PlichtCall of Duty is zo populair dat fans meer dan 25 miljard uur aan het spel hebben besteed. De game heeft meer dan 20 titels en ze maken er nog steeds meer. Met de populariteit van deze game moeten er veel DDoS-aanvallen, serververtragingen en trage verbindingen zijn. Om deze problemen op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in elk ander IP-adres dat u kiest. Kies de locatie die het dichtst bij de server ligt waarop je speelt, omdat dit de vertraging helpt verminderen en je snellere verbindingen geeft. VPN versleutelt ook uw software die u beschermt tegen DDoS-aanvallen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Call of Duty Online (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Call of Duty online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
  Fix Lag en DDoS in Tom Clancy’s The Division 2

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Call of Duty te spelen (Xbox One en PS4)

Ik gebruik nogmaals ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Call of Duty op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

  Installatiehandleiding voor CyberGhost Mac

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Call of Duty Game Highlights

Call of Duty is een online shooter. Bij elke nieuwe titel veranderen de ondersteunde apparaten. Dit gezegd hebbende, zijn de belangrijkste apparaten waarop de shooter zich bevindt PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox One en Windows. De game is beschikbaar op Steam of online van sites zoals Amazon en GameStop.

  • Call of Duty heeft twee gameplay-modi, afhankelijk van welke versie je hebt, het kan er meer hebben.
  • Verhaalmodus: dit is een offline modus die je als één personage speelt terwijl je hun oorlogservaring doormaakt.
  • Solo Zombie Kill Mode: deze modus die beschikbaar zal zijn in een van de Call of Duty-spellen. Je zit vast in een kamer met beperkte munitie die tegen zombies vecht en de gaten in het huis herstelt totdat de zombies je uiteindelijk doden.
  • Co-op-modus offline: de offline-modus is een gesplitst scherm waarin jij en de andere persoon op hetzelfde apparaat spelen als jij tegen elkaar zal strijden. de winnaar is de persoon met de meeste moorden. Werk ook samen om zombies te doden als je een van de Call of Duty Zombie-spellen hebt.
  • Co-op Mode Online: dit is waar jij en een andere speler van waar dan ook ter wereld een ander team van spelers van over de hele wereld zullen bevechten. Het team met de meeste moorden wint.
  • Competitieve modus: hier vecht je een een-op-een gevecht met iemand via internet. Net als alle anderen wint de persoon met de meeste moorden.
  Bekijk de UEFA Champions League live online

Met al deze spelmodi zijn er allerlei verschillende klassen om uit te kiezen. Elke klasse heeft verschillende wapens voor verschillende versies. Klassenamen zullen ook veranderen, maar voor het grootste deel heb je altijd Snipers (lange afstandsaanval), Demolitions man (Bombs), Heavy gunner (direct assault), Spec Ops (chirurgische aanval) en Assault (een alles rond de klas). Al deze klassen strijden op kaarten. Deze kaarten zitten al in het spel, maar als je meer wilt, biedt Call of Duty DLC’s.

Call of Duty is een erg populaire shooter. Het heeft meerdere leuke spelmodi en klassen. Het is beschikbaar vanaf Steam of plaatsen zoals Amazon en Gamestop. Call of Duty is een spel waar ik echt van geniet en ik hoop dat jij het ook leuk vindt.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Call of Duty te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verbeteren en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding terwijl u CoD online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van Call of Duty met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me