TajvanTajvan, službeno poznat kao Republika Kina, država je smještena u istočnoj Aziji. Ima 23 milijuna stanovnika i najnaseljenija je država koja nije članica Ujedinjenih naroda. Ova mala ostrvska država ekonomska je sila koja ima 22. najveću ekonomiju na svijetu. Mnogi ljudi znaju Tajvan zbog njegove visokotehnološke industrije. Razloga za posjet gradu je mnogo, ali predlažemo da ne koristite internet bez VPN-a. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Tajvan.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir

Tajvan je zemlja koja se dobro snalazi na tehnologiji, a besplatni WiFi u urbanim područjima vrlo je čest. Lokacije uključuju hostele, kafiće, kućice, trgovačke centre i još mnogo toga. Uz sve te mogućnosti, važno je koristiti VPN. Svi vole besplatni WiFi, ali to znači i cyber kriminala. Možete se kladiti da nestrpljivo prihvaćaju vaše privatne podatke. Stvaranjem veze sa sigurnim VPN poslužiteljem po vašem izboru, možete uvelike smanjiti (ako ne potpuno zaustaviti) šansu da lopovi ukradu vaše podatke.

Kao što smo spomenuli, Tajvan je zapadnjački. Pod tim podrazumijevamo da nemaju državne zakone o cenzuri. U stvari, građani uživaju slobodu govora i slobodu tiska. S obzirom na to, još jedan razlog za korištenje VPN-a dok ste u Tajvanu jest da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Ako želite pristupiti sadržaju iz svoje matične regije, obično biste u tome prestali raditi. To je zato što mnoge tvrtke postavljaju ograničenja na sadržaj ako dolazi izvan njihovog ciljanog područja. Spajanjem na VPN poslužitelj u regiji koju želite koristiti možete učiniti da organizacija misli da se nalazite negdje drugdje.

Od zaštite vaših osobnih podataka od cyber lopova do pristupa sadržaju iz različitih regija, korištenje VPN pomoći će vam da ispunite te ciljeve. Sada kada smo objasnili zašto su oni važni, razgovarajmo o tome što tražiti. Kada odaberete VPN uslugu, morate imati nekoliko pravila.

Koji je najbolji VPN za Tajvan?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Tajvan:

  • Rezultati ispitivanja brzine s VPN poslužitelja u Aziji – Tajpeju ili Hong Kongu
  • Prednost se daje VPN-ima s više lokacija poslužitelja u Aziji
  • Podrška za deblokiranje usluga struje u drugim regijama
  • Snažna enkripcija za sigurnost vaše internetske veze
  • Jednostavne mobilne aplikacije za Android i iOS uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Tajvan:

1. Najbolji VPN za Tajvan: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine Tajvana

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada. Nećete morati odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Kada otvorite aplikaciju, pritisnite gumb “Odaberite lokaciju”. Zatim možete otići na karticu “sve”, otvoriti Aziju i pronaći je, ili možete upisati “Tajvan” u traci za pretraživanje iznad. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj na Tajvanu i brzina je dostigla 86,22 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Tajvan: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN tajvanski test brzine

NordVPN ugošćuje lokaciju poslužitelja u Tajpeju. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Tajvanu i brzina preuzimanja bila je 40,17 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Tajvan: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Tajvan brzinski test

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Taipeiju, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Tajvanu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 21,31 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

Opcije koje smo upravo spomenuli pružit će vam najbolje iskustvo na raspolaganju dok ste u Tajvanu. Međutim, uvijek ste dobrodošli pogledati naše top 10 VPN popis za druge izbore. Samo budite sigurni da vaš dobavljač ima poslužitelje koji se nalaze blizu Tajvana. Naše odluke temelje se na lokaciji poslužitelja, sigurnosti, cijeni, brzini i pouzdanosti. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine. Budući da su poslužitelji vjerojatno u Tajpeju, ne biste trebali imati problema. Ako planirate streaming sadržaja, važne su dobre brzine. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me