Logo SnapchatSnapchat adalah program pesanan sembang yang sangat popular untuk peranti mudah alih. Apabila anda menghantar seseorang mesej, ia “merosakkan diri” setelah beberapa minit. Maskot hantu diberi nama “Ghostface Chillah”, dinamai Ghostface Killa dari Wu-Tang Clan. Menurut Google Play, ia mempunyai lebih daripada 500 juta muat turun di seluruh dunia. Sudah tentu, itu tidak termasuk penggunaan iPhone. Walaupun banyak pengguna menyukai program ini kerana kemudahan penggunaan dan keselamatan yang relatif, anda mungkin menghadapi sekatan di sekolah, tempat kerja, dan bahkan negara seperti Iran, China, dan bahagian timur tengah dan Asia. Untuk mengatasi masalah ini, anda pasti ingin menggunakan VPN. Dengan berbuat demikian, anda dapat melindungi privasi anda dan menjelajahi blok geo. Kami akan menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu sebentar lagi.

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan

Walaupun banyak yang bergantung pada Snapchat untuk menghantar mesej dan menghantar gambar dalam talian, ada yang berpendapat bahawa mereka selamat dari mata memandang ketika mereka melakukannya. Oleh kerana mesej hilang, anda mungkin berfikir bahawa anda boleh menggunakannya untuk maklumat sensitif. Namun, perkara tersebut tidak selalu berlaku. Contohnya, seseorang boleh memintas mesej anda sebelum mereka menghapusnya. Sekiranya anda mempunyai maklumat sensitif di sana, itu adalah risiko. Walau bagaimanapun, menggunakan VPN akan mewujudkan sambungan yang selamat dan dienkripsi menjadikan lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri maklumat peribadi anda.

Teknologi penapisan firewall dan web sentiasa bertambah baik. Sekiranya anda berada di sekolah atau bekerja di syarikat yang mahir komputer, anda mungkin akan menghadapi firewall. Untuk meningkatkan produktiviti dan mengelakkan gangguan, sekolah dan perniagaan membuat semacam polisi penyekat. Anda mungkin juga mengalami penapisan di berbagai belahan dunia. Negara-negara yang terkenal melarang Snapchat dan laman media sosial lain termasuk China, Iran, Turki (walaupun tidak selalu), Vietnam, Korea Utara, dan beberapa bahagian lain di timur tengah. Dengan menggunakan VPN dalam kes ini, anda boleh menyambung ke pelayan yang selamat di kawasan lain. Selain itu, trafik disulitkan sehingga jauh lebih sukar untuk disekat.

Apa VPN terbaik untuk Snapchat?

Terdapat beberapa faktor yang kami gunakan untuk membuat senarai VPN terbaik kami untuk Snapchat.

 • Tahap penyulitan yang kuat untuk perlindungan privasi yang lebih baik.
 • Sokongan untuk peranti mudah alih termasuk Android dan iPhone.
 • VPN yang tidak menyimpan log penggunaan.
 • Kebolehpercayaan rangkaian VPN untuk memungkinkan kestabilan.
 • Rangkaian besar untuk membantu sekatan geo.

Sekarang, beberapa maklumat mengenai senarai perkhidmatan VPN terbaik kami untuk membuka sekatan Snapchat.

1. VPN terbaik untuk Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN adalah pilihan utama kami untuk Boston

 • Harga terbaik – $ 6.67 / bln. selama 15 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, penghala
 • Rangkaian – 160 lokasi pelayan di 94 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Kepulauan Virgin Britain
  VPN Terbaik untuk Router DD-WRT

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN mempunyai pelayan VPN yang selamat di New York City

 • Harga terbaik – $ 3.49 / bln. selama 36 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Rangkaian – 87 lokasi pelayan di 59 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Panama

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN Terbaik untuk Bet365 untuk Diakses dari Luar Negeri

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Snapchat: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost sangat sesuai untuk pemula dengan pelayan di NYC

 • Harga terbaik – $ 2.75 / bln. selama 36 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 112 lokasi pelayan di 90 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Romania

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark mudah digunakan dengan pelayan di Boston

 • Harga terbaik – $ 1.99 / bln. selama 24 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 68 lokasi pelayan di 61 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Kepulauan Virgin Britain

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2023. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

  VPN terbaik untuk Metro PCS Cellular

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

5. VPN Terbaik untuk Snapchat: Akses Internet Peribadi

Akses Internet PeribadiPIA mesra P2P dengan pelayan VPN di rantau ini

 • Harga terbaik – $ 3.33 / bln. selama 12 bulan (lihat semua rancangan)
 • Jaminan – Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari
 • Aplikasi VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Rangkaian – 52 lokasi pelayan di 30 negara
 • Dasar pembalakan – No-log VPN yang terletak di Amerika Syarikat

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

Untuk pilihan lain, anda sentiasa boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Namun, anda tidak perlu. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari penyedia dengan rangkaian besar dan stabil. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Tidak kira yang anda pilih, mereka semua mempunyai rangkaian yang baik. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan Snapchat dengan selamat, rangkaian adalah penting. Dengan menggunakan panduan kami, anda boleh membuat keputusan yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me