A TunnelBear VPN áttekintésünk során olyan társaságot találtunk, amelynek humorérzéke „medve” az internetes forgalom biztonsága és az online adatvédelem szempontjából. E célból biztonságos VPN-hálózatot fejlesztettek ki. A TunnelBear egyéni alkalmazásokat kínál Windows, Mac OS X, Android és iOS eszközökhöz. Ez megkönnyíti mindenki számára a szolgáltatás igénybevételét szinte a világ bármely pontjáról.

TunnelBear

Árképzés és különleges ajánlatok

Az Tunnelbear ingyenes és fizetett VPN szolgáltatást is kínál. Havonta 500 MB ingyenes sávszélességet biztosítanak a felhasználók számára. Úgy gondoljuk, hogy ez a sávszélesség-korlátozás nem elegendő a rendszeres VPN-felhasználók számára, és minden bizonnyal nem elég azok számára, akik esetleg HD-s vagy jobb videotartalmat szeretnének továbbítani. Fizetett szolgáltatásuknak nincs havi sávszélesség-korlátozása.

TunnelBear árazás

Ezért az TunnelBear VPN áttekintésünk elsősorban a fizetett szolgáltatás jellemzőire összpontosít. A fizetett szolgáltatás három különféle hosszúságú tervben megvásárolható. Ezek a feltételek havi, éves és kétéves. Szolgáltatásuk egy hónapjának ára 9,99 USD. Az TunnelBear azonban a következőket kínálja: 58% kedvezmény ha 2 éves előfizetést vásárol 99,99 USD-ért. Ez azt jelenti, hogy 2 év szolgálatot kaphat, mindössze 4,17 dollárért havonta.

Nem számít, hogy melyik tervet vásárolja, az TunnelBear VPN a következő előnyöket kínálja:

 • OS támogatás – A TunnelBear alkalmazásokat kínál minden eszközére: Mac OS X, Windows, iOS, Android és Chrome.
 • eszközök – Legfeljebb öt eszközt csatlakoztathat egyszerre.
 • Titkosítás – Az Ön adatait az AES-256 védi az OpenVPN, IKEv2 és IPSec VPN protokollokkal..
 • Technikai támogatás – Ha bármikor szüksége van segítségre, 24x7x365, e-mailben.
 • Helyszínek – Csatlakozhat 20 különböző ország szerveréhez korlátlan sávszélességű hozzáféréssel.
 • Tracker blokkolása – Az Tunnelbear VPN számos online nyomkövetőt blokkol.
 • További szolgáltatások – Ide tartoznak az éberség, az automatikus alagút, a mindig bekapcsolt állapot, a GhostBear, a TCP felülbírálása és a megbízható hálózatok. Ezt később megvizsgáljuk az TunnelBear VPN áttekintésünkben.

Az TunnelBear VPN-előfizetés fizetése önnek egyszerű. A Visa, a MasterCard és az American Express kártyával fizetnek. Azok számára, akik egy anonim fizetési lehetőséget szeretnének kipróbálni, fizetni is lehet az előfizetésért a cypto-pénznem, a Bitcoin segítségével. Az TunnelBear már nem fogadja el a Paypal szolgáltatást.

Ingyenes VPN szolgáltatás

Mint fentebb említettük, az TunnelBear VPN szolgáltatásunk 500 MB ingyenes verzióját kínálja, amely nem biztosít hozzáférést Ausztráliához, de hozzáférést biztosít a szerverhálózat többi 19 országához. Ezzel ellenőrizheti, hogy készülékei működnek-e a szolgáltatásukkal, mielőtt megvásárolná. Ne feledje, hogy a szerver torlódása miatt ez a szolgáltatás nem olyan gyors, mint a fizetett VPN. Sajnos, mivel nem nyújtanak visszatérítést, előfordulhat, hogy fizetős előfizetést kell vásárolnia, hogy teljes mértékben teszteljék szolgáltatási sebességüket.

TunnelBear VPN hálózat és szerver helyek

Az TunnelBear VPN kicsi, de növekvő VPN szerverhálózattal rendelkezik, amelyek jelenleg 20 különböző országot fednek le. Szervereik vannak Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, Ázsiában, Európában és Óceániában. Ezeket úgy választották meg, hogy hálózatuk számára a legszélesebb körű lefedettséget biztosítsák. Ezek a helyek a következők:

 • Északi, Központi, és Dél Amerika
  • Brazília, Kanada, Mexikó, az Egyesült Államok
 • Ázsia
  • Hong Kong, India, Japán, Szingapúr
 • Európa
  • Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság
 • Óceánia
  • Ausztrália

