IsztambulTörökország egy olyan ország, amely Nyugat-Ázsiában helyezkedik el, és nyolc különböző országgal határos. Noha az ország hivatalosan világi, a lakosság 98% -a muszlim. Ami figyelemre méltó Törökországgal kapcsolatban, az a tény, hogy demokrácia és a lakosság fele 30 év alatt van. Mindezek ellenére az országnak nagyon szigorú törvényei vannak az internethasználatra vonatkozóan. Ha ebbe a dinamikus országba utazik, vagy ha ott él, egy jó VPN szolgáltatás segít átjutni a durva pontokon, arra az esetre, ha a török ​​kormány újra betiltja a közösségi média oldalait..

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

Van néhány nagy kérdés a jövővel kapcsolatban, amellyel a török ​​polgárok szembesülnek. Az első kérdés a régió instabilitása miatt merül fel. A töröknek szerencsére a jó biztonságnak köszönhetően a problémák a többi érintett ország határain belül vannak.

A török ​​gazdaság a 15. legnagyobb a világon. A sok 30 év alatti lakosa miatt a technológiai terület és a start-up vállalkozások arra ösztönzik az országot, hogy a régió vezető gazdasági erőssé váljon. A kormány számos ösztönzőt és beruházást is felajánlott a technológiai terület támogatására, ideértve az üzleti parkok építését és az adómentes státuszt e társaságoknak. A törökök saját gazdasági motorjuk nagy részét hajtják meg, mivel a törökországi vállalkozások 97% -a kicsi vagy közepes méretű, és a munkaerő 4/5-át foglalkoztatja..

Ennek problémája az, hogy míg a kormány ösztönzi ezt a növekedést, adatmegőrzési politikájuk kimondja, hogy az adatokat legalább két évig meg kell őrizni. Azt is képesek blokkolni a weboldalakat, mindössze 4 óra alatt. Ezekkel a szabályokkal a kormány túllépheti a rendszeres, az egész weboldalra kiterjedő tilalmat, mivel a Youtube esetében tavaly blokkolni tudta a weboldalak meghatározott tartalmát, ahogy Kína is képes. E szigorú szabályok utolsó része mély csomag ellenőrzési politika formájában érkezik. Ez azt jelenti, hogy képesek anonimizáló eszközöket megkerülni, amelyeket az emberek használhatnak a blokkok vagy tilalmak megkerülésére. Ezeket a szabályokat mindenfajta független felügyelet nélkül alkalmazták.

  A legjobb VPN-k az Nvidia GeForce Now számára

Tehát ebben az esetben az ellenállhatatlan erő találkozik az ingatlan tárgyával. Nekem nehéz látni, hogy egy olyan technológiai szempontból hozzáértő ország ugyanakkor ugyanolyan korlátozó jellegű lehet-e az általuk létrehozott dolog miatt. Valóban azt várja-e a török ​​kormány, hogy ilyen szorosan megtartsa az internethasználatot? Bizonyítékok vannak arra, hogy más országok megtették ezt a dolgot, tehát az ötlet nem teljesen precedens nélküli. Az összes blokkolt tartalom esetén jó VPN szolgáltatást kell használnia az összes feloldásához.

A VPN-k két okból fontosak Törökországban. Az első ok az internetes biztonság. Mint láthatja, a kormánynak hozzáférése van minden online tevékenységhez, és mindegyiket legalább két évig nyilvántartják. Egy VPN szolgáltatás ilyen módon felfüggeszti az adatgyűjtést. A második ok a tartalom feloldásának egyik módja. Mivel egyértelmű, hogy a török ​​parlament menet közben blokkolja a webhelyeket és a meghatározott tartalmakat, a VPN megállítja a megszakítások bekövetkezését, valamint lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt streaming tartalom megtekintését, lehetővé téve egy másik országhoz való kapcsolódást..

Az egyik csatorna, amelybe hozzáférne, a prémium streaming szolgáltatás, a Netflix. Noha a Netflix globális szolgáltatássá kíván válni, kijelentették, hogy nem tervezik szolgáltatásuk Törökországban történő elindítását. Ha hozzáférni kíván a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, akkor előfizetésre van szüksége a Netflix-hez és egy jó VPN-re. Ne hagyjon ki egyetlen olyan nagyszerű show-t, mint például az Orange is the New Black, vagy a Cards of Cards.

Továbbá, ha Törökországból származik és külföldre utazik, vagy nemrégiben az országon kívül költözött, ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egy pillanatot a kedvenc műsoraiból. Szerezzen egy VPN szolgáltatást, így megtekintheti néhány olyan csatornát, amelyeket tipikusan Törökországon kívül blokkolnak, mint például a CNN Turk, a Beyaz TV, az Edessa TV, a Star TV, a Sky Turk 360 és a Show TV, csak néhányat említhet..

  Legjobb VPN-k az LG Smart TV-khez

Tessék, itt van. Nyilvánvaló, hogy fontos okok vannak a VPN-szolgáltatás igénybevételére Törökországban. A kérdés az, melyiket a legjobb választani? Számos nagyszerű javaslat van a VPN-ekkel kapcsolatban, és mindegyikük rendelkezik egyedi ügyfelekkel. A csatlakozás olyan egyszerű, mint egy ország kiválasztása és egy gomb megnyomása.

Néhány kérdést figyelembe kell venni, amikor a legjobb VPN-t választja Törökország számára.

  1. Leginkább a magánélet védelme érdekében használja a szolgáltatást?? Ha erre a kérdésre igennel válaszolnak, mindegyikük titkosításának nagy szintje van, tehát bármelyikük működni fog. Ennek ellenére az OpenVPN protokollt kell használni, amikor csak rendelkezésre áll.
  2. Tervez egy VPN-t a P2P / BitTorrent alkalmazásokhoz? Ha igen, javasolnám az IPVanish vagy a Privát Internet hozzáférést. Mindkét szolgáltató nem jelentkezik-e, és mindegyikük rendelkezik kill-kapcsoló funkcióval az ügyfelekben a magánélet védelmének egy további rétegéért, amennyiben a VPN elveszíti a kapcsolatot.
  3. A Törökországban nem elérhető videószolgáltatásokat fogja közvetíteni, mint például a Netflix? Erre a válaszra az IPVanish vagy az ExpressVPN használatát javaslom. Az IPVanish hálózatának leggyorsabb hálózata van Észak-Amerikában és egész Európában. Az ExpressVPN magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t, amely segítséget nyújt a csatornák feloldásához a titkosítás fölött.

Elolvashatja a top 10 VPN szolgáltatásokat, ha több választást szeretne, de azt hiszem, elégedett lesz az ebben a posztban szereplő VPN-ekkel. Kiválasztottam őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz az adatvédelem (naplózási politika és titkosítás), a török ​​szerverhelyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján. A régióban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is kerestem. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Szüksége lesz egy gyors hálózatra a HD-tartalom más országokban történő streamingjére. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására olyan népszerű streaming webhelyeknél, mint a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video és még sok más népszerű csatorna..

  A legjobb VPN-k a Hitman 2 számára
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me