McAfee Safe Connect VPNA McAfee Safe Connect VPN a népszerű antivírus-társaság továbblépése a biztonsági világba. A biztonság más területeire történő átalakulás a vállalatoknál szokásossá vált. Szoftvert kínál a PC, az Android és az iOS számára. Úgy tűnik azonban, hogy kizárja az OSX és a Linux operációs rendszer támogatását. Mint várhatóan a webhely éles kinézetű, mert mögötte van a víruskereső szoftver. Ennek a VPN-nek olyan költsége van, amelyről egy pillanat alatt többet beszélünk. Azt is észrevettük, hogy az Android verziója alig több mint 500 000 letöltéssel rendelkezik. Ebben a beszámolóban a McAfee Safe Connect VPN-t teszünk lépésre, és megnézhetjük, hogyan tartja be.

Árazás

Az árképzés szempontjából a McAfee Safe Connect VPN két tervvel rendelkezik, amint az az alábbi képen látható.

McAfee Safe Connect VPN árképzés

Egy havi szolgáltatást 7,99 USD-ért kaphat. Ugyanakkor egy éves szolgálatot kaphat 47,99 USD-ért. Ez kb. 50% -os megtakarítást eredményez havi változatban. Ez a hét napos próba után kezdődik. Ezen felül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

A cégről

A VPN-t gyártó többi vállalattól eltérően, a McAfee meglehetősen jól ismert. Az alapítónak, John McAfee-nek nevezték el, és az a biztonsági cég üzemelteti, amelyet eladott. Nem meglepő, hogy a McAfee az Egyesült Államokban található. Ez kissé aggasztó, mert így nyitva hagyja a „14 szem” országot. Ezek azok az országok, amelyek megosztják egymással az információkat. Ha egy ország hozzáfér hozzájuk, akkor 13 másik ország is ezt teheti meg. Ez határozottan idegessé tesz minket.

Biztonság

A biztonságot nagyon fontosnak tartjuk. Azonban nem könnyű információt találni a VPN-en. Rájöttünk, hogy bankminőségi AES 256 bites titkosítást használ. Nincs más választható lehetőség. Míg egyes vállalatok azt mondják, hogy nem kínálnak naplót, a McAfee nem tartozik ezek közé. Nem csontoznak arról, hogy adatot gyűjtöttek rólad. Minden bizonnyal megőrzik a kapcsolat- és tevékenységi naplókat, valamint egyéb információkat, amelyek könnyen azonosíthatnak és azonosíthatnak téged. Politikáik azt is javasolják, hogy az összegyűjtött információkat harmadik személyeknek adják el.

Jellemzők

Ami a funkciókat illeti, a McAfee Safe Connect VPN nagyon keveset kínál. Nem találtunk egy listát semmi mástól, amellett, hogy felajánlotta a 256 bites AES-tagnak a 23 tagot és 23 különböző helyet kínál. Legfeljebb 5 különféle lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy feloldja néhány streaming szolgáltatást. A McAfee természetesen a felhasználók biztonságának megőrzéséről szól. Azonban az általuk összegyűjtött és megőrzött információk miatt nehéz belátni, hogy bármit is csinálnak.

Szerver helyek és országok

A földrajzi helyek és országok témájában 23 hely listája található. Függetlenül attól, hogy melyik verziót használja, úgy tűnik, hogy az alkalmazás nem sorolja fel, hogy mely városokban vannak a szerverek. Vessen egy pillantást a kínált helyekre. Ezek Ausztrália, Brazília, Kanada, Svájc, Németország, Dánia, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság, HongKong, Írország, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Új-Zéland, Románia, Svédország, Szingapúr és az Egyesült Államok. Mint látja, számos megyéhez hozzáférhet.

Gyakorlati tesztelés

Ami a McAfee Safe Connect VPN-t illeti, könnyen használható és egységes a platformokon. Az induláshoz kövesse az utasításokat.

  1. Iratkozzon fel a szolgáltatásra.
  2. Töltse le a PC, iOS vagy Android alkalmazást.
  3. A konzolba való bejelentkezés után válassza ki a használni kívánt helyet.
  4. Kattintson a „Védelem indítása” feliratú gombra.

McAfee konzol

Most, hogy csatlakozott, itt az ideje, hogy tesztelje a sebességet. Felhívjuk figyelmét, hogy megpróbáltuk a Windows verziót használni, és megkaptuk a következő üzenetet.

Emiatt az Android verziót használtuk, ahogy az alább látható. A VPN nagyon különbözik a sebességtől. Bár ez még mindig nagy veszteség, elég gyors ahhoz, hogy szinte bármit megtehessen.

McAfee VPN Speedtest

Miért kellene VPN-t használni?

Mivel oly sok vállalat most kínál ingyenes Wi-Fi-t, VPN-t kíván használni, amikor csatlakozik. Bár a WiFi nagyszerű, a számítógépes bűnözők azt is gondolják, hogy ez is nagyszerű. Ha csatlakozik a választott szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ily módon jelentősen csökkenti annak a kockázatát, hogy a bűnözők vagy a számítógépes tolvajok ellopják a személyes adatait.

A VPN használatának másik oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem számít hol tartózkodsz, a szerverhez való csatlakozás segít. Ennek oka az, hogy a blokkoló szoftvert arra gondolja, hogy valahol máshol található. Ez valódi előnye lehet, ha bizonyos régiókhoz próbál hozzáférni, vagy blokkolja a tartalom megtekintését. Egyszerűen csatlakozzon egy szerverhez, és elkezdi böngészni vagy megnézheti a hozzáférni kívánt tartalmat.

Mi a helyzet a szivárgásokkal??

Az egyik kedvenc tesztünk a szivárgásteszt. Nem számít, mennyire jó a VPN, nem védi meg, ha a DNS szivárog. Mivel a VPN célja az ön védelme, a DNS szivárgás azt jelenti, hogy a valódi IP-cím vagy hely könnyen megtalálható. Ez az oka annak, hogy általában az összes VPN-t teszteljük áttekintésünk során. Mint látható a futtatott tesztben, a McAfee VPN nem szivárog. Ez határozottan valami, amit látni szeretnénk.

Használjam ezt a VPN-t?

Végül ez a VPN megteszi azt, amit állít, és segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha azonban a magánélet miatt aggódik, akkor távol marad ettől. Elismerik, hogy eladják az Ön adatait, és minden bizonnyal naplót vezetnek nemcsak a kapcsolatokról, hanem az ön tevékenységéről. Ha olyan dolgokat csinálsz, amelyeket „szürke zónában” tartanak, ez nem jó megoldás. Rengeteg egyéb lehetőség van, amelyek nem tartják nyilván a naplót, vagy nem értékesítik az Ön adatait.

Záró gondolatok a McAfee Safe Connect VPN-ről

Számos dolog miatt ez a VPN nem megfelelő választás. Ezek magukban foglalják a naplók megőrzését, a központ (az Egyesült Államok) helyét, az USA törvényeivel való teljes körű együttműködés ígéretét, az Ön adatainak harmadik felek számára történő eladását és még sok más. Lehet, hogy nem rossz, ha csak tartalmak feloldását próbálja megoldani, vagy számítógépe biztonságban van a hackerek ellen. Megfelelő sebességgel bír, és képesnek kell lennie arra, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, ha olyan valamit szeretne használni, mint a SoundCloud, a Pandora vagy mások. Javasoljuk, hogy nézzen meg az első 10 VPN más lehetőségekhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me