Ezek a hálózati szerver-helyek lehetővé teszik az TunnelBear VPN-szolgáltatás számára a legnagyobb hozzáférést az adatfolyam-tartalomhoz. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásaik használatával növelheti online szórakoztatási lehetőségeit. Ennél is fontosabb, hogy ezt a tartalmat szinte bárhol a világon megnézhesse.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

TunnelBear VPN és az online adatvédelem

A TunnelBear VPN tiszteletben tartja az online adatvédelmet azáltal, hogy kérdéseit a Google DNS szerverein keresztül irányítja. Bármely rögzített IP-cím a VPN-kiszolgálók által biztosított. Nem naplóznak az Ön által megtekintett információt vagy a webhelyet, amelyet a szolgáltatásuk használata közben meglátogatnak. Itt egy kis kivonat az adatvédelmi politikájukból:

A TunnelBear kifejezetten NEM gyűjti, tárolja és naplózza a következő adatokat:

IP-címek a weboldalunkon
IP-címek szolgáltatáscsatlakozáskor
DNS-lekérdezések csatlakozás közben
Bármely információ az alkalmazásokról, szolgáltatásokról vagy webhelyekről, amelyeket felhasználóink ​​használnak, miközben kapcsolódnak a Szolgáltatásunkhoz

A fenti nyilatkozatból biztos lehet benne, hogy magánélete jól védett az TunnelBear VPN szolgáltatás használata közben. Az átláthatóság és a nyitottság érdekében adatvédelmi politikájuk ismerteti az általuk összegyűjtött összes információt és felhasználási módjukat. Ezenkívül letiltják a Torrent és a P2P portokat is, így nem kell naplózniuk. Ezért nem jó választás, ha ezeket a szolgáltatásokat szeretné használni.

Egyes szolgáltatásoktól eltérően, amelyek szerint nulla naplózásra kerülnek, az TunnelBear VPN szerint minimális működési adatokat gyűjtenek és tárolnak. Ezek az adatok a következőket tartalmazzák:

 • Operációs rendszer verziója;
 • TunnelBear VPN alkalmazás verziója;
 • A felhasználó aktív volt-e a hónapban (0 vagy 1); és
 • A hónap összes felhasznált sávszélessége.

Mivel nem naplóznak az IP-címmel kapcsolatos információkat, ezen adatok egyikét sem tulajdoníthatják egyetlen felhasználónak sem a megadott időpontban. Ezenkívül felfedi azt is, hogy ezeket miként használják adatvédelmi politikájukban.

Az TunnelBear székhelye Kanadában van, és minden személyesen azonosítható információt (PII) a határain belül tartanak, és a kanadai joghatósági törvények hatálya alá tartoznak, amelyek korlátozóak lehetnek, mivel „Öt szem” ország. Mivel azonban adatvédelmi politikájukban is szerepelnek:

A TunnelBear NEM tárolja a felhasználó IP-címeit, amikor csatlakozik a szolgáltatásunkhoz, és így nem tudja azonosítani a felhasználókat, ha kiszolgálóink ​​IP-címét megadtuk. Ezenkívül nem hozhatunk nyilvánosságra információkat azokról az alkalmazásokról, szolgáltatásokról vagy webhelyekről, amelyeket felhasználóink ​​fogyasztanak, miközben kapcsolódnak a Szolgáltatásainkhoz; mivel az TunnelBear NEM tárolja ezeket az információkat.

Ez segíthet enyhíteni minden attól való félelmet, hogy helyük az ön személyes adatait illetően elterjedhet. Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, javasoljuk, hogy olvassa el saját magának a teljes adatvédelmi irányelvet. Ez megtalálható a weboldalon.

  Turbo VPN Review - vigyázzon erről az ingyenes VPN-ről

TunnelBear VPN biztonság és műszaki támogatás

Az TunnelBear VPN szolgáltatás használata közben az összes internetes forgalmat automatikusan titkosítja egy AES-256 algoritmus. A gyengébb titkosítást még opcióként sem biztosították. A hálózatuk által használt protokollok az OpenVPN és az IPSec / IKEv2. Az alábbi táblázat szemlélteti, hogy ezeket hogyan hajtják végre a különböző alkalmazásokhoz a különböző eszközökön.

