IowaIowa adalah sebuah negara Midwestern yang terletak di AS. Ia mempunyai penduduk sekitar 3.15 juta penduduk dan kepadatan di bahagian bawah dengan lebih dari 56 orang per batu persegi. Terdapat beberapa sebab untuk mengunjungi negeri ini termasuk peluang perniagaan bidang teknologi bioperubatan dan IT, keempat-empat musim, taman hiburan, taman botani, dan banyak lagi. Sekiranya anda akan menjadi salah satu pengunjung ke negeri ini dan berencana menggunakan WiFi awam, pastikan untuk menggunakan VPN. Kami akan menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu sebentar lagi. Sebelum kita melihatnya, lihatlah VPN terbaik untuk Iowa.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang anda lihat dari senarai di atas, terdapat beberapa perkara yang tidak dijangka yang boleh anda lakukan semasa berada di Iowa. Ini bermakna negeri pasti dapat membawa pelancongan, dan suasana yang mesra dapat memikat anda untuk merasa aman. Malangnya, penjahat siber juga menyedari hal ini. Itulah sebabnya mereka menunggu pengguna yang tidak curiga mendedahkan maklumat peribadi mereka. Sekiranya anda tidak menggunakan VPN, anda membiarkan diri anda terdedah kepada pencurian. Yang mengatakan, menggunakan satu akan membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda. Dengan cara itu, anda menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri maklumat peribadi anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa di negeri ini adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo dan firewall. Di pelbagai tempat, anda boleh bergabung dengan rangkaian yang mempunyai batasan di mana anda boleh dan tidak boleh pergi. Sudah tentu, itu dipanggil firewall. Dengan menyambung ke VPN di lokasi yang berbeza, anda boleh membuat perisian menganggap anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda akan dapat mengakses kandungan seperti yang anda jangkakan.

Apakah VPN Terbaik untuk Iowa?

Sekurang-kurangnya ada kemungkinan anda menemui orang yang ingin mencuri identiti anda. Oleh kerana itu, kami akan memberi tumpuan kepada faktor-faktor untuk melindungi privasi anda terlebih dahulu. Dengan menggunakan kriteria ini, kita dapat menjawab apa VPN terbaik untuk Iowa.

  • Penyulitan yang kuat dengan elemen kelas ketenteraan untuk melindungi anda semasa berada di Iowa
  • Syarikat VPN yang menawarkan polisi tanpa log yang ketat.
  • Keupayaan untuk mengelilingi firewall dan geo-sekatan semasa anda berada di negeri Iowa
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Rangkaian dengan tahap kestabilan yang tinggi untuk mengelakkan sambungan terputus
  • Pelayan yang berprestasi baik di Iowa dan sekitar wilayah ini pada ujian kelajuan
  VPN terbaik untuk Apple TV

Sekarang, mari kita lihat beberapa VPN terbaik untuk Iowa.

1. VPN terbaik untuk Iowa: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Kansas City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Kansas City dan diuji ke Des Moines, Cedar Rapids, dan Davenport. Prestasi sangat baik dengan kelajuan melebihi 108 Mbps di ketiga-tiga bandar.

Ujian kelajuan ExpressVPN Iowa

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

  VPN terbaik untuk Starcraft 2

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Iowa: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Chicago (lokasi terdekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Chicago dan diuji ke Des Moines, Cedar Rapids, dan Davenport. Kelajuan muat turun antara 93 Mbps dan 107 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Iowa

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Iowa: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

  VPN Terbaik untuk Membuka Blokir ClipMega (YouPak)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago (lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Chicago dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Chicago. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan diuji ke Des Moines, Cedar Rapids, dan Davenport. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 101 Mbps hingga 104 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Iowa

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Walaupun terdapat beberapa pilihan VPN hebat untuk digunakan semasa di Iowa yang kami senaraikan di atas, terdapat juga penyedia lain yang tersedia di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya akan berjaya, kami membuat keputusan untuk mengoptimumkannya untuk Iowa. Perlindungan VPN adalah idea yang baik tidak kira apa rancangan anda di negeri ini. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat pilihan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me