IdahoIdaho adalah sebuah negeri yang terletak di wilayah Barat Laut Amerika Syarikat dan bersempadan dengan 6 negeri lain. Dengan saiznya menjadi negeri ke-14 terbesar di negara ini dan penduduknya hanya 1.75 juta orang, ia mempunyai kepadatan penduduk yang rendah hanya di bawah 21 orang per batu. Terdapat beberapa alasan hebat untuk mengunjungi negeri ini termasuk Taman Tema dan Air Silverwood, muzium Kentang, dan banyak lagi. Tidak kira apa alasan anda mengunjungi Idaho, anda pasti ingin mendapat perlindungan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi awam. Anda akan melihat mengapa dalam sekejap. Walaupun begitu, sila lihat VPN terbaik kami untuk Idaho.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan

Jangan biarkan ukuran dan kekurangan orang negeri memikat anda ke dalam rasa aman yang salah. Jenayah siber semakin meningkat di mana-mana. Sama ada anda tinggal di Idaho atau hanya berkunjung, tidak ada yang mahu Identiti mereka dicuri. Dengan menyambung ke pelayan VPN pilihan anda, anda membuat sambungan selamat dan peribadi. Itu akan menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data sensitif anda.

Idaho tidak mempunyai pasukan sukan profesional, tetapi itu tidak bermakna anda bebas dari sekatan. Beberapa pasukan kolej yang mungkin anda hadapi adalah Boise State, University of Idaho Vandals, dan banyak lagi. Sekiranya anda mengunjungi salah satu kampus tersebut, anda juga akan menghadapi sekatan geo. Penyelesaian untuk mengatasi sekatan sukan dan sekatan firewall adalah menggunakan VPN anda dan bersambung ke lokasi yang berbeza. Itu akan menghalang perisian daripada menghalang anda berdasarkan di mana anda berada.

Apa VPN Terbaik untuk Idaho?

Untuk menjawab soalan itu, mari kita lihat beberapa faktor. Faktor yang paling penting berkaitan dengan keselamatan, jadi kami akan menyenaraikannya terlebih dahulu. Yang mengatakan, anda juga akan melihat faktor lain. Inilah yang kami gunakan:

  • Pelayan VPN yang berprestasi baik di Idaho dan kawasan sekitarnya
  • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi semasa berada di negeri ini
  • Pembekal di mana anda dapat mencari dasar log untuk pengguna
  • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda menghilangkan sambungan yang terputus
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo di Idaho
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Mari lihat senarai perkhidmatan VPN terbaik kami untuk Idaho dengan lebih dekat:

1. VPN terbaik untuk Idaho: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Salt Lake City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Salt Lake City dan diuji ke Boise, Idaho Falls, dan Rexburg. Kelajuannya sangat baik pada lebih dari 126 Mbps di ketiga-tiga bandar.

Uji kelajuan ExpressVPN Idaho

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Idaho: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Salt Lake City. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan VPN yang terletak di Salt Lake City, Utah, dan menguji kepantasan ke Boise, Idaho Falls, dan Rexburg. Kelajuannya antara 108 Mbps dan 124 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Idaho

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Idaho: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Idaho.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Salt Lake City dan mengujinya ke Boise, Idaho Falls, dan Rexburg. Hasilnya berkisar antara 123 Mbps hingga 125 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Idaho

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Anda sekarang harus melihat beberapa kelebihan pasti menggunakan VPN semasa berada di Idaho dan mengapa ia penting. Sekiranya anda mahukan pilihan lain, anda boleh melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya berfungsi dengan baik, kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor untuk mengoptimumkannya untuk Idaho. Tidak kira apa jenis rancangan yang anda ada semasa melawat negeri ini, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dan membantu anda membuat keputusan sebaik mungkin untuk membantu mencapai matlamat anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me