DeviceProtocolData
EncryptionData
AuthenticationHandshake
ablakok
Mac OS X
Android
OpenVPN AES-256-CBC SHA-256 4096 bit DH csoport
iOS 9 vagy újabb IKEv2 / IPSec AES-256-CBC SHA-256 2048 bit DH csoport
iOS 8 vagy régebbi IPSec AES-128-CBC SHA-1 1548 bites DH csoport

A TunnelBear VPN biztonságával kapcsolatos kicsit több megértéshez segít megérteni a részét. Ezek a következőkből állnak:

 • jegyzőkönyvek – Ez egy olyan szabálykészlet, amely az adatok cseréjét vagy továbbítását szabályozza a különféle eszközök között. Az OpenVPN nyílt forráskódú protokollt használják minden, iOS kivételével. Ez az egyik legjobb ma elérhető VPN-protokoll. Az TunnelBear VPN az IKEv2-t használja, amely az iOS egyik leggyorsabb protokollja, és kiváló biztonságot nyújt az IPsec segítségével.
 • Adat titkosítás – Ez az az algoritmus, amelyet az adatok titkosításához használnak, hogy azokat harmadik fél nem tudja elolvasni. Arra szolgál, hogy megvédje az összes internetes forgalmat a kíváncsiskodó szemtől: legyen szó internetszolgáltatókról, kormányokról vagy rouge ügynököktől. A TunnelBear VPN 256 bites erősségű AES (Advanced Encryption Standard) titkosítást valósít meg, amely blokkolja a láncolást az összes internetes forgalom titkosításához. Ez az amerikai kormány titkosítási szabványa.
 • Adatok hitelesítése – Ez egy algoritmus, amely segít garantálni, hogy az elküldött adatok eredeti formájában semmilyen módon nem változtak. Az adatok hitelesítése SHA (Secure Hash Algorithm) szerint történik, 256 bittel, amelyet a legtöbb szabvány védett.
 • Kézfogás – Ez egy protokoll- és kulcsátvitel-sorozat, amely lehetővé teszi az eszközök számára, hogy ellenőrizzék egymást az első csatlakozásuk során. Ez akkor történik, mielőtt bármilyen titkosítási kulcsot, csatlakozási protokollt vagy egyéb információt átadnának az eszközök között. Az TunnelBear VPN hálózati kapcsolatok 4096 vagy 2048 bit erősségű Diffie-Hellman kulcscserét használnak, amelyet nagyon biztonságosnak tekintnek, és biztosítja az előremeneti titkot azáltal, hogy a kapcsolati kulcsokat regenerálják minden egyes kapcsolatra..

Ezen paraméterek alapján könnyű belátni, hogy a TunnelBear komolyan veszi az online biztonságot, és a ma elérhető legjobb titkosítási technológiák valamelyikével valósította meg szolgáltatásaikat..

Örülök annak is, hogy tudják, hogy a DNS szivárgások ellen is védettek lesznek. Az TunnelBear VPN-t teszteljük az alap- és a kiterjesztett DNS-szivárgásteszttel egyaránt több hálózati helyen. A brazil kapcsolat eredményei tipikusak arra, amit felfedeztünk, és azt mutatják, hogy csak egy szervert találtak IP-vel Brazíliában. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy nem található DNS-szivárgás.

TunnelBear VPN kiterjesztett DNS-szivárgásteszt

A műszaki támogatás 24x7x365 e-mailben érhető el. A fordulási idő átlagosan körülbelül 24 óra. Az TunnelBear VPN webhelyének súgóoldalán jó információs és GYIK-adatbázis található, amely sok műszaki kérdésre megválaszolható. Fenntartják a közösségi média jelenlétét olyan oldalakon, mint a Facebook, a Twitter és a Google+. Bloguk jó információforrás az új biztonsági szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

TunnelBear VPN áttekintés: gyakorlati tesztelés

TunnelBear VPN-fiók létrehozása

A TunnelBear VPN szolgáltatás fizetett előfizetésére való feliratkozáshoz csak válassza a „Start most” gombot. Megnyitja a fiókbeállítási oldalt.

TunnelBear előfizetési folyamat

Az TunnelBear VPN szolgáltatáshoz való előfizetés egyszerű, és csak három lépést igényel:

 • Válassza ki a számlázási időszakot.
 • írd be az email címed.
 • Válassza ki a fizetési módot, és írja be a fizetési információkat.

Ezután üdvözlő e-mailt fog kapni az TunnelBear-től, amely tartalmazza a fiókadatait és a bejelentkezési hitelesítő adatait.

Az TunnelBear VPN szoftver letöltése

Miután regisztrált egy fiókkal, letöltheti a megfelelő TunnelBear VPN alkalmazást az eszközére. Először válassza a „Letöltés” ​​lehetőséget a saját webhelyük főmenüjében. Ez megnyitja a letöltési oldalt.

