Leggyorsabb VPN logóNoha ez csak marketingnek hangzik, az The Ookla Company (a Speedtest.net alkotói) létrehozta saját ingyenes VPN-jét, amelyet egyszerűen „Leggyorsabb VPN„. A szolgáltatás havi 2 gb-ra korlátozódik, és ezen a ponton csak Android és iOS eszközökre érhető el. Úgy tűnik, hogy beépítve az alkalmazás részeként, úgy tűnik, hogy nincs további letöltés. Általában vigyázunk az ingyenes VPN-termékekre, mert általában fizetni fognak a használatért, úgy vagy úgy. Ennek ellenére a szolgáltatás továbbra is bétaverzióban van, és az Ookla anyavállalata (J2 Global) számos VPN-szolgáltatóval rendelkezik. Ebben az áttekintésben megbeszéljük a Speedtest új VPN-jét, és megnézjük, hogy viszonyul a többi szolgáltatáshoz.

Össze szeretné hasonlítani a Speedtest VPN-t a legjobban ajánlott VPN-szolgáltatásainkkal? Íme néhány a legjobb alternatíva közül. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A cégről

Míg az Ookla még mindig új a VPN közösségben, webhelyüket sokan használják a pontos sebesség-teszt eredményekhez. Az Ookla a J2 Global tulajdonában van, amelynek székhelye és székhelye az Egyesült Államokban található. Okkla megemlíti, hogy „nulla naplózású VPN” szolgáltató. Ne feledje azonban, hogy ha sebesség-tesztet futtat, miközben be van jelentkezve a leggyorsabb VPN-be, akkor ezt a felhasználást rögzíti. Úgy tűnik, hogy ez majdnem meghiúsítja a nulla naplózás célját, ám nincs sok baj az eredmények nyomon követésében, ha a sebességteszt elvégzése mellett dönt. A J2 Global az IPVanish és számos más VPN szolgáltatás tulajdonosa. Mivel a leggyorsabb VPN a saját hálózatán fut, akkor feltételezheti, hogy az a többi saját társaság szabályait fogja követni

  Bátor böngésző áttekintés 2016

Árazás

A felülvizsgálat idején a Speedtest VPN még mindig bétaverzióval rendelkezik. Emiatt nem írtak elő árképzést, amennyire a szolgáltatás költségei lesznek. Mivel erről további információt kapunk, frissítjük ezt a felülvizsgálatot.

Jellemzők

Ami a funkciókat illeti, reméljük, hogy az általa kínált szolgáltatások hiánya annak a következménye, hogy továbbra is bétaverziós. Havonta legfeljebb 2 GB ingyen kaphat, ez nulla naplózási lehetőség, és állítólag gyors. Az Android alkalmazás az OpenVPN protokollt használja, míg az iOS alkalmazás az IKEV2 protokollt használja. Mindkét protokoll gyors és biztonságos.

Szerver helyek és országok

A Speedtest VPN-hez való csatlakozás nem lehet könnyebb. Tudnia kell azonban, hová kell mennie.

Leggyorsabb konzol

Felhívjuk figyelmét, hogy az alkalmazás azonnal csatlakozik a legközelebbi helyhez, ahol a legalacsonyabb a lemaradás. A társaság azt is kijelenti, hogy akadályozhatja Kínában, Egyiptomban, Kazahsztánban, Katarban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben. Ezenkívül az Ookla nem folytat üzleti tevékenységet Burmában / Mianmarban, Kubában, Iránban, Észak-Koreában, Szudánban és Szíriában. Lehet, hogy működik, hacsak nincs blokkolva.

Gyakorlati tesztelés

A leggyorsabb VPN-hez való csatlakozás egyszerű. Ugyanakkor tudnia kell, honnan lehet elérni. Miután letöltötte a leggyorsabb alkalmazást, rákattinthat a leggyorsabb ikon jobb oldalán található zárra.

Leggyorsabb VPN zár

Ezután egyszerűen mozgassa a csúszkát az „On” helyzetbe.

A leggyorsabb VPN bekapcsolása

Valójában ez a VPN-hez való csatlakozás és annak használata.

Leggyorsabb VPN sebességteszt

A sebességcsökkenés az ingyenes VPN szolgáltatás használatának egyik hátránya. Amikor kiadják a prémium verziót, valószínűleg gyorsabb lesz. A Speedtest VPN szolgáltatás sebességének tesztelésekor kicsit lassúnak találtuk. Ez kiábrándító, mivel automatikusan kiválasztja a legjobb megoldást. Amikor megnézi a képeket, derüljön rá, hogy mindkét tesztnél ugyanazt a helyet használtuk. Bár a 67% -os veszteség rossz a prémium szolgáltatásokhoz képest, nem rossz, ha összehasonlítjuk más ingyenes VPN-ekkel.

Leggyorsabb VPN sebességteszt

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy a számítógépes tolvajok ellopják a személyes adatait.

  Lámpás VPN (proxy) áttekintés 2023

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

Speedtest.net szivárgáspróbaSok ingyenes VPN-vel számíthat arra, hogy szivárognak. Mivel a társaság mögött ez volt, nem számítottunk rá. Amikor elvégeztük az átfogó szivárgáspróbát a doileak.com webhelyről ezen a VPN-n, nem találtunk szivárgást. Szeretjük ezt használni, mert megmutatja a különböző területeket, ahol problémákat észlel. Amint a jobb oldali képen látható, a VPN-nek nincs szivárgási problémája. A látott problémák a személyes beállítások következményei. Ezt kell a győzelem oszlopba helyezni.

Használjam ezt a VPN-t?

Az Ookla Speedtest VPN használata (ha ingyenes verziót használ) lassabb lesz, mint a prémium VPN szolgáltatások. Előfordulhat, hogy időről időre megkerülhet néhány földrajzi korlátozást (ha több szervert kínálnak, így kiválaszthatja őket). Lehet, hogy rendben van, ha magánélethez használja, de mivel megemlítik, hogy valamilyen információt szolgáltatnak, ha sebesség-tesztet futtat, kissé óvatosak vagyunk. Ez valószínűleg nem lesz olyan kérdés, amelyet a jövőben megoldanak. Ha prémium szolgáltatást szeretne ugyanazon a hálózaton, akkor javasoljuk, hogy jelentkezzen be IPVanish. Rengeteg prémium szolgáltatás áll rendelkezésre. Lehet, hogy idővel a Speedtest VPN versenyez rájuk, de egyelőre azt javasoljuk, hogy máshol keresse meg, ha 2 GB-nál több hozzáférésre van szüksége.

Záró gondolatok a Speedtest VPN-ről

Míg a cég jó hírnevet szerzett magának, eltarthat egy ideig, amíg megtudjuk, mennyire jól fogadják VPN szolgáltatásaikat. A mobil eszközök bétaverziója jó kezdés. Mindig meg kell védenie magát, amikor a WiFi-t használja. Ez az ingyenes szolgáltatás elvégzi a munkát, de a 2 GB-os korlátozás problémát jelenthet a felhasználástól függően. Ennek ellenére minden bizonnyal jobb, mint ha nem használ VPN-t. Ez gyors, és képes lesz védelmezni magánéletét, de jelenleg csak Android és iOS készülékeken. Nyugodtan nézze meg a A 10 legfontosabb VPN további lehetőségeket.

  TotalVPN áttekintés

 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me