ThaiföldThaiföld egy ország Indokínában. Az országot jelenleg egy katonai junta vezeti a 2006-os és a 2014-es puccs után. Ez a 67 millió ember földje elsősorban buddhista, és a világ 20. legnépesebb országa. Még a puccsok előtt a kormánynak is voltak kérdései. A kormány nem csak a polgárait figyeli, hanem sok weboldalt is blokkol. Ha azt tervezi, hogy utazik vagy átköltözik erre a feltörekvő nyaralási helyre, akkor VPN-t szeretne használni magánéletének védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Vessen egy pillantást Thaiföld legjobb VPN-eire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 HMA Pro VPN $ 4.29 HideMyAss 280
4 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 TorGuard $ 4.99 TorGuard 68 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Thaiföldön a VPN használatának első jó oka a személyes adatok védelme. A kormány figyeli, hogy a lakói mit csinálnak. A thaiföldi kormány figyelemmel kísérheti Önt, amikor úgy érzik. VPN használatakor titkosított kapcsolatot hoz létre egy szerverrel, valószínűleg egy másik országban. Mivel letartóztathatják azért, hogy megpróbált felkeresni néhány kormányra kritikus weboldalt, a VPN megvédi a magánéletét.

Ha fel szeretné oldani a webhelyek blokkolását, a VPN szintén segít. Ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez, akkor képes lesz megkerülni a földrajzi korlátozások mindkét formáját. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amelyet a kormány vagy a vállalatok használnak a tartalom korlátozására vagy blokkolására. Thaiföld korlátozását gyakran hasonlítják Kína nagy tűzfalához. A thaiföldi kormány által blokkolt webhelyek esetében az országon kívüli szerver elérése lehetővé tenné az ott blokkolt webhelyek megtekintését.

Ez a két legjobb ok a VPN használatához Thaiföldön. Hogy az említett. előfordulhat, hogy többet fedez fel az út mentén. Jó ötlet a magánélet védelme a kormány vagy a potenciális tolvajok szemszögétől a földrajzilag korlátozott tartalmak megkerülésének elősegítéséig. Most, hogy elmondtuk, miért számít, nézzük meg közelebb néhány lehetőséget az Ön számára.

Mi a legjobb VPN Thaiföldön?

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor a kérdés megválaszolására törekszik. Íme néhány nagy, amelyeket megvizsgáltunk, hogy meghatározzuk a legjobb thaiföldi VPN-ket:

  • Erős titkosítás a felhasználó magánéletének megfelelő védelme érdekében
  • Nagy és szilárd hálózat, amellyel csökkenthető a leválasztás
  • Lehetőség a geo-blokkolt vagy tiltott tartalom feloldására
  • Nem naplózási házirendet kínáló szolgáltatók
  • Több platformon keresztül támogatott mobil eszközök, beleértve az Amazon Firestick szoftvert
  • A régió gyors kiszolgálói, amelyek jól teljesítenek a sebesség-teszteknél

További késedelem nélkül a következő Thaiföldön használható VPN-k listája:

1. A legjobb VPN Thaiföldön: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

  A legjobb VPN-k a Shudder számára

ExpressVPN Thaiföld sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni térséget, majd Thaiföldön. Ezen a ponton kiválaszthatja a Bangkok lehetőséget. Kiválasztottunk egy szervert, és a sebesség 116,07 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Thaiföldön: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

  A legjobb VPN-k, amelyek csökkentik a HD streaming pufferolását

NordVPN Thaiföld sebességteszt

A NordVPN néhány szervert üzemeltet a környéken, köztük néhányat Bangkokban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Teszteltünk egy Bangkok-szervert, és 10,95 Mbps letöltési sebességgel találtuk meg.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Thaiföldön: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, havonta csak 3,99 USD-ért (67% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Thaiföld sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA számos szervert üzemeltet a régióban, köztük néhány Bangkokban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz ki kell választania a „Helyzet módot”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg Bangkokot. Innen kiválaszthatja a thaiföldi, Bangkok-szerver helyét. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol teszteltük, és a sebesség 31,34 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, és minden új felhasználóra 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

4. A legjobb VPN Thaiföldön: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

  A legjobb VPN-k a távoli eléréshez

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Thailand sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Bangkokban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózat számos szerverrel rendelkezik Bangkokban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 20,31 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét az asztalon és a mobilon is. A PureVPN 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál új ügyfeleinek.

Látogasson el a PureVPN oldalra

5. A legjobb VPN Thaiföldön: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, de bármi mást fog tenni, amit a thaiföldi régióban szeretne csinálni. Bár Bangkokban nincs kiszolgáló, az ott levő kiszolgálók a legjobb megoldás.

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

TorGuard Thailand sebességteszt

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Bangkokban, megnyitottuk a Windows klienst és kiválasztottuk az OpenVPN protokollt. Most görgetsz az országok listáján ábécé sorrendben. Ezután kiválaszthat egy várost. A TorGuard hálózat néhány szervert tartalmaz Bangkokban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, a letöltési sebesség 63,38 Mbps volt.

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Feliratkozhat a teljes hozzáférésre, és biztos lehet benne, hogy előfizetésére 7 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Bár nem kell, nyugodtan nézze meg a mi oldalunkat az első 10 VPN-szolgáltatás különböző választásokhoz. Ezek a választások általában a legjobbak, tehát biztosak abban, hogy teljesítik a megcélzott célokat. a biztonságot, a regionális helyszíneket, a sebességet és az árat választottuk a kiválasztások tényezőiként. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyekhez nagy kiszolgálóhálózatok kapcsolódnak. A HD-tartalom streamingjéhez és a magánélet védelméhez használt gyors hálózatok a megbízható VPN-szolgáltatók jele. Természetesen a döntéseink mindkettőt megteszik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me