TunnelBear szoftver letöltéseVálassza ki eszköz ikonját, mivel ebben a példában a Windows van kiválasztva. Ezután kattintson vagy érintse meg a térkép alatti gombot. Windows és Mac OS X esetén ez elindítja a TunnelBear VPN Client szoftver letöltési folyamatát. Felajánlja a szoftver futtatását vagy mentését a számítógépére. Javasoljuk, hogy mentse el a szoftvert, majd futtassa rendszergazdaként a telepítési eljárás megkezdéséhez. A mobil szoftver esetén a gomb megérintésével a megfelelő áruházba juthat, ahol elvégezheti az alkalmazás vagy a kiterjesztés telepítését.

A TunnelBear VPN szoftver OS platformon és kiterjesztésein történő futtatásának specifikációi a következők:

 • Android – 4.0.1 és újabb.
 • iOS – iOS 8.0 és újabb.
 • Mac OS X – 10.10 és később.
 • ablakok – 7 és annál magasabb.
 • Chrome kiterjesztés – A 22 vagy újabb böngésző Windows, Mac OS X, Linux és Chrome OS rendszereken
 • Opera kiterjesztés – Opera böngésző Windows és Mac OS X rendszereken
 • Blocker – Ingyenes kiterjesztés a Chrome-hoz, amelyet a VPN-szolgáltatással együtt lehet használni minden olyan eszközön, amely támogatja a Chrome-böngészőt.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

Az TunnelBear VPN Windows kliens

Windows kliens telepítése

Miután letöltötte a Windows kliens szoftvert, futtassa azt rendszergazdaként, hogy elindítsa a telepítési folyamatot a számítógépére. Láthat egy képernyőt a Microsoft.Net Framework telepítéséhez. Ha igen, akkor kattintson az „Elfogadás és telepítés” gombra a hozzáadáshoz. Vegye figyelembe, hogy a letöltés néhány percet vesz igénybe. A keret telepítése után megjelenik egy TunnelBear VPN TOS képernyő. Győződjön meg arról, hogy ezek a feltételek elfogadhatók-e Önnek. Ezután kattintson az „Elfogadom” gombra az ügyfél telepítési folyamatának folytatásához.

TunnelBear VPN Windows kliens telepítése

A folyamat befejezése után megjelenik az ellenőrző képernyő. Írja be azt az e-mail címet, amelyet a fiók létrehozásához használt, és a jelszavát, hogy először jelentkezzen be az ügyféllel. A bejelentkezési hitelesítő adatait csak akkor kell újból megadnia, ha kijelentkezik az ügyféltől. A kilépéshez nincs szükség ellenőrzésre az újraindításkor.

TunnelBear VPN Bejelentkezés és a Fő irányítópult

Miután befejezte a bejelentkezést és a hitelesítő adatait elfogadta az TunnelBear hálózat, látni fog egy rövid bevezetőt az Tunnelbear szoftverhez, amely az alább látható. Vagy lépkedhet a diavetítésen, vagy kihagyhatja azt. Miután a diavetítés befejeződött, a TunnelBear VPN fő irányítópultja betöltődik. Ez a fenti jobb oldalon látható.

Az TunnelBear VPN bemutatása Diavetítés

Windows kliens beállítások

Mielőtt megnéznénk az Tunnelbear VPN működését, először nézzük meg annak beállításait. Ezek eléréséhez kattintson a fogaskerék ikonra a fő műszerfal bal oldalán. Ezek a beállítások négy fő kategóriába sorolhatók:

 • Tábornok
  • Üzembe helyezés – Ez lehetővé teszi az ügyfél automatikus indítását a Windows indításakor. Ez a VigilantBear-rel együtt biztosítja, hogy az Internet használatakor mindig csatlakozzon a VPN-hez.
  • A TCP felülbírálása – Ezt az alapértelmezett UDP helyett a TCP protokoll használatával lehet csatlakoztatni. Csak akkor állítsa be, ha hibás kapcsolatokkal rendelkezik (olyan kapcsolatok, amelyek szakaszosan csökkennek). Ez néha nagy hatótávolságú és gyenge összeköttetéseknél fordul elő. Az UDP-vel ellentétben a TCP csomag ellenőrzést használ, és lelassíthatja a sebességet, de elősegíti a kapcsolat stabilizálását is.
  • értesítések – Döntse el saját maga, ha értesítést szeretne kapni az általános csatlakozási problémákról vagy a nem biztonságos hálózatokról.
  Bátor böngésző áttekintés 2016

