Bandar OklahomaBerikut adalah senarai 5 perkhidmatan VPN teratas kami untuk Oklahoma City.

 1. ExpressVPNPilihan utama kami. Cepat, sesuai untuk streaming.
 2. NordVPN – Pelayan VPN selamat berdekatan di Dallas.
 3. CyberGhost – Sesuai untuk pemula, pelayan di kawasan ini.
 4. Surfshark – Mudah digunakan dengan pelayan VPN di Texas.
 5. IPVanish – Kodi mesra dengan pelayan di rantau ini.

Bandar Oklahoma (sering dipendekkan menjadi OKC) adalah ibu kota terbesar dan ibu negara di negeri Oklahoma. Ia mempunyai penduduk ke-27 terbesar di negara ini dengan anggaran jumlah penduduk 630k. Kawasan metro di bandar ini menempatkan sekitar 1.3 juta orang. Sejarah OKC agak pendek tetapi ia adalah destinasi terkenal kerana beberapa sebab. Sekiranya anda melancong ke OKC, anda ingin menggunakan VPN sebelum anda menyambung ke WiFi awam.

Tidak kira apa tujuan anda berkunjung ke bandar, anda akan menemui banyak perniagaan dan tempat yang menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun itu adalah perkhidmatan yang baik untuk pelanggan, ia juga boleh menjadi baik bagi penjenayah. Anda dapat membayangkan bahawa ada banyak yang menunggu untuk memanfaatkan hubungan yang rentan. Sebab terbaik untuk menggunakan VPN adalah membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikan lebih sukar bagi calon pencuri untuk mendapatkan maklumat sensitif dan peribadi anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Itu sangat berguna jika anda peminat sukan dan ingin menonton permainan pemadaman atau jenis penstriman lain. Semua orang mahu menonton permainan pasukan kegemaran mereka. Sudah tentu, ini juga akan membantu melihat kandungan yang boleh disekat oleh syarikat, negara, atau di kampus. Dengan menyambung ke pelayan di kawasan yang anda pilih, perisian akan menganggap anda berada di lokasi yang berbeza daripada yang anda lakukan untuk melepaskan sekatan.

Oleh itu, anda boleh menggunakan VPN untuk kedua-dua alasan. Anda pasti akan menemui situasi lain setelah mendapat akaun. Dari melindungi privasi anda hingga menjelajahi blok geo, perkhidmatan VPN dapat membantu anda mencapai tujuan anda. Kerana kadang-kadang membingungkan, kami akan memberitahu anda apa yang harus dicari dan mencadangkan beberapa pilihan.

Apa VPN terbaik untuk Oklahoma City?

Terdapat beberapa pertimbangan yang harus dibuat ketika menjawab soalan itu. Oleh itu, kami telah mengumpulkan senarai VPN terbaik kami untuk Oklahoma City.

 • Penyulitan kelas tentera untuk perlindungan privasi yang betul
 • Kelajuan pelayan yang baik di wilayah Kota Oklahoma
 • Rangkaian yang besar dan stabil untuk mengurangkan terputus
 • Aplikasi mudah alih untuk pelbagai platform termasuk Amazon Firestick
 • Keupayaan untuk menyekat penyekat kandungan geo atau pemadaman sukan
 • Penyedia yang tidak mempunyai dasar log

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Oklahoma City:

1. VPN terbaik untuk Oklahoma City: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN Terbaik untuk Membuka Blokir ClipMega (YouPak)

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Oklahoma City

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih bandar yang ingin anda gunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan secara automatik menyambung ke pelayan terpantas di lokasi tersebut. Sekiranya anda ingin menyambung ke pilihan terbaik untuk Kota Oklahoma, anda pasti ingin memilih pelayan Dallas (kerana ia adalah kawasan terdekat). Terdapat dua cara untuk mendapatkannya. Sebaik sahaja anda membuka pelanggan, klik pada butang “pilih lokasi”. Sekiranya anda mengklik yang disyorkan dan memilih bahagian Amerika Syarikat, anda akan menjumpainya di sana. Anda juga boleh pergi ke bahagian Semua dan menaip di Dallas di kotak carian. Dari sana, anda seharusnya dapat memilih lokasi pelayan Dallas. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Dallas ke Oklahoma City dan kelajuannya ialah 120.78 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Oklahoma City: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Popcornflix

Ujian kelajuan NordVPN Oklahoma CityNordVPN menempatkan 35 pelayan di Dallas (lokasi terbaik untuk dihubungkan dari Oklahoma City). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di Dallas ke Oklahoma City dan mendapati ia pantas dengan kelajuan muat turun 110.60 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Oklahoma City: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Oklahoma CityOleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Oklahoma City, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Dallas. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Oklahoma City. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 102.53 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Oklahoma City: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2023. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

  VPN terbaik untuk VUDU

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Ujian kelajuan Surfshark Oklahoma CityUntuk ujian kami mengenai Oklahoma City, kami ingin memilih pelayan yang terletak di kawasan itu. Setelah anda log masuk, cukup klik pada tab lokasi dan taipkan lokasi di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang terletak di Dallas. Semasa kami menyambung ke pelayan dan diuji ke OKC, kelajuannya adalah 102.65 Mbps.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa had dengan hanya $ 1,99 sebulan dengan langganan 2 tahun.

Lihat tawaran Surfshark

5. VPN terbaik untuk Oklahoma City: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Kota Oklahoma adalah lokasi yang popular untuk dikunjungi kerana beberapa sebab. Dalam kes ini, kami memilih untuk menggunakan pelayan di Dallas, TX kerana kepantasannya. Ia akan berfungsi dengan baik, tidak kira di mana sahaja anda berada di OKC. Oleh kerana perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami, mereka adalah VPN masuk ke Oklahoma City.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Oklahoma CityIPVanish mempunyai 36 pelayan di Dallas dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya dal-a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Dallas, dal.a39, ke Oklahoma City dan mendapati kelajuannya adalah 97.38 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Sekiranya anda ingin melihat pilihan lain, sila lihat pilihan kami 10 perkhidmatan VPN teratas senarai. Namun, kami rasa itu tidak perlu. Kami memilihnya kerana kepantasan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi. Oleh kerana terdapat banyak lokasi di atau dekat Bandar Oklahoma, anda pasti dapat memperoleh kelajuan terbaik. Kelajuan yang baik adalah suatu keharusan jika anda cuba mengalirkan kandungan. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Kami harap anda dapat menggunakan panduan kami untuk membuat keputusan terbaik untuk anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me