Logo CompSebilangan besar penyedia VPN menggunakan alamat IP dinamik. Dengan kata lain, IP berubah setiap kali anda berhubung. Mereka melakukannya kerana biasanya lebih efisien daripada memberikan alamat IP statik kepada setiap pengguna. Biasanya, alamat dinamik lebih disukai. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kes di mana alamat IP khas atau IP statis mungkin lebih baik. Kami akan menerangkan mengapa anda mahu menggunakannya dalam sekejap. Namun, pertama-tama, lihat senarai VPN terbaik kami yang menawarkan alamat IP / IP statik khusus.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 PureVPN $ 2.88 Lebih selamatVPN 180 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 TorGuard $ 4.99 TorGuard 68 Kotak pilihan Kotak pilihan

Sekarang, kita akan membincangkan faedah menggunakan alamat IP khusus. Sekiranya anda mengakses sistem sensitif, pentadbir rangkaian cuba menghadkan akses ke data yang tidak dibenarkan. Oleh kerana itu, mereka akan membuat senarai alamat IP yang dibenarkan. Sekiranya anda menyambung melalui IP dinamik (biasanya dikongsi), ia pasti akan berubah setiap masa. Cara menyelesaikannya adalah dengan mendapatkan IP khusus. Kemudian, berikan nombor IP kepada pentadbir dan anda seharusnya dapat berhubung seperti yang anda harapkan. Ia semestinya alat penting untuk sistem keselamatan yang lebih tinggi.

Sebab lain yang baik untuk menggunakannya adalah untuk membantu anda mengelakkan senarai hitam. Walaupun anda mungkin tidak melakukan apa-apa selain melindungi privasi anda, yang lain mungkin melakukan perkara lain. Malangnya, ini boleh menyebabkan anda mendapat senarai hitam. Dengan menggunakan alamat IP khusus, anda akan mengurangkan kemungkinan anda masuk dalam senarai hitam, kerana aktiviti.

Apakah VPN Terbaik dengan Alamat IP / IP Statik Khusus?

Terdapat beberapa faktor penting yang perlu diperhatikan untuk menjawab soalan ini. Berikut adalah kriteria yang kami gunakan.

  • Alamat IP Statis / IP yang mempunyai pelayan pantas
  • Penyedia yang menawarkan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengelakkan sambungan terputus
  • Aplikasi pelbagai platform yang berfungsi untuk pelbagai peranti termasuk Amazon Firestick
  • Keupayaan untuk mencari sekitar kandungan dan blok terhad geo
  • Penyulitan yang kuat dengan komponen kelas ketenteraan untuk melindungi anda semasa menggunakan alamat IP khas / IP.
  • Penyedia yang menawarkan polisi tanpa log yang ketat kepada penggunanya.
  VPN terbaik untuk Plex

Sekarang, mari kita lihat VPN terbaik dengan alamat IP / IP statik khusus.

1. Terbaik VPN dengan Alamat IP / IP Statik Khusus: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

2. VPN Terbaik dengan Alamat IP / IP Statik Khusus: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

  VPN terbaik untuk Washington DC

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

3. Alamat IP / Statik IP Dedikasi VPN Terbaik: TorGuard

TorGuard

TorGuard mempunyai gabungan lokasi pelayan yang kuat, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime serta aktiviti torrent. Sering kali, anda boleh mendapatkan akses ke kandungan video Amazon Prime di beberapa lokasi yang berbeza. Semasa menggunakan klien Windows, anda mempunyai pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Memilih pelayan dan banyak lagi.

Ujian kelajuan TorGuard Pittsburgh

Perkhidmatan TorGuard VPN adalah kegemaran dalam komuniti berkongsi fail. Semuanya mudah digunakan dan mudah sehingga anda dapat melindungi privasi dalam talian anda dengan mudah. Terdapat juga ciri yang sering ditambahkan pada versi mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh dengan harga serendah $ 4,99 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati TorGuard

Dan di sana anda mempunyai VPN dengan alamat IP / IP statik khusus. Anda tidak boleh salah dengan pilihan yang baru kami sebutkan. Walaupun begitu, jika anda ingin melihat pilihan, anda boleh mencari yang lain dalam senarai 10 VPN teratas kami. Mereka semua akan melakukan apa yang sepatutnya, tetapi kami mengoptimumkan pilihan kami untuk VPN dengan alamat IP / IP statik khusus Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik tanpa mengira apa yang anda rancangkan. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat membuat keputusan terbaik untuk membantu mencapai matlamat dan keperluan anda.

  VPN terbaik untuk Brasil
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me