Az TunnelBear általános és biztonsági beállításai

 • Biztonság
  • ViglantBear – Ez egy Internet Kill Switch TunnelBear megvalósítása. Ha be van állítva és a VPN-kapcsolat megszakad, akkor ideiglenesen blokkolja az internet-hozzáférést, amíg a kapcsolat helyreáll. Ez segít megakadályozni az igazi IP-cím megjelenését, ha a VPN leesik.
  • GhostBear – Ez elrejti a titkosított adatokat, és jobban néz ki, mint a szokásos internetes forgalom. Ez jó lehet, ha az internetszolgáltató lerázza magát, vagy leküzdi a cenzúrával kapcsolatos kérdéseket. Csak akkor állítsa be, ha erre szükség van, mivel az érintett felső költség lelassíthatja a kapcsolat sebességét.
 • Megbízható hálózatok
  • Váltás – Kapcsolja be ezt a hálózati engedélyezési listát a VPN nélküli futtatáshoz. Használja az „Hozzáadás a megbízható hálózatokhoz” gombot a megjelenített hálózat felvételéhez a fehérlistába. Bármely Wi-Fi hálózat, amely nem szerepel a ballistán, automatikusan aktiválja az TunnelBear VPN-t.

TunnelBear VPN Trust és fiókbeállítások

 • számla
  • Fiók kezelése – Sorolja fel a fiókját, és lehetővé teszi annak kezelését a weboldalon.
  • Kijelentkezés – Ha ezt választja, kilép az ügyfélből, és az ügyfél következő indításakor újra be kell írnia az e-mail címet és a jelszót..
  • Segítség – Ez megnyitja az TunnelBear VPN webhely súgó oldalát a böngészőjében.
  • Frissítések keresése – Ellenőrizze a kliens legújabb verzióját, és hagyja, hogy telepítse.
  • Jelentés küldése – Küldjön egy megjegyzést vagy kérdést a Tunnelbear VPN műszaki támogató személyzetének. Automatikusan elküldi a kapcsolati adatokat vele, vagy exportálhatja fájlba.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

Az TunnelBear VPN használata Windows rendszerhez

Most, hogy megnéztük az TunnelBear VPN kliens beállításait, nézzük meg működés közben. A hálózathoz való csatlakozás egyszerű, és csak egy-két kattintással megtehető. Három módon csatlakozhat egy kiszolgálóhoz az TunnelBear hálózaton. Először csak rákattinthat egy helyre a térképen, ahogyan ezt az Egyesült Királyság esetében tettük.

TunnelBear kapcsolat a térkép használatávalVálassza az „Igen” lehetőséget a megjelenő párbeszédpanelen. Ez minden, amiben van. A mediták animációjaként kezelik őket, amelyek a választott virtuális helyre alakulnak. Néhány másodperc alatt a medve kihúzza a fejét a kosárból a térképen a választott országba. Ezen túlmenően a képernyő színes lesz és a kapcsoló bekapcsolt helyzetben világít. Ez megkönnyíti annak észlelését, hogy az TunnelBear VPN hálózat védi Önt, csupán egy pillantással az irányítópultra..

Kicsinyítheti az ügyfelet a tálcába, vagy maximalizálhatja azt, hogy elfoglalja a teljes képernyőt, ha a jobb felső sarokban lévő Windows vezérlőikonokat szeretné használni. Az X-re kattintva az ügyfél a rendszertálcára kerül, ha TunnelBear szerverhez csatlakozik. Ezután leválaszthatja vagy kiléphet az ügyféllel onnan. Egyébként, ha nem kapcsolódik kiszolgálóhoz, akkor az X gombra kattintva bezárhatja az ügyfélszoftvert. A tálcáról való kilépéshez vagy az ügyfél bezárásához a következő indításkor nem kell újból beírnia a hitelesítő adatokat.

A TunnelBear VPN szolgáltatáshoz való kapcsolódás második módja az automatikus kiválasztása a kiszolgálói listából. Használja ezt, ha csak magánélethez szeretne hozzáférni, nem pedig egy adott ország IP-címéhez. Ez összeköti Önt a hálózatának leggyorsabb szerverével, az Ön jelenlegi helyétől.

Ha nem kívánja görgetni a térképet, akkor a csatlakozás végső módja a hely kiválasztása a legördülő kiszolgáló listából. Ez megkönnyíti a kiszolgálók közötti váltást a távoli helyek között. Ezt szemlélteti az Egyesült Királyságbeli szerverről Ausztráliába történő átváltás.

