Halloween VPN foglalkozikÚgy tűnik, hogy az ügyletek minden évben korábban és korábban érkeznek. Először fekete péntek volt, aztán a Hálaadás napja, és most sok promóciót látunk, amelyek egészen a Halloweenig tartanak. Ez nagyszerű a VPN-felhasználók számára, mivel néhány közismert VPN-felhasználó mélykedvezményt kínál népszerű szolgáltatásaival szemben. Hadd ugorjunk be, és nézzük meg a legjobb Halloween promóciókat. A legtöbb üzlet a hétvégéig érhető el, így érdemes ezeket megnézni, mielőtt az ünnepi hétvége véget ér.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1 CyberGhost 33 hónap 12 hónapra CyberGhost 79% kedvezmény 45 nap
2 Surfshark 48 hónap 24 hónapra Surfshark 83% kedvezmény 30 nap
3 PureVPN 99 hónap 60 hónapra IPVanish 85% kedvezmény 31 nap
4 NordVPN 125 hónap 37 hónapra NordVPN 70% kedvezmény 30 nap
5 ExpressVPN 99 hónap 15 hónapra ExpressVPN 49% kedvezmény 30 nap
6 IPVanish 58 hónap 12 hónapra IPVanish 60% kedvezmény 7 nap
7 Privát internet-hozzáférés 39 hónap 12 hónapra PIA 67% kedvezmény 7 nap

Meglátogathatja a VPN vélemények oldalon olvashatja el a listánkban szereplő összes szolgáltató és még sok más gyakorlati áttekintését.

1. CyberGhost Halloween promóció – korlátlan VPN havonta csak 2,75 dollárért

CyberGhost árképzésA CyberGhost a VPN nagyszerű kombinációját kínálja a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Iratkozzon fel egy éves VPN-re, és 79% -ot spóroljon meg. Az előnye a sebesség. Ha másik országban fel szeretné tiltani a tartalom blokkolását, akkor a VPN-alkalmazásuk tökéletes. Például a Windows alkalmazásuk segítségével válthat a Netflix könyvtárak között, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot és Dániát. Ez azt jelenti, hogy válthat a régiók között, és élvezheti az egyébként blokkolt tartalmakat. Ugyanez vonatkozik a BBC iPlayer feloldására az Egyesült Királyságban, vagy a TF1-re Franciaországban. A CyberGhost sokféle eszközt támogat, beleértve az Amazon Firestick készüléket.

2. Surfshark Halloween üzlet – korlátlan VPN havonta csak 1,99 dollárért

SurfShark árképzésNehéz lesz rá, hogy olyan VPN-t találjon, amely több szolgáltatással rendelkezik, mint a Surfshark. Akár engedélyezni kívánja a megosztott alagútépítést, akár meg kíván védeni a rosszindulatú programoktól, a Surfshark tartalmazza az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége van az online védelmezéshez és élvezethez. A szolgáltatás arra koncentrál, hogy segítsen Önnek megkerülni a korlátozásokat azáltal, hogy a világ minden táján található IP-címeket kínál. A VPN szolgáltatás az egyedi asztali és mobil alkalmazások teljes választékával érkezik. Útmutatók vannak az útválasztó beállításához. A Surfshark 83% kedvezménnyel ünnepli a Halloween-t. Minden új tagra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

3. PureVPN Halloween special – korlátlan VPN havonta 1,65 USD-tól

PureVPN árképzésEzen a ponton a PureVPN egy vágott elem a személyes VPN-iparban. Az évek során növelik hálózatát, és fejlett adatvédelmi funkciókat kínálnak. A PureVPN legfrissebb hírei közé tartozott egy harmadik fél által végzett ellenőrzés is. Ennek eredményeként a PureVPN-t nem naplózott VPN-szolgáltatóként tanúsítottuk. Ez sok VPN-felhasználó számára fontos, és biztosítja az ügyfelek számára, hogy tevékenységeiket nem naplózza. Csatlakozás a számítógépről vagy a mobil eszközről. A PureVPN Halloween promóció 85% -ot tartalmaz. Egy hónap áll rendelkezésére, hogy kockázatmentesen tesztelje a szolgáltatást a 31 napos pénzvisszafizetési garanciával.

4. NordVPN Halloween kedvezmény – korlátlan VPN havonta csak 3,49 dollárért

NordVPN árképzésA NordVPN okból az egyik legismertebb VPN-szolgáltatás. Nagyszerű keveréket kínálnak a biztonság és a teljesítmény alacsony áron. Meg fogja találni a szoftverük nagyon könnyen használható. Csatlakozzon a VPN hálózatához a mobil asztalról. Használhatja az intelligens DNS szolgáltatásaikat a földrajzi korlátozások feloldásához és a kedvenc, külföldről származó streaming szolgáltatásainak megtekintéséhez. Azok, akik jobban tisztában vannak a magánélettel, értékelik a Windows kliens néhány extra funkcióját. A VPN-kiszolgálók között duplán ugrani a magánélet további rétege érdekében. A NordVPN minden új ügyfelének 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére.

5. ExpressVPN Halloween promo – korlátlan VPN havonta 6,67 USD-tól

ExpressVPN árképzésAz ExpressVPN egy prémium VPN szolgáltatás, amely sok mindent kínál. A szokásos protokollokkal (OpenVPN, L2TP, PPTP) indulnak, és hozzáadták éves tapasztalataikat és szakértelmüket, hogy segítsék a felhasználókat a Kína nagy tűzfalának méretezésében és más olyan korlátozásokban, amelyek egyébként akadályoznák az Ön hozzáférését. Azt javaslom, nézd meg 12 hónapos tervüket, amely további 3 hónapos ingyenes VPN-hozzáférést tartalmaz. Az ExpressVPN minden új tagnak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely rengeteg időt biztosít a szolgáltatás teszteléséhez. Azt hiszem, nagyon lenyűgöző lesz a sebesség és a megbízhatóság.

6. IPVanish Halloween kedvezmény – korlátlan VPN havonta 4,87 dollárért

IPVanish Cyber ​​Awareness hónap eladásAz IPVanish a kedvenc VPN-szolgáltatásom, és az, amelyet naponta használok. Valójában ezt a poszt írására használom. Úgy találja, hogy a hálózatuk nagyon gyors és megbízható. Ennek oka az, hogy felső szintű hálózatot kezelnek, vagyis teljes mértékben ellenőrzik a hardvert és a kapcsolatokat. Kiváló támogatást és ügyfélszoftvert kínálhat. Jelenleg a Windows 10 rendszeren futok a VPN kliensükön. Vannak alkalmazásuk is Mac OS X (VPN kill kapcsolóval), iOS és Android számára. Az Amazon Firestick felhasználói az IPVanish alkalmazást is használhatják Kodi és más szórakoztató alkalmazásokhoz.

Megnézheti a listánkat top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Azt hiszem, élvezni fogja a listánkban szereplő VPN és az intelligens DNS-szolgáltatások által kínált szolgáltatásokat. Segítik a más országok csatornáinak feloldását, elkerülhetik a népszerű sportok kikapcsolását, titkosítják az adatokat, és segítik az online adatvédelem védelmét. Kövess minket a Twitteren  @VPNFan a legfrissebb VPN hírekről és ajánlatokról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me