AusztriaAusztria egy hegyvidéki ország, Közép-Európában található. Európában tartva nem lehet meglepő, hogy az országot megcélozták a kalózkodás elleni eljárások módosításain. Öt év után úgy tűnik, hogy a VAP nevű osztrák kalózkodás elleni szövetség megkövetelheti az internetszolgáltatótól, hogy blokkolja egyes kalóztartalmú webhelyekről. Szinte egy évvel ezelőtt a VAP bírósági ügyben nyert az ilyen webhelyeket akadályozó tényállást, de az internetszolgáltatók visszautasították, és meghozták a bíróság fellebbezési határozatát. A fellebbezés elvesztése után kiderült, hogy a webhelyek blokkolása jogszerű, és az internetszolgáltatók fedezik a blokkolás költségeit, kijelentve, hogy pénzügyi és műszaki képességük van erre. Ennek ellenére továbbra is VPN segítségével férhet hozzá ezekhez a webhelyekhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

Ezt a döntést a Hollywood és a VAP támogatta, ám az internetszolgáltatók nem annyira elégedettek az eredménnyel. A felmerült költségek és általában a telek blokkolása miatt sokan ezt csúszósnak tekintik. Az ausztráliai és szingapúri törvényekhez hasonlóan Ausztria is a legfrissebb példája. A legtöbb megérti a blokádok szándékát, de ez olyan jövőbeli kérdéseket vet fel, amelyek idegesítik. Megállnak-e ezek a weboldal-blokkok kalóz szoftverrel? Ha az internetszolgáltatók blokkolják a webhelyeket, felszabadítja őket a felelősség alól? Csak a jövő válaszolhat erre.

A jelenlegi helyzetben továbbra is hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez egy virtuális magánhálózattal. A VPN egy szolgáltatás, amely néhány dolgot megtesz. Az első dolog, amit megtenne az Ön számára, egy extra titkosítási réteg hozzáadása az internetes szörfözéshez. Noha Ausztriának nincs adatmegőrzési politikája, vannak mások is, akik szívesen megszerezik az Ön személyes adatait.

Mint már említettük, egy VPN lehetővé tenné a blokkolt tartalmakhoz való hozzáférést. Függetlenül attól, hogy a tartalmat a kormány blokkolja, vagy földrajzilag blokkolja, élvezheti ezeket a webhelyeket. A geo-blokkolt tartalomra példa egy prémium streaming szolgáltatás, például Netflix. Tekintettel a tényre, létezik a Netflix osztrák verziója, nincs jobb hozzáférési könyvtár, mint az Egyesült Államoké. Ennek oka az, hogy az Egyesült Államok mintegy 7500 címmel rendelkezik. Ez ötszöröse az osztrák változatban elérhető 1500+ cím számának. Ön képes hozzáférni ehhez vagy bármely más népszerű streaming szolgáltatáshoz VPN-sel. Természetesen a Netflix élvezetéhez fizetett előfizetésre is szükség van. Miért nem férhet hozzá a legtöbb tartalommal rendelkező könyvtárhoz??

  A legjobb VPN-k a Snapchat feloldásához

Remélhetőleg mostanra egyértelmű, hogy a VPN használatának határozott előnyei vannak. Ennek ellenére sok választási lehetőség van a VPN-típusok között, de szerencsére van néhány nagyszerű választás Ausztriára. Mindegyiknek egyedi kliense van, így Ön egyszerűen csak azt az országot választja, amelyhez csatlakozni szeretne, nyomja meg a gombot, és élvezze az összes előnyeit, amelyeket felsoroltunk. Ezek a javaslatok mind biztonságos titkosítási szinteket használnak, azonban az OpenVPN protokoll használata mindig a legjobb döntés. A streaminghez az OpenVPN (UDP) a legjobb.

Először is nézzük meg a VPN használatának okát. Ha biztonságot szeretne adni, vagy fel szeretné tiltani a tartalmat, javasoljuk az IPVanish alkalmazást. Nem kínálnak naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, ezáltal extra védelmet nyújtva a böngészéshez. Az internetes streaminghez, mondjuk például egy olyan prémium streaming szolgáltatásból, mint például a Netflix, az IPVanish továbbra is az út. A leggyorsabb hálózattal rendelkeznek Észak-Amerikában és egész Európában, így könnyen csatlakozhat a tartalom könyvtárakhoz, és élvezheti őket..

Ha Ausztrián kívül utazik, és szeretné látni kedvenc műsorait, javasoljuk az IPVanish vagy az ExpressVPN szolgáltatást. Mindkettő titkosítja a forgalmat, de az ExpressVPN magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t, amely segít a csatornák feloldásában a titkosítás fölött. Miért nem láthatja bárhonnan kedvenc csatornáit, például az Intersport Rent TV-t, a Krone TV-t vagy az MF1-et? Nem kell kihagynia őket VPN-sel.

Kérjük, olvassa el a tetején található listánkat 10 VPN szolgáltatás ha más javaslatokat szeretne, de úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz a jelen üzenetben szereplő bármely VPN-vel. Ezeket a választásokat más vezető VPN szolgáltatásokhoz választottuk, az adatvédelem, a kiszolgáló helye, a sebesség és az ár alapján. A térségben jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat keresünk az Ön számára. Ez a megbízható szolgáltatók listája.

Megbízható VPN-szolgáltatók azok, amelyek elősegítik az online adatvédelem biztosítását, és gyors hálózatokkal rendelkeznek a HD-tartalom más országokban történő streamingjéhez. Azok, amelyeket ebben a bejegyzésben megemlítettünk, a VPN-k összességében a legjobb, ha bármilyen célt szeretnének elérni. A geo-blokkolt streaming szolgáltatások és sok más népszerű csatorna mind Ausztriából elérhetők lennének.