TunnelBear VPN szerverlista

Mint láthatja, az TunnelBear Client for Windows egyszerűen telepíthető és használható. Csak egy egér kattintással kell egérrel kattintania, és bármilyen hálózati szerverhez csatlakozhat. A protokoll és a titkosítás kiválasztása történt az Ön számára. Egyszerűsítették az ügyfélbeállításokat, így nagyon kevés műszaki ismeretekre van szükség a szolgáltatás igénybevételéhez, miközben továbbra is tartalmaznak olyan fejlett funkciókat, mint például az automatikus indítás, a kikapcsoló, a lopakodó VPN-mód és a megbízható hálózatok. Röviden: szórakoztató, könnyen kezelhető felületet hoztak létre a Windows felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a hálózatához és megvédjék online adatvédelmüket.

TunnelBear Mac OS X esetén

A Mac OS alkalmazáshoz nagyon hasonló a Windows kliensé. Ugyanazokat a fejlett funkciókat tartalmazza a VigilantBear (kill kapcsoló), GhostBear (lopakodó mód), és a megbízható hálózati engedélyezési listát a nem biztonságos Wi-Fi hálózatokkal szembeni védelem érdekében. Ugyanaz a megjelenés és érzet, mint a Windows megfelelőjén. Az egyik különbség az, hogy szükség van egy segítő eszköz telepítésére, hogy a szoftver vissza tudja állítani az összes internetes beállítást a normál állapotba. Be kell írnia a számítógép rendszergazdai jelszavát, hogy az TunnelBear telepítse ezt az eszközt.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

TunnelBear VPN for Android

Android-alkalmazás telepítése és indítása

A TunnelBear VPN Android alkalmazás telepítési folyamata azzal kezdődik, hogy kiválasztja az Android ikont a webhely letöltő oldalán. Ekkor megjelenik az Android alkalmazás letöltésének képernyője. Innentől érintse meg a „Google Play” gombot, hogy az üzletbe menjen az alkalmazás telepítéséhez. Azonnal érintse meg a „Telepítés” gombot, és kattintson az összes üzenetre, amely a telepítés befejezéséig megjelenik. Érintse meg a „Megnyitás” gombot az alkalmazás megnyitásához.

TunnelBear VPN Android alkalmazás telepítése

Amint az alkalmazás megnyílik, a képernyő megjelenik egy fiók létrehozásához. Ha már van fiókja, mint mi, akkor érintse meg a „Bejelentkezés” linket. Megnyílik a bejelentkezési képernyő, ahol megadhatja e-mail címét és jelszavát, amelyet a fiók létrehozásához használ. Miután megadta a hitelesítő adatait, érintse meg a „Bejelentkezés” gombot. Ezután egy humoros barátságos képernyő jelenik meg. Érintse meg a „Get Tunneling!” gombot a fő műszerfal megnyitásához. Az alkalmazás első indításakor néhány hasznos tanácsokkal jelenik meg a VPN-kapcsolat bekapcsolásához és a virtuális országok megváltoztatásához a fő irányítópulton..

TunnelBear VPN Android App Bejelentkezés

Mielőtt megnéznénk az TunnelBear VPN alkalmazást, mutassuk be először a lehetőségeket. Az opciók képernyőhöz az irányítópult bal felső sarkában lévő menüikon megérintésével érhető el.

TunnelBear VPN az Android App szolgáltatásokhoz

Ezek közül néhány humoros és esztétikát ad az alkalmazás felületéhez. Másoknak komolyabb természetük van az online biztonság és magánélet védelme érdekében. Az esztétikai jellemzők között szerepel a morgó medve hangja a csatlakozásokon, a rezgés visszacsatolása és az interfésztérképen lebegő bölcs felhők.

A fejlettebb biztonsági szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

 • Automatikus csatlakozás a nem biztonságos Wi-Fi-hez – Ennek bekapcsolása garantálja a védettséget, amikor a kedvenc forróhelyén pihen.
 • GhostBear – Lopakodó mód az TunnelBear VPN kapcsolatokhoz. Arra szolgál, hogy elrejtse a VPN-forgalmát azoktól, akik esetleg meg akarják aknázni vagy cenzúrálni.
 • VigiliantBear – Ez egy kill kapcsoló, amely ideiglenesen leállítja az internet-hozzáférést, ha a VPN-kapcsolat visszaáll, amíg vissza nem áll.
 • SplitBear – Ez lehetővé teszi, hogy az eszközére telepített alkalmazásokat válasszon, amelyeket nem akar a VPN-en átjárni.
 • Megbízható hálózatok – Ennek használatával elkészítheti a megbízható hálózatok engedélyezési listáját. Bármely olyan hálózat, amelyhez megpróbál csatlakozni, nem szerepel a listán, automatikusan elindítja a VPN-t.
  Firefox Private Network VPN áttekintés

