Rangkaian WWERangkaian WWE adalah perkhidmatan streaming yang menyediakan semua perlawanan WWE yang mungkin diinginkan oleh sesiapa sahaja. Saluran ini terdapat di negara-negara terpilih termasuk Amerika Syarikat. Dengan keahlian ke Jaringan WWE, anda dapat menonton acara bayar-per-tonton secara langsung dan menyiarkan semua perlawanan yang lalu, rancangan asal yang mereka buat, dan siaran minggu ke minggu mereka. Salurannya 24/7 sehingga anda dapat menontonnya pada bila-bila masa. Sekiranya anda merancang untuk melancong di luar kawasan tontonan mereka, saya sarankan menggunakan VPN. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Rangkaian WWE.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

WWE Network dimiliki oleh World Wrestling Entertainment dan menunjukkan semua acara langsung mereka. Sekiranya anda ingin menonton acara sebelumnya yang diadakan oleh WWE maka anda boleh dengan melihatnya. Juga jika anda ingin menonton superstar atau diva tertentu, anda hanya boleh melihat nama mereka dan akan memaparkan semua rancangan yang relevan yang mereka ada di perpustakaan mereka. Rangkaian WWE juga akan menunjukkan kepada anda rancangan mingguan seperti Smackdown, Raw, dan NXT. Perkara-perkara ini tidak akan kekal lama kecuali peristiwa itu sangat penting pada hari itu. Beberapa rancangan yang eksklusif untuk WWE Network adalah WrestleMania Rewind, WWE Countdown, WWE NXT, WWE Superstars, Raw Pre-Show, Raw Backstage Pass, Monday Night War, WWE Legends ‘House, WWE Rivalries, dan WWE 24. Mereka juga tunjukkan ulangan semula rancangan WWE, WCW, ECW, AWA, dan WCCW lama.

WWE Network mempunyai keahlian berbayar $ 9,99 sebulan, tetapi kadangkala mereka akan menawarkan akses percuma selama sebulan. Saluran ini terdapat di negara-negara terpilih termasuk Amerika Syarikat. Dengan keahlian anda boleh melakukan semua perkara yang saya nyatakan sebelum ini. Anda boleh menonton di komputer atau menstrim di Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Smart TV, Android, iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), dan Kindle Fire.

Apa VPN terbaik untuk Rangkaian WWE?

Untuk membantu kami menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Rangkaian WWE, kami melihat beberapa faktor utama.

  • Sambungan pelayan pantas untuk streaming acara langsung dalam HD
  • Pelbagai lokasi pelayan AS untuk prestasi terbaik
  • Kebolehpercayaan agar kandungan streaming tidak digantung atau disangga
  • Keupayaan untuk menyekat perkhidmatan penstriman popular di AS termasuk WWE Networlk
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Sekarang, ke senarai VPN terbaik kami untuk Rangkaian WWE.

1. VPN Terbaik untuk Rangkaian WWE: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN terbaik untuk Pencari Rakan Dewasa

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Rangkaian WWE: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

  VPN terbaik untuk FanDuel

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Rangkaian WWE: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Rangkaian WWE: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

  VPN terbaik untuk iQiyi: Buka blokir iQiyi Di Luar China & Taiwan

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Rangkaian WWE: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Acara Bayar Per Paparan Rangkaian WWE

DateEventLocation
25 Januari 2015 Royal Rumble Philadelphia, PA
22 Februari 2015 Jalan pantas Memphis, TN
29 Mac 2015 WrestleMania 31 Santa Clara, CA
26 April 2015 Peraturan Melampau Rosemont, IL
17 Mei 2015 Bayaran Balik Baltimore, MD
31 Mei 2015 Dewan Penghapusan Corpus Christi, TX
14 Jun 2015 Wang di dalam bank Columbus, OH
19 Julai 2015 Medan perang Louis, MO
23 Ogos 2015 SummerSlam Brooklyn, NY
20 September 2015 Malam Juara Houston, TX
25 Oktober 2015 Neraka dalam Sel Los Angeles, CA
22 November 2015 Survivor Series Atlanta, GA
13 Disember 2015 TLC: Meja, Tangga dan Kerusi Boston, MA
24 Januari 2016 Royal Rumble Orlando, FL
21 Februari 2016 Jalan pantas Louis, MO
3 April 2016 WrestleMania 32 Arlington, TX

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan. Saya rasa anda akan berpuas hati dengan pilihan yang tertera di atas. Saya memilihnya berbanding penyedia VPN terkemuka lain berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan dan harga. Saya juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di Amerika Syarikat. Anda memerlukan penyedia VPN yang pantas untuk menayangkan rancangan Rangkaian WWE dan acara PPV. Perkhidmatan yang dikongsi dalam siaran adalah VPN terbaik untuk perkhidmatan streaming AS yang popular seperti Netflix, Hulu, dan Amazon Instant. Mereka juga akan membantu anda menyekat saluran di negara lain seperti BBC iPlayer di UK.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me