ChromebookDe Chromebook is een laptop die draait op ChromeOS. Het is ontworpen om voornamelijk te worden gebruikt wanneer het is verbonden met internet en wordt beschouwd als een thin client. Dat betekent dat de meeste apps die het gebruikt zich in de cloud bevinden in plaats van op de daadwerkelijke machine zelf. Omdat het een Google-product is, hebben gebruikers toegang tot verschillende apps zoals Gmail, Google Agenda, Google Keep en Google Drive, zelfs in offline modus. Google zegt dat hun meerlaagse beveiligingsarchitectuur de noodzaak van antivirussoftware elimineert, maar we raden af ​​om er een te gebruiken zonder een VPN. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor Chromebook.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje

Er zijn verschillende fabrikanten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Sommige hebben dubbele functionaliteit en fungeren als laptop en als tablet. De meeste hebben een batterijlevensduur van 7 tot 9 uur, hoge snelheden en een besturingssysteem dat zelfstandig zal upgraden. Houd er echter rekening mee dat u, tenzij u een gegevensabonnement heeft, bijna altijd een Wi-Fi-verbinding nodig heeft om dingen in te stellen, zelfs in het begin. Als je dat in gedachten houdt, zou je een VPN willen gebruiken voor je online activiteiten.

Dus wat is een VPN? Een virtueel particulier netwerk (VPN) is software die een veilige verbinding met een server tot stand brengt, misschien in een ander land, naar uw wensen. Hier zijn enkele van de toepassingen voor een. Een goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Geoblocking is een technologie die de locatie van een gebruiker identificeert op basis van IP-adres. Deze technologie creëert een blokkade waardoor u geen inhoud buiten het doelgebied kunt zien. Door een server in een ander land te gebruiken, kunt u deze beperkingen omzeilen. Als u naar het buitenland reist en inhoud uit uw eigen land wilt zien, of als u inhoud uit een ander land wilt bekijken, kunt u hiervoor een VPN gebruiken.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is voor privacy. Het versleutelt uw gegevens en biedt een extra beveiligingslaag. Hoewel de fijne mensen bij Google zeggen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over malware met de Google Chromebook, zijn er altijd mensen die uw gegevens willen onderscheppen. Aangezien de Chromebook toch is ontworpen om op internet te staan, is het onverstandig om er geen te gebruiken. De vraag is, met de verschillende keuzes in protocollen, welke je moet kiezen?

Hoewel alle bedrijven verschillende protocollen gebruiken, zullen we de beste protocollen met u delen. Het gebruik van het OpenVPN-protocol biedt u altijd de beste beveiliging. Als je aan het streamen bent, zou je normaal gesproken OpenVPN (UDP) gebruiken. Die optie is geweldig voor VoIP, Skype, online gaming of zelfs voor het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu of Pandora. Als je verbindingsproblemen hebt of problemen met het wegvallen van de verbinding, is het kiezen van OpenVPN (TCP) de juiste keuze. De TCP-versie is niet zo snel, maar de gegevens ondergaan een foutcontrole.

  Beste VPN's voor 888Poker

Als u inhoud wilt deblokkeren of uw gegevens wilt beveiligen, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus het zorgt ervoor dat je beschermd bent als de verbinding wegvalt. Voor het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix is ​​ExpressVPN opnieuw de beste keuze. Omdat ze een mobiele client bieden en een snel netwerk hebben in Noord-Amerika en Europa, hoef je alleen maar verbinding te maken en kun je genieten van streaming vanuit landen met de grootste inhoudsbibliotheken. Momenteel heeft de VS de grootste selectie.

Om alleen toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud, kunt u het beste kiezen voor de ExpressvPN MediaStreamer (Smart DNS) -functie. Beide services bieden codering voor internetverkeer, maar MediaStreamer helpt bij het deblokkeren van kanalen zonder het lichte snelheidsverlies. Natuurlijk hangt het ervan af of de SmartDNS het specifieke kanaal dat je wilt zien, deblokkeert. Beide opties zijn beschikbaar voor alle ExpressVPN-leden en u kunt er op elk moment tussen wisselen. Vanwege de aard van de Chromebook raden we aan de gecodeerde optie te gebruiken. We raden af ​​om beveiliging in te ruilen voor snelheid. Terwijl snelheid in sommige gevallen een probleem is als je probeert te streamen, zolang je geen kwaliteitsverschil ziet, is die extra coderingslaag elke snelheid waard die je zou verliezen.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Chromebook bekijken.

1. Beste VPN voor Chromebook: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

  Beste VPN's voor FUNimation

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Chromebook: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen opvallen.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Chromebook: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

  Beste VPN's voor Turkmenistan

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Chromebook: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Chromebook: IPVanish

IPVanish

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Er zijn andere keuzes op onze top 10 VPN-services pagina, maar u hoeft die optie niet te verkennen. We hebben de beste overall gekozen, dus dat hoeft niet. We gebruikten veiligheid, prijs en snelheid bij onze besluitvorming voor onze keuzes. Daarnaast hebben we ook de bedrijven gekozen met een groot aantal netwerkservers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken voor de beste weergave. Als u op zoek bent naar betrouwbare VPN-providers, kies er dan een die uw privacy beschermt en snelle netwerken ondersteunt voor het streamen van HD-inhoud vanuit andere landen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me