KopenhagenDenemarken is een relatief klein land in Noord-Europa. Het is ook een van de drie landen die als Scandinavisch worden beschouwd. Denemarken staat bekend als toonaangevend op het gebied van siteblokkering en zij waren het eerste Europese land dat de populaire torrent-site The Pirate Bay blokkeerde. Als je in Denemarken bent, bereid je dan voor op een nieuwe golf van blokkades dankzij de antipiraterijgroep, Rettigheds Alliancen (Rights Alliance). Dat is natuurlijk, tenzij u een VPN gebruikt. Hier zijn enkele van de beste VPN’s voor Denemarken.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje

Denemarken heeft duidelijk de lat weer hoger gelegd voor het blokkeren van websites. Eerder in 2015 blokkeerden ze 12 grote sites voor het delen van bestanden. Dat betekent dat alle internetproviders in Denemarken ze moeten blokkeren. Er zijn de afgelopen dagen verschillende bewegingen geweest, de inbeslagname van popcorntime.dk en de toevoeging van 20 nieuwe websites aan de geblokkeerde lijst zijn er enkele. In een interview met TorrentFreak, Het hoofd van de Rights Alliance, Maria Fredenslund, verklaarde dat haar organisatie ‘niet alleen handhavend werkt. We willen gebruikersgedrag begrijpen (en) mensen juridische alternatieven bieden ”, zegt Fredenslund. Blijkbaar gelooft de organisatie dat de meeste mensen, gezien een legaal alternatief, de legale weg zullen kiezen. Ze beweren dat ze bewijs hebben dat die keuze plaatsvindt.

Dus wat is een VPN? Een virtueel particulier netwerk (VPN) is software die, afhankelijk van uw doel, een veilige verbinding met een server tot stand brengt, mogelijk in een ander land. Laten we eens kijken naar enkele van de ideeën achter het gebruik ervan. Een goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om de toegang tot geografisch beperkte inhoud of sites te deblokkeren. Geoblocking is een technologie die de locatie van een gebruiker identificeert op basis van IP-adres. Deze technologie creëert een ‘muur’ die geblokkeerde websites buiten houdt of inhoud binnenhoudt. Door een server in een ander land te selecteren, kunt u deze beperkingen omzeilen. Als u naar het buitenland reist en inhoud uit Denemarken wilt zien, gebruikt u een VPN.

  5 beste VPN-extensies voor Google Chrome

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is voor privacy. Het versleutelt uw gegevens en biedt een extra beveiligingslaag. Hoewel de Deense regering haar burgers niet lijkt te bespioneren, zijn er veel andere mensen die geïnteresseerd zijn in uw persoonlijke gegevens. Of u nu een inwoner van Denemarken of een toerist bent, het is verstandig om uw gegevens veilig te houden door een VPN te gebruiken. De vraag is, met de verschillende keuzes in protocollen, welke je moet gebruiken?

Het maakt niet uit met welk bedrijf u werkt, ze hebben verschillende protocollen die u kunt gebruiken. Alle selecties die we hier aanbieden, gebruiken veilige codering, maar het gebruik van een versie van het OpenVPN-protocol zou u altijd de beste beveiliging bieden. Als snelheid van essentieel belang is, zou je OpenVPN (UDP) gebruiken. Dat is de beste optie voor VoIP, Skype, online gaming of zelfs het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu of Pandora. Als u verbindingsproblemen heeft of problemen met het wegvallen van de verbinding, is OpenVPN (TCP) uw beste keuze. De TCP-versie is niet zo snel, maar de gegevens ondergaan een foutcontrole. Voor streaming via een mobiel netwerk zijn er ook andere goede protocollen, waaronder L2TP en IKEv2 voor beveiliging. Nu we dat hebben besproken, gaan we de bedrijven bespreken die om specifieke redenen goed zijn.

Als u inhoud wilt deblokkeren of uw gegevens wilt beveiligen, raden we ExpressVP aan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus het zorgt ervoor dat je beschermd bent als de verbinding wegvalt. Voor het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix is ​​ExpressVP opnieuw de beste keuze. Omdat ze een mobiele client aanbieden en een zeer groot netwerk beheren, hoef je alleen maar verbinding te maken en kun je genieten van streamen vanuit landen met de beste inhoudsbibliotheken. Momenteel heeft de VS de grootste selectie.

  Beste VPN's voor Viber

Om alleen toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud, kun je het beste kiezen voor ExpressVP of PIA. Beide services bieden codering voor internetverkeer, maar ExpressVP bevat ook MediaStreamer SmartDNS met hun VPN, wat kan helpen bij het deblokkeren van kanalen zonder het lichte snelheidsverlies. Natuurlijk hangt het ervan af of de SmartDNS het specifieke kanaal dat je wilt zien, deblokkeert. Denemarken heeft geweldige internetsnelheden, dus we raden aan de gecodeerde optie te gebruiken. We raden af ​​om beveiliging in te ruilen voor snelheid. Terwijl snelheid in sommige gevallen een probleem is als je probeert te streamen, zolang je geen kwaliteitsverschil ziet, is die extra coderingslaag elke snelheid waard die je zou verliezen.

Voor andere geweldige opties kunt u onze bekijken top 10 VPN-services. Dat gezegd hebbende, we hebben de beste overall gekozen, dus dat hoeft niet. We gebruikten veiligheid, prijs en snelheid als maatstaven voor onze keuzes. Daarnaast hebben we ook de bedrijven gekozen met een groot aantal netwerkservers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken voor de beste weergave. Waar u naar op zoek bent bij een betrouwbare VPN-provider, is er een die uw privacy zal beschermen en snelle netwerken heeft voor het streamen van high-definition inhoud vanuit andere landen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me