SuperVPN logóNyilvánvaló, hogy a felhasználók több mint 50 millió alkalommal töltötték le a SuperVPN alkalmazást. A fejlesztő úgy tervezte, hogy a SuperVPN hirdetésvezérelt, ingyenes mobil VPN-szolgáltatás legyen. Népszerűsége ellenére számos kérdés merül fel ezzel kapcsolatban. Röviden azonban belemegyünk ebbe. Vannak állítások, hogy OSX, iOS, Windows Mobile 5 rendszereken működik & 6, Linux és néhány más eszköz, de az Android a leggyakoribb. Az ingyenes verzió kiszolgálói lehetőségei korlátozottak. Ide tartoznak Franciaország, Németország, Kanada és az Egyesült Államok. Mivel ennek a szolgáltatásnak egy “VIP” verziója is van, Japánban és Angliában is helyszíneket kínál. A SuperVPN áttekintésében megbeszéljük a szolgáltatást, hogy segítsen eldönteni, hogy az Ön számára megfelelő-e.

SuperVPN Main

A cégről

A SuperVPN ebben a kérdésben szándékosan homályos. Felfedeztük azonban, hogy ezt az alkalmazást Kínában fejlesztették ki, és a fejlesztő ott él. Ha úgy dönt, hogy ezt a VPN szolgáltatást használja, ne feledje. Ha a VPN-vállalatok sikert akarnak elérni, átláthatónak kell lenniük. Az a tény, hogy valamilyen kutatásra volt szükség, hogy kiderüljön, azt jelenti, hogy nem.

Árképzési és fizetési lehetőségek

SuperVPN fizetési eszközEbben a VPN-kliensben sok hirdetés található. Ezek elkerülése érdekében egyesek a VIP verziót választják. A verzió ára a következő. Más szolgáltatásokhoz hasonlóan fizetni is lehet a Google Wallet segítségével.

  • 1 hónap – 5,00 USD
  • 3 hónap – 14,00 USD
  • 6 hónap – 27,00 USD
  • 12 hónap – 52,00 USD

A SuperVPN árai a mai szabványok szerint kissé magasak. Különösen akkor, ha vannak közismert vállalatok, ésszerűbb feltételekkel. A szolgáltatás igénybevételének egyik érdekes része, hogy külön alkalmazást kell letöltenie a vásárláshoz. Ez a közösségben nem szokásos beszerzési módszer, és nehezebb, mint aminek kellene lennie. Ennek helyett ajánljuk Privát internet-hozzáférés alternatívaként. Csak azért Havonta 2,50 USD élvezheti a biztonságos VPN-hozzáférést egy megbízható cég összes eszközén. A panaszok szakaszában számos panaszt észleltünk arról, hogy a SuperVPN nem működik olyan jól, mint kellene. Állítólag nehéz visszatérítést igényelni, és egyesek átverésnek tekinti a társaságot.

Jellemzők

SuperVPN szerverekA SuperVPN mellett egy plusz a rendkívül egyszerű és alapvető felhasználói felület. Látni fogja, amint átnézi a hirdetéseket és a hosszú engedélyek listáját, amelyekhez hozzáférést kér. Arra is felkéri az akkumulátor optimalizálásának letiltását, hogy az a háttérben futhasson. Az egyetlen beállítást megváltoztathatja, amely a képen látható. Miután kiválasztotta a kívántt, kattintson a csatlakozás gombra, és máris használja a szolgáltatást. Nem találtuk meg a módszert a protokoll, a titkosítási szint megváltoztatására, sőt még a szerver pontosabb helyének kiválasztására sem..

Teljesítmény

Természetesen a sebesség nagyon fontos, ha VPN-t használ. Mivel nem választhat szerverhelyet az országon kívül, az Egyesült Államokat választottuk. Miközben csatlakoztunk az amerikai szerverhez, 65,12 Mbps sebességgel kaptunk. Hasonlítsa össze ezt a normál, 68,57 Mbps sebességgel. Ez azt mutatja, hogy vagy a kiszolgáló gyors, alacsony fölött, a titkosítás alacsony, vagy a szolgáltató tömöríti az adatokat a jobb sebesség elérése érdekében.

