu, mereka tunduk pada undang-undang negara masing-masing. Mereka telah menyediakan layanan VPN kurang dari satu tahun sehingga masih terus berkembang. Pada masa ini mereka hanya mempunyai 20 lokasi tetapi mencari yang lain. Ini bermaksud mereka mempunyai jaringan kecil tetapi mereka mempunyai liputan di lima dari tujuh benua, dengan pengecualian Antartika dan Afrika.

Perkhidmatan mereka menggunakan algoritma AES dengan kunci 256 bit untuk penyulitan yang dianggap salah satu yang lebih baik untuk VPN. Mereka adalah perkhidmatan tanpa pembalakan walaupun mereka mengumpulkan maklumat peribadi dari pelbagai produk mereka. Pastikan anda membaca Dasar Privasi dan EULA untuk melihat apa yang mereka lakukan dengan maklumat ini.

Pelanggan mereka untuk Windows termasuk suis pembunuh dan sambungan automatik ketika mengakses rangkaian Wi-Fi tanpa jaminan untuk pelanggan mereka yang membayar. Sokongan pelanggan adalah melalui FAQ, forum, dan media sosial. Pelanggan berbayar mendapat akses ke sokongan e-mel.

Perkara yang paling kami sukai mengenai perkhidmatan ini:

 • Mereka mempunyai perisian khusus untuk sistem Windows dan Mac OS X.
 • Phantom VPN juga mempunyai aplikasi mudah alih untuk peranti iOS dan Android.
 • Mereka mempunyai antara muka yang mudah digunakan untuk semua perisian khusus mereka dengan perbezaan yang kecil.

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Tambahkan lebih banyak pelayan dan lokasi.
 • Betulkan kawasan laman web mereka yang kadang-kadang kelihatan membingungkan kerana pelbagai produk yang mereka tawarkan.
 • Kerjakan bagaimana mereka memberikan sokongan kepada semua pengguna.

Perkhidmatan Phantom VPN Pro boleh digunakan untuk anda. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari supaya anda dapat menguji perkhidmatan mereka tanpa risiko. Anda boleh mengujinya untuk keserasian untuk peranti anda dengan menggunakan perkhidmatan VPN percuma mereka tetapi ingat bahawa lebar jalur 500MB boleh menjadi terhad. Cubalah perkhidmatan mereka untuk diri sendiri dan lihat apa pendapat anda. Sekiranya anda suka, anda boleh mendaftar untuk Phantom VPN dari hanya $ 4,70 sebulan.

Lawati Phantom VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me