Comp logóA legtöbb VPN-szolgáltató dinamikus IP-címeket használ. Más szavakkal, az IP megváltozik, amikor csatlakozol. Ezt azért teszik, mert általában sokkal hatékonyabb, mint statikus IP-címet rendelni minden felhasználó számára. Általában a dinamikus címeket részesítik előnyben. Vannak azonban olyan esetek, amikor a dedikált IP vagy statikus IP-címek részesülhetnek előnyben. Megmagyarázjuk, miért akarja használni egy pillanat alatt. Először is, kérjük, vessen egy pillantást a legjobb VPN-ek listájára, amelyek dedikált IP / statikus IP címeket kínálnak.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 TorGuard $ 4.99 TorGuard 68 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Most egy dedikált IP-cím használatának előnyeiről fogunk beszélni. Ha érzékeny rendszerekhez fér hozzá, a hálózati rendszergazdák megkísérelik korlátozni az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést. Ezért felállítják az engedélyezett IP-címek listáját. Ha dinamikus IP-n keresztül csatlakozik (általában megosztott), akkor mindenképpen változni fog. Ennek megoldása az, hogy egy dedikált IP-t szerezzen. Ezután egyszerűen adja meg az adminisztrátoroknak az IP-számot, és Önnek képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzon, mint amire számíthat. Ez határozottan nélkülözhetetlen eszköz a magasabb biztonsági rendszerek számára.

Egy másik jó ok az egyik használatához az, hogy segítsen elkerülni a feketelistákat. Míg nem valószínű, hogy csak a magánéletét védi, hanem mások is másokat végeznek. Sajnos ez miatt a feketelistára kerülhet. Egy dedikált IP-cím használatával jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy tevékenység miatt fekete listára kerül.

Mi a legjobb VPN dedikált IP / statikus IP-címekkel??

Ennek a kérdésnek a megválaszolásához számos fontos tényezőre van szükség. Itt vannak a kritériumok, amelyeket használunk.

  • Dedikált IP / statikus IP-címek, amelyek gyors kiszolgálókkal rendelkeznek
  • Olyan szolgáltatók, amelyek magas hálózati stabilitást kínálnak az elvesztett kapcsolatok elkerülése érdekében
  • Többplatformos alkalmazások, amelyek különféle eszközökön működnek, beleértve az Amazon Firestick készüléket
  • Képesség a földrajzilag korlátozott tartalmak és blokkok megkerülésére
  • Erős titkosítás katonai minőségű alkatrészekkel, hogy megóvja Önt egy dedikált IP / statikus IP-cím használata közben.
  • Szolgáltatók, amelyek szigorúan nem naplózási irányelveket kínálnak a felhasználók számára.
  A legjobb VPN-k a TDS Telecom számára

Vessen egy pillantást a legjobb VPN-kre, amelyek dedikált IP / statikus IP-címeket tartalmaznak.

1. A legjobb VPN dedikált IP / statikus IP-címekkel: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

2. Legjobb VPN-k dedikált IP / statikus IP-címekkel: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

  A legjobb VPN-k a MeWe közösségi hálózathoz

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

3. Legjobb VPN-dedikált IP / statikus IP-címek: TorGuard

TorGuard

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

TorGuard Pittsburgh sebességteszt

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

És ott vannak a dedikált IP / statikus IP-címekkel rendelkező VPN-ek. Nem tévedhet el az általunk már említett döntésekkel. Ennek ellenére, ha lehetőségeket szeretne látni, megtalálhatja a tíz legfontosabb VPN-listánkat. Mindannyian meg fogják csinálni, amit kértek, de mi optimalizáltuk a VPN-ekkel kapcsolatos választásainkat dedikált IP / statikus IP-címekkel. Így hozzáférhet a lehető legnagyobb sebességhez, függetlenül attól, mit tervez. Útmutatónk használatával meghozhatja a legjobb döntést, hogy segítsen elérni céljait és igényeit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me