Kodi VPNKodi, otprije poznat kao XBMC, medijski je player otvorenog koda. Softver je besplatan. Možete preuzeti trenutnu verziju Kodi i nadogradnje za širok raspon uređaja. Instalirajte Kodi na Windows, Mac, Linux, iOS (jailbroken), Android, Raspberry Pi i još mnogo toga. Naći ćete nekoliko medija playera koji podržavaju Kodi. Amazon Fire TV Stick, Matricom G-Box i DroidBOX sve su popularne opcije. Bez obzira na uređaj koji odaberete za Kodi, trebat ćete brz, pouzdan VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i deblokirali geo ograničenja.

Početak rada s Kodi / XBMC Media Playerom

Ako ste novi u Kodi-u, pomaže vam da dobijete vodič za početak. Koristili smo vodič iz KodiReviews za instaliranje Kodija i nekoliko popularnih dodataka. Na raspolaganju su stotine dodataka. Na službenom popisu naći ćete popis službenih dodataka Kodi.tv web stranica. Vodiči za sve popularne neslužbene dodatke možete pronaći na Troypoint.

Postoji puno web mjesta koja se odnose na Kodi, ali to su neke od naših omiljenih. Važno je pronaći web mjesto koje bude u toku s najnovijim ažuriranjima programa Kodi addon. Gore navedena web mjesta ažuriraju se redovito tako da su sva dobra sredstva. Nakon što instalirate Kodi s dodatkom dodatnih dodataka, sljedeći korak je pronalazak VPN-a.

Pronalaženje najboljeg VPN-a za Kodi

Kada razmatrate koji je VPN najbolji izbor za Kodi, odlučite se na kojim platformama planirate pokrenuti program Kodi. Na primjer, ako planirate pokrenuti Kodi na Windows-u, izbor VPN-a mnogo je širi od onih koji Kodi planiraju pokrenuti na Raspberry Pi. VPN-ovi koje ćemo predstaviti u ovom postu dobro su prikladni za širok raspon Kodi postava. Ako ste poput nas, možda ćete jednog dana htjeti gledati na svom prijenosnom računalu, a drugi dan putem svog omiljenog seta. Pogledajmo neke VPN-ove koji vam pružaju fleksibilnost za prebacivanje između uređaja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,97PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Budući da se sve veći broj Kodi korisnika okreće Android uređajima kako bi gledali njihov omiljeni sadržaj, osigurali smo odabir VPN usluga s Androidovim aplikacijama. Također smo odabrali VPN-ove koji imaju dodatne sigurnosne značajke poput prekidača za uklanjanje VPN-a kako bismo zaštitili vašu privatnost. Konačni kriterij koji smo razmotrili pri odlučivanju o najboljim VPN-ovima za Kodi bio je veličina i performanse mreže. Želite da VPN s lokacijama poslužitelja širom svijeta deblokirate zemljopisna ograničenja. Nepotrebno je da vam treba brzi VPN za stream HD sadržaje. Svi VPN-ovi na našem popisu spremili su se za zadatak. Našim posjetiteljima ljubazno nude i poseban popust koji se cijeni.

1. Najbolji VPN za Kodi: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ne biste trebali imati problema sa zemljopisnim ograničenjima pri korištenju ExpressVPN-a. Imaju brojne poslužitelje svugdje koji vam pomažu u zaštiti privatnosti. Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost ili želite zaobići geo-blokirani sadržaj, oba cilja možete postići pomoću ExpressVPN sa svojim omiljenim Kodi uređajem.

Kad koristite ExpressVPN sa Kodi, možete se povezati s određenim gradom. Iako niste u mogućnosti odabrati pojedinačne poslužitelje, oni će odabrati najbolju opciju za vas. Nakon što sve postavite, morate odabrati svoj grad. Naravno, taj izbor možete lako promijeniti.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Kodi: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Kodi: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) je konačni izbor na našoj listi najboljih VPN-ova za Kodi. PIA je izgradila velik ugled u zajednici za razmjenu datoteka. Popularnost su stekli na temelju vrijednosti i nastavili su se graditi tijekom godina. Otkrićete da PIA pruža solidnu VPN uslugu. Još jednom, njihova je mreža manja od IPVanish-a, ali imaju dovoljno mjesta na poslužitelju da Kodi korisnicima omoguće dobar izbor. Otkrivamo kako PIA ponekad može biti sporiji, pa zato nisu rangirani na našem popisu. Želimo najveću moguću brzinu za strujanje HD sadržaja. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Tim privatnog pristupa internetu smješten je u Los Angelesu. Podržavaju širok spektar internetskih inicijativa za zaštitu privatnosti. Glavni su oni koji doprinose organizacijama kao što su Fondacija Electronic Frontier, Borba za budućnost i Internet Defence League. Oni se također udružuju s drugim poznatim tehnološkim kompanijama kako bi podržali LA Hacks svake godine. Naći ćete PIA u užarenim uvjetima na web stranicama poput TorrentFreak. Izgradili su svoju reputaciju kao jeftina VPN usluga bez prijave. Treba spomenuti da su sve opcije na našem popisu VPN-ovi bez evidentiranja. To znači da ne prate vašu upotrebu kad su spojeni.

Odabir pravog VPN-a uvijek je važan, ali posebno kada se na njega oslanjate kako biste zaštitili svoju privatnost. Besplatne VPN-ove nisu odgovor kao što potvrđuju horor priče. Razmisli o tome. Tvrtke poput ExpressVPN, NordVPN i PIA koštaju mnogo novca za dodavanje poslužitelja i propusnog opsega. Da ne spominjem troškove razvoja i sve ostalo što uključuje pokretanje velike VPN usluge. Po slobodnom modelu to nije održivo. Ako ne plaćate VPN, vjerovatno ćete proizvod. Ne znam za vas, ali ne želimo putem Interneta pratiti niko, uključujući i našu VPN. VPN-ovi na našem popisu poštivat će vašu privatnost.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Kodi: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Kodi: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me