NBASudah tentu, dunia sukan berubah pada tahun 2023. Itu kerana Novel Coronavirus yang belum pernah terjadi sebelumnya, juga dikenali sebagai Covid-19. Oleh kerana itu, NBA mengadakan kejohanan “HORSE” pertamanya dalam sejarah. HORSE adalah pertandingan menembak bola keranjang yang diadakan antara pemain. Ia akan diadakan selama beberapa hari, bermula pada hari Ahad, 12 April jam 7 malam hingga 9 malam dan dimainkan semula dari jam 9-11 malam EST. Permainan kejuaraan akan berakhir pada hari Khamis, 16 April, berakhir pada 11 malam. Kejohanan akan diadakan di ESPN. Sekiranya anda berada di AS, anda akan mempunyai akses ke sana. Namun, jika anda berada di luar negara, anda perlu menyambung ke VPN untuk menyaksikan kejohanan tersebut.

RankVPN ServiceVPN FanLawatan HargaPelayan Laman webLokasiNoPenyemak Imbas LogSambunganSmartDNS

1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Seperti yang kami sebutkan, 2023 adalah tahun yang pelik kerana banyak sebab. Kerana virus itu, hampir semua sukan dibatalkan. Kejohanan ini adalah untuk amal dengan State Farm (penaja) menyumbangkan lebih dari 200k bagi pihak peserta kepada badan amal yang fokus pada usaha tindak balas coronavirus. Terdapat 8 orang yang bertanding dalam kejohanan ini, masing-masing bermain di gelanggang rumah mereka Ada yang NBA sementara yang lain adalah WNBA. Inilah pandangan kumpulan 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika Catchings
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Berikut adalah pandangan peserta kumpulan 2.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

Dalam kejohanan ini, dunking dilarang. Pemain mesti menerangkan setiap percubaan tembakan, menentukan jenis skor yang ingin mereka buat sebelum melakukan rembatan. Pemain pertama dalam setiap permainan yang mengumpulkan huruf “H-O-R-S-E” (Anda mendapat surat untuk setiap tembakan yang tidak dijawab) setelah gagal menandingi lima tembakan dihilangkan. Sekali lagi, anda hanya dapat menontonnya jika anda mempunyai akses ke ESPN.

  Cara Memainkan Dota 2 dengan VPN

Cara Menonton Kejohanan NBA HORSE 2023 dari mana sahaja

Dengan syarat anda mempunyai kelayakan untuk ESPN, ikuti arahan di bawah.

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari).
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di AS supaya anda dapat liputan kejohanan.
 4. Anda boleh log masuk ke aplikasi atau laman web ESPN Go dengan syarat anda mempunyai kelayakan.
 5. Nikmati kejohanan.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejohanan Kuda NBA 2023

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk streaming Kejohanan Kuda NBA 2023. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Selepas anda memuat turun dan memasang perisian, sudah waktunya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah dengan menggunakan klien Windows mereka.

 • Pilih lokasi pelayan. Anda ingin menyambung ke pelayan VPN di AS. Seperti yang kami sebutkan, itu kerana anda akan disekat secara geo di luar wilayah. Oleh kerana itu, kami memilih pelayan di AS.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih cepat daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di AS sejauh mana yang boleh diberitahu oleh pengguna dalam talian. Oleh kerana itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di wilayah yang berbeza.
  Panduan Persediaan Android ExpressVPN

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton Sky Sports atau yang lain, bergantung pada tempat anda ingin menonton.

Penyedia VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Nikmati kejohanan HORSE 2023 yang baru dan lihat pemain mana yang akan menang. Adakah pemain WNBA dapat mengatasi pemain NBA? Nantikan untuk mengetahui. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kejohanan KORANG 2023 dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran, panduan, dan berita terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me