Rakéta LigaA Rocket League egy nagyon intenzív foci és vezetési játék. A játék népszerűsége annyira nőtt, hogy ma már jól ismert eSport és világszerte játszott játék. Windows, PS4 és Xbox One rendszeren található. Online játék közben lassú kapcsolatokkal, lag és DDoS támadásokkal járhat. Ezeknek a problémáknak a megelőzése érdekében javasolnék egy VPN-t. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét bármely más kiválasztott IP-vel. Ha olyan IP-t választ, amely egy közeli szerver közelében van, akkor csökkentheti a késést és felgyorsíthatja a kapcsolatot. A hivatásos játékosok értékelni fogják a DDoS védelem további bónuszát is.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Hogyan használhat VPN-t a Rocket League (PC) játékhoz

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás felhasználásával a Rocket League online lejátszásához. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.
  Nézze meg a MotoGP élő közvetítését

Éppen ilyen könnyű megtenni. Most, hogy IP-címmel rendelkezik az Egyesült Államok ExpressVPN szerveréről, játszhat, böngészhet az interneten, vagy nézheti a műsorokat, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államok területén kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, mintha az Egyesült Államokban vagy bármely más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Hogyan használhat VPN-t a Rocket League játékhoz (Xbox One és PS4)

Ismét az ExpressVPN-t fogom használni a VPN-szolgáltatás használatának példájává a Rocket League játékkonzolon való lejátszásához. Ők a kedvenc VPN-jem a játékhoz, mert az ExpressVPN egy nagyon nagy hálózatot kezel, ami a szolgáltatást nagyszerű választássá teszi a játékosok számára.

Az ExpressVPN használatával való beállítás első lépése általában a kliens szoftver letöltése a rendszerhez. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett. Nyilvánvaló, hogy ez nem fog működni a PS4, az Xbox One vagy a Nintendo számára, mivel a játékkonzolokon nincs a VPN natív támogatása. Szerencsére még mindig van mód a játékforgalom titkosítására és VPN-en keresztüli küldésére. A válasz a VPN futtatása az útválasztón keresztül. Megjegyzés: Ha nincs szüksége titkosításra, akkor használja az ExpressVPN MediaStramer (Intelligens DNS) szolgáltatást anélkül, hogy az útválasztót konfigurálnia kellene. A játékkonzolok széles skáláját támogatja.

ExpressVPN router alkalmazás

Attól függően, hogy az útválasztót melyik márkától és modelltől használja, támogathatja a harmadik fél VPN szolgáltatásait. Ha igen, akkor megkaphatja a szükséges információkat a VPN-szolgáltatótól a kapcsolat létrehozásához az útválasztón keresztül. Egyébként nagyon ajánlom FlashRouters. A FlashRouters csapata felveszi a népszerű, márkanévű útválasztókat, és a DD-WRT vagy a Tomato firmware segítségével villogja őket. Ez lehetővé teszi az eszközök számára, hogy sokkal több funkcióval rendelkezzenek, mint a gyári firmware telepítésekor. Az összes FlashRouter előre konfigurálva van a VPN támogatásával.

  Nézze meg az NBA Nyári Liga élő közvetítését

A Rocket League játék kiemelései

Olyan focimeccsen játszik, amelyben Önnek és csapattársainak meg kell védened a céljaidat, miközben meg is próbálsz gólt szerezni. Mindezt megteszi, miközben saját csatakészen készített ultra hajtású rakétaautóit vezette. Számos stratégiát használhat játék közben. Megpróbálhat kapusként lenni és megvédheti hálóját a légi és földi lövésektől. Meg is próbálhat bűncselekményt játszani antennák és földi lövések segítségével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ellenfelek kitalálni tudják, miközben még mindig pontozják. Középpontban is játszhatsz, ha megpróbálsz megvédeni és támadni. Egy másik stratégia az, ha az autóját a labda közelében lévő ellenfélbe ütközi, hogy megakadályozzák őket a pontozást, vagy ki tudja venni a védőt, hogy az ellenfél jobb lövést kapjon a hálóba..

Ennek a játéknak több módja van, beleértve online módot, osztott képernyőt, sőt egy szezon módot is. Üzemmódok leírása:

  • Évad: ez egy egyjátékos mód, amelyhez nincs szükség internet-hozzáférésre.
  • Osztott képernyős: te és egy barát játszhatsz ugyanazon a képernyőn egymással vagy egymással, de az felére van osztva. Ez egyszerre akár négy emberrel is működik.
  • Online: Ez a mód más emberekkel szemben támasztja Önt a világ minden tájáról. Te és a véletlenszerűen létrehozott csapatod egy másik négyes csapattal fog szembenézni. Mindenki játszhatja ezt a módot, de intenzívebb, mint a többi mód. Erősen ajánlom a VPN használatát, ha másik országbeli szerverhez kíván kapcsolódni.

A Rocket League másik érdekes része az autók. Testreszabhatja rakétautóját, és jobbá teheti azt, amikor tárgyakat vesz fel, és járműveket kinyit. A játéknak annyi testreszabási funkciója van, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő autót. A Rocket League szintén letölthető tartalommal rendelkezik. A DLC általában több testreszabást vagy akár teljes autót is tartalmaz, mint például a DeLorean a Vissza a jövőbe.

A játéknak saját Rocket League bajnokság-sorozata lesz. A sorozat nyereményalapja 75 000 dollár. Ezek nyílt selejtezők és három hónapos szezon. A feliratkozás 2016. március 25-én kezdődik. Ha szeretné megnézni a versenyt, közvetítheti azt ránt.

  A YouTube feloldásának törlése Törökországban

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást a Rocket League játékához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy csökkenti a ping időt (kevesebb késést), és megóv a DDoS támadásoktól.

Élvezze az összes izgalmat, amikor online játszik a Rocket League-en. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me