Speed ​​Test Supervpn

Gyakorlati tesztelés

Mivel a SuperVPN-nek nincs sok eleme, könnyen csatlakoztatható és használható. A kezdőképernyőn kattintson a főképernyőn lévő ikonra. Amikor készen áll, érintse meg a folytatás elemet. Most csak nyomja meg a „Csatlakozás” gombot, és készen áll a VPN-hálózat használatára. Természetesen úgy is megváltoztathatja a szervert, hogy megérinti a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontot.

SuperVPN csatlakozópanel

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel egyre több intézmény kínál ingyenes Wi-Fi-t, nagyon fontos a VPN használata. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy a bűnözők ellopják az Ön bizalmas adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat. Ha továbbra is blokkoló problémák merülnek fel, ellenőrizze, hogy a WebRTC le van-e tiltva a böngészőben. Ez nehéz lesz, ha az Android böngészőt használja. Javasoljuk a Firefox használatát és a blokkoló kiterjesztés letöltését. Ellenkező esetben, bármit is próbálsz feloldni, az továbbra is az eredeti IP-címet fogja látni.

Szivárog?

A VPN-szolgáltatók egyik nagy kérdése az, hogy szivárog-e a termék? A kérdésre adott választ gyakran megtudhatja az átfogó szivárgásvizsgálati weboldalon (www.doileak.com). Számos teszten keresztül futtatja a szolgáltatást. A futtatott tesztek egy része a böngészőre, mások a VPN-szolgáltatásra vonatkozik. A SuperVPN tesztelésekor számos szivárgást találtunk. Ha megnézi az alábbi képet, akkor a DNS feltétlenül szivárog. Ez rossz, mert legyőzi a VPN használatának célját. Ha a célja nem látszik, akkor ne számítson a SuperVPN-re, hogy biztonságban maradjon.

SuperVPN Leaktest Panel

Használjam ezt a VPN-t?

Ha ezt a VPN-t szeretné használni, akkor feloldhatja egyes webhelyek blokkolását. Lehetséges, hogy nem működik együtt. A SuperVPN-t Kínában fejlesztették ki, ám ezek az információk nem könnyűek megtalálni. Ezt csak néhány további kutatás útján tudtuk megtudni. Naplózási politikájuk nem egyértelmű, ezért valószínű, hogy felhasználását nyomon követi és eladja. Nem tudjuk jó lelkiismerettel azt javasolni, hogy használja ezt.

Záró gondolatok a SuperVPN-ről

Ez a VPN rendkívül népszerű. Nyilvánvaló, hogy sok felhasználó élvezi ezt az ingyenes szolgáltatást. Azt mondta, hogy tele van kérdésekkel.

Ide tartozik a következők hiánya:

  1. Tiszta adatvédelmi politika.
  2. Protokoll kiválasztása.
  3. Egyszerű fizetési mód.
  4. Egyéb platformválasztások.
  5. DNS szivárgásvédelem bármilyen szinten.

Ha meg tudja oldani ezeket a kérdéseket, akkor a SuperVPN jobb lehet, mint semmi. Néhányan azonban nem értenek egyet ezzel a kijelentéssel. Összességében a szolgáltatás nem tett benyomást. A SuperVPN-nek számos kérdése volt. Ne feledje, ha tervezi ezt a VPN-t használni, akkor rendkívül korlátozott a lehetősége, hogy mit tehessen és mit nem tud megtenni. Ezenkívül tisztában kell lennie más lehetséges negatív hatásokkal is. Lehet, hogy a fizetési lehetőségek nem működnek nagyon jól. Érdemes átnézni a mi A 10 legfontosabb VPN Összehasonlításképp.