TunnelBear VPN Android App szolgáltatások

Látogasson el az TunnelBear oldalra

TunnelBear VPN Android App működésben

Csatlakozhat az TunnelBear hálózathoz úgy, hogy megérinti a térképhelyet, amelyet az egyik mézkosár képvisel. Megnyílik egy párbeszédpanel, amelyben megkérdezi, hogy kíván-e alagutat létrehozni ehhez a helyhez. Az „Igen” választ választva csatlakozhat az adott ország VPN szerveréhez. Az TunnelBear hálózathoz való első csatlakozáskor az alkalmazás felszólítja Önt, hogy engedélyezze a VPN-szolgáltatás létrehozását. Koppintson az „OK” gombra, és a csatlakozási folyamat elindul. Látni fog egy aranyos animációt egy medveről, aki ás a jelenlegi tartózkodási helyéről a választott országba, ahol ezután kinyúlik a kosárból, és a beállított lehetőségektől függően hangosan ordíthat..

TunnelBear VPN Android App első használat

Virtuális országát úgy is kiválaszthatja, hogy megérinti az utoljára csatlakoztatott országot a fő műszerfal alján. Megnyitja azon helyek listáját, amelyekhez csatlakozhat. A lista tetején található az „Auto” választás. Ha ezt választja, akkor a helyétől jelenleg elérhető böjtölt országhoz kapcsolódik. Esetünkben ez Kanadához kötött minket, bár az Egyesült Államokban található.

Ha egy másik virtuális országot választ, miközben csatlakozik a TunnelBear VPN hálózathoz, az alkalmazás automatikusan leválasztja Önt a jelenlegi szerverről, és újra csatlakozik az újhoz. Így a virtuális helyek Kanadáról Japánra történő váltásához csak egyetlen érintésre volt szükség. Ha olyan helyet választ, amikor nincs csatlakoztatva a hálózathoz, akkor az görgetni fogja a térképet, és arra kéri, hogy csatlakozzon ehhez a helyhez, ha megérinti a fenti térképhelyet. A csatlakozó kapcsolójának átváltása minden, ami a hálózatból való leválasztáshoz szükséges.

TunnelBear VPN Android App működésben

Láthatja, hogy a TunnelBear VPN Android alkalmazás nagyon egyszerűen telepíthető és beállítható. Külső és funkcionális szempontból nagyon hasonló a többi egyedi szoftverhez. A felület egyszerű és jól megtervezett. Ez mindenkinek megkönnyíti az Android-eszközök használatát a hálózathoz történő csatlakozáshoz és virtuális címek létrehozásához. A műszaki részletek nagy részét a színfalak mögött kezelik. Ez magában foglal néhány fejlett funkciót, például az automatikus kapcsolatot a nem biztonságos Wi-Fi-hez, a kill kapcsolót és a lopakodó módot.

TunnelBear VPN iOS-hoz

Az iOS-eszközökhöz tartozó TunnelBear alkalmazás megjelenése és felhasználása hasonló az Android megfelelőjéhez. Ez megkönnyíti a csatlakoztatást többféle eszköz használatával. Az Apple OS által előírt korlátozások miatt azonban nem rendelkezik letiltási kapcsolóval vagy lopakodó üzemmóddal.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

TunnelBear VPN sebességteszt

Örülünk az Tunnelbear VPN szolgáltatás általános teljesítményének. Csodálatosan teljesítette a sebesség-tesztünket több szerverre. Láthat egy példát a sebességre, ha a VPN-t használja az alábbiak szerint. Ahogy az várható volt, az Internet forgalom titkosítása miatt a VPN szerverhez való kapcsolódáskor némi sebesség csökkent. Ez azonban kevés volt az TunnelBear VPN szolgáltatás számára.

TunnelBear VPN sebességteszt

Amint az a fenti képekből látható, az Tunnelbear VPN titkosított kapcsolat 23,65 Mb / s-ról 22,24 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez kevesebb, mint 6% -os csökkenést jelent egy torontói szerverhez, amely közel áll ahhoz, amit sokkal nagyobb szolgáltatások érnek el. Hasonló eredményeket kaptunk, amikor a hálózatuk más VPN-helyeit ellenőriztük. Az átlagos csepp 5 és 10% között volt. Ez a kis kapcsolat-sebesség-veszteség megérdemli a nyugalmat, amelyet az összes online adat védelme biztosít. Ezenkívül a VPN szolgáltatás további előnyeivel jár, hogy növeli az online szórakoztatási lehetőségeket, védi a lelkes ISP-k általi fojtástól, és lehetővé teszi a nyitottabb internetes élményt, ha cenzúrával elrontja ott, ahol van.

