ColoradoColorado adalah sebuah negeri yang terletak di Pegunungan Rocky selatan. Dianggarkan penduduknya hampir 5.7 juta orang. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, negeri ini telah menyaksikan kemasukan pengunjung dan pelancongan. Hal ini sebagian disebabkan oleh undang-undang liberal mereka mengenai penggunaan ganja. Sama ada anda merancang untuk berkunjung ke negara itu atas sebab itu atau yang lain, anda pasti ingin menggunakan VPN ketika menggunakan WiFi awam. Kami dapat memberi anda lebih banyak maklumat dalam masa yang singkat. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Colorado.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
4 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan

Sebab terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Colorado adalah untuk membantu melindungi privasi anda. Walaupun Colorado berada di AS dan tidak mempunyai pemantauan pemerintah, anda tidak selamat. Anda tidak perlu bersusah payah mencari bukti kecurian identiti. Dengan menyambung ke VPN, anda akan membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda. Itu akan menyukarkan sesiapa sahaja untuk mencuri data peribadi anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN ketika berada di Colorado bukan kerana alasan penapisan pemerintah, tetapi untuk membantu anda mengatasi sekatan geo dan firewall. Untuk mencapai ini, anda akan menyambung ke VPN di wilayah lain. Dengan cara itu, anda boleh meneruskan seperti biasa.

Apa VPN Terbaik untuk Colorado?

Untuk menjawab soalan ini dengan sebaik-baiknya, kita harus melihat faktor terpenting untuk digunakan semasa berada di Colorado. Kami akan memfokuskan diri pada mencari firewall dan sekatan geo terlebih dahulu. Dengan cara itu, kita dapat menentukan VPN terbaik untuk Colorado.

  • Pelayan VPN yang berfungsi dengan baik di Colorado (semua VPN diuji ke Denver, Colorado Springs, dan Pueblo)
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo di Colorado
  • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda mengelakkan sambungan terputus
  • Penyedia VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi semasa berada di rantau ini
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Sekarang, lihatlah lebih mendalam mengenai VPN terbaik untuk Colorado.

1. VPN terbaik untuk Colorado: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN terbaik untuk AT&T Mobile

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Colorado. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambungkan pelayan di Denver dan menguji kelajuannya ke Denver, Colorado Springs, dan Pueblo. Hasilnya berkisar antara 116 Mbps dan 121 Mbps yang hampir mencapai sambungan Internet kabel kami.

Ujian kelajuan ExpressVPN Colorado

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Colorado: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 67%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

  VPN terbaik untuk Itali

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Kami menyambung ke pelayan PIA di Denver dan kelajuan mengujinya ke Denver, Colorado Springs, dan Pueblo. Seperti yang anda lihat hasilnya berkisar antara 53 Mbps di Pueblo hingga 84 Mbps di Denver.

Ujian kelajuan PIA Colorado

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,33 sebulan.

Lihat tawaran PIA

3. VPN terbaik untuk Colorado: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan beberapa pelayan di Denver. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan VPN yang terletak di Denver, Colorado, dan menguji kelajuannya ke Denver, Colorado Springs, dan Pueblo. Prestasi berkisar antara 19 Mbps dan 40 Mbps.

  VPN terbaik untuk FUNimation

Ujian kelajuan NordVPN Colorado

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

4. VPN terbaik untuk Colorado: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Colorado.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan VPN IPVanish di Denver dan menguji kelajuannya ke Denver, Colorado Springs, dan Pueblo. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun antara 14 Mbps dan 24 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Colorado

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Pasti ada beberapa pilihan VPN hebat yang boleh anda gunakan semasa berada di Colorado. Anda semestinya dapat melihat faedah menggunakan satu semasa berada di sana. Walaupun begitu, anda selalu dapat melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10 untuk pilihan lain. Mereka semua akan melakukan tugas itu, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor. Itulah bagaimana kami mengoptimumkan keputusan kami untuk Colorado. Tidak kira alasan anda pergi, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dan membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me