ChromecastA Google bejelentett egy új Chromecast for Audio eszköz a hét elején. A zene szerelmesei mindenhol csatlakoztathatják az új Chromecast for Audio eszközt bármilyen hangszóróhoz, és zenét közvetíthetnek közvetlenül hozzá. Így minden hangszóró wi-fi kompatibilis. Mivel a házak hangszóróinak kevesebb, mint 5% -a jelenleg wi-fi-kompatibilis, az új 35 dolláros eszköz biztosan felhívja a figyelmet. Örülünk, hogy megoszthatjuk Önnel, hogy VPN-t használhat arra, hogy kedvenc streaming zenéjét olyan szolgáltatásokról, mint a Spotify, a Pandora és az Apple Music, a Chromecaston keresztül bárhonnan a világ bármely tájáról átadhassuk..

Van néhány korlátozás az új Chromecast for Audio-hoz. Először a készülék egyetlen hangszóróba csatlakozik. Ha több hangszórón keresztül szeretne zenét lejátszani, mindegyikhez Chromecastra van szüksége. A Google arra törekszik, hogy a többzónás támogatást hozzáadja, és azt tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban hozzá fogja adni a funkcionalitást. Ha rendelkezésre áll, akkor mozoghat szobából a másikra, és zenéjét követheti, ha követni fogja a Chromecast for Audio eszközök használatával. Úgy gondolom, hogy a zene streaming-je a wi-fi útján jobb minőséget és megbízhatóságot fog nyújtani, mint a bluetooth.

Beszéljünk arról, hogy miként kezdjük el használni a VPN-t a Chromecastdal, és miért szeretnénk titkosítani a kapcsolatot. Először a VPN segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Az olyan népszerű szolgáltatások, mint a Pandora, a Google Play Music és az Rdio, a földrajzi blokkolást használják, hogy bizonyos országokban korlátozják a felhasználók hozzáférését. Ezt úgy teszik, hogy a felhasználó IP-címét megvizsgálják, hogy azonosítsák a helyüket. A VPN lehetővé teszi, hogy a választott országban IP-címen keresztül csatlakozzon a szolgáltatásokhoz. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a zene streaming szolgáltatásait a világ minden tájáról.

Mielőtt megmutatnám, hogyan kell futtatni egy VPN-en, el kell magyaráznom a Chromecast működését. Az új Chromecast for Audio nagyon hasonlóan működik, mint a video-társa. Könnyedén zenét tölthet iPhone -járól, iPadjéről, Android-telefonjáról / táblagépéről, Windows-ról vagy Mac-laptopjáról. Nincs sok az eszköz telepítéséhez. Egyszerűen dugja be a hangszóróba. A készülék támogatja az RCA, a 3,5 mm-es és az optikai csatlakozásokat, így a hangszórók képességeitől függően van néhány opció. Ismét külön-külön Chromecastra van szüksége minden olyan hangszóróhoz, amelyen zenét hallgatni szeretne.

Az általunk ajánlott és bemutatott VPN-k minden Chromecast által támogatott eszközzel működnek. A legtöbb ember valószínűleg okostelefonját vagy táblagépét használja leadásra. Ezért a VPN-szolgáltatókra összpontosítunk, amelyek jól megtervezett mobilalkalmazásokkal rendelkeznek. Általában számíthat arra, hogy havonta 5–10 dollárt fizet a VPN-hozzáférésért. Cserébe hozzáférhet streaming szolgáltatásokhoz és más népszerű webhelyekhez, amelyeket egyébként a világ más régiói blokkolnának. A VPN titkosítja az Ön adatait és segíti az online magánélet védelmét. Ugyanezek a VPN-k segítenek hozzáférni az olyan streaming video szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix az USA-n kívülről.

A legjobb VPN-ek zenéléshez a Chromecast segítségével

Először meg kell találnia egy megbízható VPN szolgáltatást. A streaming audio hallgatásához szükség van egy gyors VPN szerverrel az országban, ahol csatlakozni tervez, esetünkben az Egyesült Államokban. Mivel egyes szolgáltatások az USA-n kívül vannak blokkolva, a VPN-szolgáltatókat megosztjuk nagy hálózatokkal. Szeretnénk köszönetet mondani mindhárom VPN-szolgáltatásnak, hogy mélykedvezményt nyújtott a látogatók számára. Takarítson meg akár 60% -ot a korlátlan VPN-től a földrajzi korlátozások feloldásához és a magánélet védelméhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t audio átadására a Chromecaston keresztül

Én használom ExpressVPN például egy VPN-szolgáltatás felhasználásával zenét adni. Először le kell töltenie a VPN-klienst. Az ExpressVPN ingyenes ügyfélszoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN szerver helye

  • Mivel sok játékos szeret csatlakozni az Egyesült Államok szerveréhez, ezt az országot használtuk útmutatónkhoz. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
  • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
  • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
  • Most van egy IP-címe az Egyesült Államokban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Tessék, itt van. Most, hogy van IP-címed a New York-i ExpressVPN szerverről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Felfedezheti más népszerű webhelyeket, és feloldhatja a geográfiai korlátozások feloldását. Mivel annyira utazik a világon, jó dolog zenét hallgatni és egy adott területre irányított eseményeket nézni..

Amint egyértelműen láthatja, a jó VPN egy kapu a tartalomhoz az egész világon. Még ha az USA-ban él, VPN nélkül, akkor nem fogja élvezni a más országokban nyújtott szolgáltatásokat. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segíthet elérni az olyan népszerű amerikai szolgáltatásokat is, mint például a Netflix, a Hulu és a Pandora. Noha ezek a szolgáltatások más országokban is elérhetők lehetnek, például a Netflix esetében, a könyvtár messze különbözik egymástól. Még mindig szüksége lesz fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében a Netflix-en, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokban ültél, vagy bármilyen más olyan régióban ültél, amelyhez hozzáférni szeretne..

Élvezze kedvenc zenéjét hangosan és tisztán a Chromecast for Audio segítségével. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a VPN segítségével bárhol a világon élvezhessék a zenét. Kövess minket a Twitteren @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me