EcuadorEcuador egy kis tengerparti ország, Dél-Amerika északnyugati részén. Jelenleg a becslések szerint 16,5 millió lakosa van. Az ország üzleti lehetőségekkel, időjárási sokféleséggel, történelemmel, nagyszerű ételekkel és még sok minden másnal vonzza a látogatókat. Ha szabadidős vagy üzleti okokból ellátogat Ecuadorba, kihasználhatja a WiFi széles választékát. Ugyanakkor ellenőriznie kell, hogy csatlakozik-e egy VPN-hez. Megmondjuk, miért fontos ez hamarosan. Először tekintse meg az Ecuador legjobb VPN-jeit.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 HMA Pro VPN $ 4.29 HideMyAss 280
2 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A Freedomhouse.org jelentésének elolvasása során megtudhatja, hogy az internet kormányzati ellenőrzése gyakori Ecuadorban. Ez az első ok a VPN használatához az országban. A vezetés nem fél attól, hogy állampolgárait nyomon kövesse vagy börtönbe lássák, mert mondják. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre egy kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a kormány vagy a számítógépes hálózatok számára az adatok veszélyeztetését.

Ugyanezen vonalak mentén az ecuadori kormány nem fél attól, hogy korlátozza a hozzáférést a különféle weboldalakhoz, különösen, ha azok politikai. Természetesen más típusokat is blokkolnak. Ha VPN szervert csatlakoztat egy másik országhoz, megkerülheti a kormány által bevezetett korlátozásokat. Ilyen módon szabadon böngészhet, mint általában.

Mi a legjobb VPN Ecuador számára?

Az internetes kávézók nagyok az országban. és az internethasználat elterjedt az elmúlt években. Az ország számára a legjobb lehetőségeket megvizsgálva azonban elsődleges tényezőnk a biztonság. A különféle webhelyek megfigyelése és blokkolása miatt a következő tényezőket választottuk. Ezek a tényezők a következők:

  • Nagy kaliberű, katonai minőségű titkosítás, amely nagy védelmet nyújt
  • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók
  • Nagy kiszolgálóhálózat a leválasztások kiküszöböléséhez
  • Képesség megkerülni a kormány által elrendelt cenzúrát
  • Gyors kiszolgálók, amelyek jól teljesítenek Ecuadorban
  • Szolgáltatók, több platformon keresztül támogatva a mobil eszközöket, beleértve az Amazon Firestick szoftvert
  A legjobb VPN-k a Bet365-hez külföldről való eléréshez

Most, hogy meghatároztuk ezeket a tényezőket, nézzük meg közelebbről a szolgáltatókat.

1. A legjobb VPN Ecuadorban: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Ecuador sebességteszt

Azok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Ecuadorban, különösen Quitóban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre és keressen Quito-ra. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 120,44 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

2. Ecuador legjobb VPN-je: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

  Legjobb VPN-k a Google Nest eszközökhöz

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Ecuador sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Ecuadorban, Quitóban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Ecuadorban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 37,16 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

3. A legjobb VPN Ecuadorban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Ecuador sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ezt a problémát Ecuadorban lévő szerverekkel találják meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd nyissa meg az Ecuadort. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Quitoban, Ecuadorban, a sebesség 16,13 Mbps volt.

  A legjobb VPN-k a Pandora számára

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

És ott van a legjobb lehetőségek, ha Ecuadorba látogat. Remélhetőleg megtudhatja, miért olyan fontos a VPN csatlakoztatása az országban. Ha szeretne megnézni más lehetőségeket, akkor megnézheti a az első 10 VPN-lista. Noha ezek is jók, döntéseinket az Ecuador számára optimalizált legjobb lehetőségek alapján tettük. Nem számít, milyen internetes tevékenységekkel foglalkozik ott, ezek a tényezők fontosak. Útmutatónk segítségével segíthetünk a helyes döntések meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me