Rocket LeagueRocket League is een voetbal- en racegame met hoge intensiteit. De game is zo populair geworden dat het nu een bekende eSport is en wereldwijd wordt gespeeld. Het is op Windows, PS4 en Xbox One. Wanneer u online speelt, kunt u trage verbindingen, lag en DDoS-aanvallen ervaren. Om deze problemen te helpen voorkomen, raad ik een VPN aan. Een VPN verandert uw IP-adres in elk ander IP-adres dat u kiest. Als u een IP kiest dicht bij een server waarop u speelt, kunt u lag verminderen en uw verbinding versnellen. Professionele spelers zullen ook de toegevoegde bonus van DDoS-bescherming waarderen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Rocket League (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Rocket League online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
  NordVPN Windows-installatiehandleiding

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Rocket League te spelen (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service kunt gebruiken om Rocket League op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

  Bekijk Big Brother Live-feeds buiten de VS.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Rocket League Game Hoogtepunten

Je speelt een voetbalwedstrijd waarin jij en je teamgenoten je doel moeten beschermen terwijl je ook probeert te scoren. Je doet dit allemaal terwijl je in je eigen battle ready ultra-aangedreven raketauto’s rijdt. Je kunt tijdens het spelen een aantal strategieën gebruiken. Je kunt proberen een keeper te zijn en je net te verdedigen tegen lucht- en grondschoten. Je kunt ook proberen aanstoot te geven door antennes en grondschoten te gebruiken om ervoor te zorgen dat de tegenstanders kunnen blijven gissen terwijl ze nog scoren. Je kunt ook midden spelen door te proberen te verdedigen en aanstoot te geven. Een andere strategie is om je auto tegen de tegenstander in de buurt van de bal te laten crashen om te voorkomen dat ze scoren, of je kunt de verdediger uitschakelen om je tegenstander een betere kans op het net te geven..

Deze game heeft meerdere modi, waaronder een online modus, een gesplitst scherm en zelfs een seizoensmodus. Modusbeschrijvingen:

  • Seizoen: dit is een modus voor één speler waarvoor geen internettoegang vereist is.
  • Gesplitst scherm: jij en een vriend kunnen tegen of met elkaar spelen op hetzelfde scherm, maar het wordt in tweeën gesneden. Dit werkt met maximaal vier personen tegelijk.
  • Online: Deze modus zet je tegen andere mensen van over de hele wereld. Jij en je willekeurig gegenereerde team staan ​​tegenover een ander team van vier. Iedereen kan deze modus spelen, maar het is intenser dan de andere modi. Ik raad ten zeerste aan om een ​​VPN te gebruiken als je verbinding wilt maken met een server in een ander land.
  Bekijk het Wereldkampioenschap ijshockey voor junioren met een VPN

Een ander interessant onderdeel van Rocket League zijn de auto’s. Je kunt je raketauto aanpassen en verbeteren door items op te halen en voertuigen te ontgrendelen. De game heeft zoveel aanpassingsfuncties dat iedereen een geschikte auto voor zichzelf kon vinden. Rocket League heeft ook downloadbare content. De DLC bevat normaal gesproken meer maatwerk of zelfs volledige auto’s zoals de DeLorean van Back to the Future.

De game heeft zijn eigen Rocket League Championship Series. De serie heeft een prijzenpot van $ 75.000. Het zijn open kwalificaties en een seizoen van drie maanden. Inschrijvingen beginnen op 25 maart 2016. Als je het toernooi wilt zien, kun je het streamen Zenuwtrekking.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Rocket League te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw pingtijd te verkorten (minder vertraging) en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen.

Geniet van alle opwinding terwijl je Rocket League online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me