A legjobb VPN-ek Törökország számára

IsztambulTörökország egy olyan ország, amely Nyugat-Ázsiában helyezkedik el, és nyolc különböző országgal határos. Noha az ország hivatalosan világi, a lakosság 98% -a muszlim. Ami figyelemre méltó Törökországgal kapcsolatban, az a tény, hogy demokrácia és a lakosság fele 30 év alatt van. Mindezek ellenére az országnak nagyon szigorú törvényei vannak az internethasználatra vonatkozóan. Ha ebbe a dinamikus országba utazik, vagy ha ott él, egy jó VPN szolgáltatás segít átjutni a durva pontokon, arra az esetre, ha a török ​​kormány újra betiltja a közösségi média oldalait..


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Van néhány nagy kérdés a jövővel kapcsolatban, amellyel a török ​​polgárok szembesülnek. Az első kérdés a régió instabilitása miatt merül fel. A töröknek szerencsére a jó biztonságnak köszönhetően a problémák a többi érintett ország határain belül vannak.

A török ​​gazdaság a 15. legnagyobb a világon. A sok 30 év alatti lakosa miatt a technológiai terület és a start-up vállalkozások arra ösztönzik az országot, hogy a régió vezető gazdasági erőssé váljon. A kormány számos ösztönzőt és beruházást is felajánlott a technológiai terület támogatására, ideértve az üzleti parkok építését és az adómentes státuszt e társaságoknak. A törökök saját gazdasági motorjuk nagy részét hajtják meg, mivel a törökországi vállalkozások 97% -a kicsi vagy közepes méretű, és a munkaerő 4/5-át foglalkoztatja..

Ennek problémája az, hogy míg a kormány ösztönzi ezt a növekedést, adatmegőrzési politikájuk kimondja, hogy az adatokat legalább két évig meg kell őrizni. Azt is képesek blokkolni a weboldalakat, mindössze 4 óra alatt. Ezekkel a szabályokkal a kormány túllépheti a rendszeres, az egész weboldalra kiterjedő tilalmat, mivel a Youtube esetében tavaly blokkolni tudta a weboldalak meghatározott tartalmát, ahogy Kína is képes. E szigorú szabályok utolsó része mély csomag ellenőrzési politika formájában érkezik. Ez azt jelenti, hogy képesek anonimizáló eszközöket megkerülni, amelyeket az emberek használhatnak a blokkok vagy tilalmak megkerülésére. Ezeket a szabályokat mindenfajta független felügyelet nélkül alkalmazták.

Tehát ebben az esetben az ellenállhatatlan erő találkozik az ingatlan tárgyával. Nekem nehéz látni, hogy egy olyan technológiai szempontból hozzáértő ország ugyanakkor ugyanolyan korlátozó jellegű lehet-e az általuk létrehozott dolog miatt. Valóban azt várja-e a török ​​kormány, hogy ilyen szorosan megtartsa az internethasználatot? Bizonyítékok vannak arra, hogy más országok megtették ezt a dolgot, tehát az ötlet nem teljesen precedens nélküli. Az összes blokkolt tartalom esetén jó VPN szolgáltatást kell használnia az összes feloldásához.

A VPN-k két okból fontosak Törökországban. Az első ok az internetes biztonság. Mint láthatja, a kormánynak hozzáférése van minden online tevékenységhez, és mindegyiket legalább két évig nyilvántartják. Egy VPN szolgáltatás ilyen módon felfüggeszti az adatgyűjtést. A második ok a tartalom feloldásának egyik módja. Mivel egyértelmű, hogy a török ​​parlament menet közben blokkolja a webhelyeket és a meghatározott tartalmakat, a VPN megállítja a megszakítások bekövetkezését, valamint lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt streaming tartalom megtekintését, lehetővé téve egy másik országhoz való kapcsolódást..

Az egyik csatorna, amelybe hozzáférne, a prémium streaming szolgáltatás, a Netflix. Noha a Netflix globális szolgáltatássá kíván válni, kijelentették, hogy nem tervezik szolgáltatásuk Törökországban történő elindítását. Ha hozzáférni kíván a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, akkor előfizetésre van szüksége a Netflix-hez és egy jó VPN-re. Ne hagyjon ki egyetlen olyan nagyszerű show-t, mint például az Orange is the New Black, vagy a Cards of Cards.

Továbbá, ha Törökországból származik és külföldre utazik, vagy nemrégiben az országon kívül költözött, ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egy pillanatot a kedvenc műsoraiból. Szerezzen egy VPN szolgáltatást, így megtekintheti néhány olyan csatornát, amelyeket tipikusan Törökországon kívül blokkolnak, mint például a CNN Turk, a Beyaz TV, az Edessa TV, a Star TV, a Sky Turk 360 és a Show TV, csak néhányat említhet..

Tessék, itt van. Nyilvánvaló, hogy fontos okok vannak a VPN-szolgáltatás igénybevételére Törökországban. A kérdés az, melyiket a legjobb választani? Számos nagyszerű javaslat van a VPN-ekkel kapcsolatban, és mindegyikük rendelkezik egyedi ügyfelekkel. A csatlakozás olyan egyszerű, mint egy ország kiválasztása és egy gomb megnyomása.

Néhány kérdést figyelembe kell venni, amikor a legjobb VPN-t választja Törökország számára.

 1. Leginkább a magánélet védelme érdekében használja a szolgáltatást?? Ha erre a kérdésre igennel válaszolnak, mindegyikük titkosításának nagy szintje van, tehát bármelyikük működni fog. Ennek ellenére az OpenVPN protokollt kell használni, amikor csak rendelkezésre áll.
 2. Tervez egy VPN-t a P2P / BitTorrent alkalmazásokhoz? Ha igen, javasolnám az IPVanish vagy a Privát Internet hozzáférést. Mindkét szolgáltató nem jelentkezik-e, és mindegyikük rendelkezik kill-kapcsoló funkcióval az ügyfelekben a magánélet védelmének egy további rétegéért, amennyiben a VPN elveszíti a kapcsolatot.
 3. A Törökországban nem elérhető videószolgáltatásokat fogja közvetíteni, mint például a Netflix? Erre a válaszra az IPVanish vagy az ExpressVPN használatát javaslom. Az IPVanish hálózatának leggyorsabb hálózata van Észak-Amerikában és egész Európában. Az ExpressVPN magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t, amely segítséget nyújt a csatornák feloldásához a titkosítás fölött.

Elolvashatja a top 10 VPN szolgáltatásokat, ha több választást szeretne, de azt hiszem, elégedett lesz az ebben a posztban szereplő VPN-ekkel. Kiválasztottam őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz az adatvédelem (naplózási politika és titkosítás), a török ​​szerverhelyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján. A régióban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is kerestem. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Szüksége lesz egy gyors hálózatra a HD-tartalom más országokban történő streamingjére. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására olyan népszerű streaming webhelyeknél, mint a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video és még sok más népszerű csatorna..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map