Az TunnelBear VPN áttekintő végső gondolatai

Az TunnelBear VPN 2011 óta működik a VPN-iparban. Ryan Dochuk és Daniel Kaldor indította, és székhelye a kanadai Torontóban található. Bár időnként humoros megközelítést alkalmaznak, nagyon komolyan vélik az online adatvédelem védelmét. Azt is mondhatnád, hogy őrzik, „mint egy anya medve csinálja kölykeit”.

A TunnelBear VPN-nek egyszerű, de jól megtervezett webhelye van. Professzionális szoftvereket fejlesztettek ki humoros oldalukkal, hogy megkönnyítsék a VPN-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást és azok használatát. Ez az egyéni szoftver kiterjed a Windows, Mac OS X, Android és iOS rendszerekre, kiterjesztésekkel a Chrome és az Opera böngészőkhöz. Van egy ingyenes nyomkövető és rosszindulatú programok blokkolója a Chrome böngészőhöz, amelyet a VPN szolgáltatással együtt használhat a biztonság növelése érdekében az interneten való szörfözés közben. A cenzúra elkerülése érdekében Windows, Mac OS X és Android klienseiknek van egy kill kapcsolója és lopakodó módjuk.

Az TunnelBear VPN hálózatot a jelenleg elérhető legjobb titkosítási algoritmusok felhasználásával tervezték. Az OpenVPN protokollt használja a Windows, a Mac OS X és az Android számára. Az IKEv2 iOS-eszközök csatlakoztatására szolgál. Minden adat titkosítás AES-256-CBC-t használ, kivéve az iOS 8-at és a korábbi rendszert, amely AES-128-CBC-t használ. Az Ön adatai biztonságosan hitelesítve vannak, hogy megakadályozzák a külső változásokat, vagy úgynevezett „Ember a középtámadásokban”. A kezdeti kézfogás a szolgáltatással bevált Diffie-Hellman kulcscserét használ 4096 vagy 2048 bites erősséggel, amelyet nagyon biztonságosnak tekint, és előzetes titoktartást biztosít az ülései számára.

Az összes egyedi alkalmazásuk könnyen telepíthető és használható. Csak néhány kattintással az egérrel vagy a képernyőn megjelenő koppintással másodpercek alatt csatlakozhat a hálózatához, és biztonságban van a kíváncsi szemtől. Az egyedi szoftverek összes interfésze hasonló, ami megkönnyíti a hozzáférést több eszközön. Információkkal és GYIK-adatokkal rendelkeznek, amelyek segítenek egyes kérdések megválaszolásában. Emellett 24x7x365 e-mail támogatással és fiókokkal rendelkezik a közösségi médiában, hogy segítsen minden esetleges problémával kapcsolatban. Az TunnelBear VPN szolgáltatás egyetlen figyelmeztetése, hogy letiltják a Torrent és a P2P portokat, tehát nem megfelelő jelöltek, ha olyan VPN-t keres, amely lehetővé teszi a fájlmegosztást.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Az TunnelBear VPN ügyfelek vannak a Windows, a Mac OS X számára.
 • Mobil alkalmazásai vannak iOS és Android számára.
 • Van böngésző-kiterjesztésük a Chrome-hoz és az Opera-hoz, amelyek felhasználhatók az adatok védelmére a böngészőjéből és attól.
 • A TunnelBear rendelkezik egy ingyenes Chrome-kiegészítővel, amely blokkolja a nyomkövetőket.
 • Kedvezményt kínálnak hosszabb távú tervükre.
 • Öt eszközt csatlakoztathat egyszerre.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon garanciát a fizetett előfizetők számára.
 • Adjon hozzá további VPN-helyeket; különösen Kelet-Európában (Oroszország) és Afrikában.
 • Hagyja, hogy a felhasználók válassza ki az adott kiszolgáló helyét (városát), amikor a VPN-hez kapcsolódnak.
 • A Paypal helyreállítása fizetési lehetőségként.

Lehet, hogy az alagútban lévő VPN nem rendelkezik a legnagyobb VPN-hálózatokkal, de a teljesítmény összhangban áll a többi legfontosabb szolgáltatóval. A kiszolgáló helyét úgy választották meg, hogy maximalizálják a lefedettséget, miközben fenntartják a gyors és rugalmas hálózatot. A TunnelBear korlátozott mértékű ingyenes felhasználást kínál, amely lehetővé teszi az eszközök kompatibilitásának kipróbálását. Próbáld ki szervizüket és nézzétek meg, mit gondolsz. Iratkozzon fel egy éves szolgálatra, hogy havonta mindössze 4,17 dollárt érjen el a legtöbb pénzt.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me