Tražite li besplatnu VPN uslugu? Ako ste, tako ste došli na pravo mjesto. Pogledati ćemo 5 najboljih besplatnih VPN-ova na tržištu. Nijedan od njih nije savršen, ali svi imaju ključnu prednost što nude besplatni VPN pristup. Postoje veliki rizici koji uključuju povjerenje tvrtki radi zaštite vaše privatnosti. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno, tako da ćete vidjeti samo tvrtke koje bismo osobno koristili.

Koga koristimo za VPN? Nakon korištenja svih besplatnih i plaćenih VPN usluga koristimo ExpressVPN. Usluga nije besplatna, ali ima dobru vrijednost. ExpressVPN tim ljubazno nudi našim posjetiteljima popust od 49% neograničen VPN, pa je cijena pravedna 6,67 dolara mjesečno.  Preporučujem ih putem bilo koje od besplatnih VPN usluga jer nemaju politiku zapisivanja, napredne funkcije poput prekidača za uništavanje VPN-a i veliku mrežu brzih, pouzdanih, VPN servera..

5 najboljih besplatnih VPN usluga

VPN usluga
RecenzijeBesplatna VPN
LimitsVisit
SiteServer
LocationsSimultaneous
veze
ExpressVPN 30 dana garancije IPVanish 148 5
CyberGhost Brzinska kapa Posjetite web mjesto 15 1
TunnelBear Preuzmite kapu Posjetite web mjesto 20 1
Windscribe Preuzmite kapu Windscribe 9 1
ZoogTV Preuzmite kapu ZoogTV 3 1
VPN kapija obrazovni Posjetite web mjesto n / a 1

Svih pet besplatnih VPN usluga koje preporučamo imaju neku vrstu ograničenja. Većina je freemium što znači da korisnicima nude ograničenu uslugu u nastojanju da ih prodaju na premium pristupu. Oni znaju koliko je tržište konkurentno i razumiju da će nudeći neku razinu besplatnog VPN-a pomoći privući nove korisnike. To ima smisla. Svakoj tvrtki treba put do profita. Više bih volio VPN koji se nada da će me u budućnosti potaknuti da plaćam pristup nudeći besplatan VPN pristup onome koji nema put nadogradnje. Ako nemaju način nadogradnje na plaćeni račun, bio bih jako umoran od načina na koji ga tvrtka plaća.

Izbor urednika – ExpressVPN 30-dnevna proba bez rizika

ExpressVPN

Besplatne VPN usluge mogu biti opasne. Previše je priča o takozvanim “besplatnim VPN” uslugama koje rasprodaju svoje korisnike. Incidenti su varirali od tvrtki koje prodaju članove koji pregledavaju podatke na računalima koja se koriste za DDoS napade. Zbog toga preporučujemo plaćanje VPN pristupa. To ne znači da morate izdvojiti 10 do 20 dolara mjesečno. Tim ExpressVPN-a ljubazno je postavio promociju koja našim čitateljima omogućuje popust od 49% na njihovu premium VPN uslugu. Možete uživati ​​neograničeno VPN od samo 6,67 USD mjesečno.

Ekipa ExpressVPN-a razumije da novim korisnicima treba vremena za testiranje svoje usluge. Kao odgovor nude jamstvo povrata novca od 30 dana. To vam daje mjesec dana da isprobate ExpressVPN bez rizika. Uslugu koristimo svakodnevno i sigurni smo da je preporučujemo. ExpressVPN ima vrlo dobar tim za korisničku podršku ako imate bilo kakvih pitanja o početku ili putu. Imaju besplatne VPN aplikacije za Windows, Mac, iOS i Android. Možete se povezati s preko 2000 poslužitelja na 148 lokacija širom svijeta na najviše 3 uređaja odjednom.

Posjetite ExpressVPN

TunnelBear Mali (besplatni) VPN račun

VPN besplatan VPN

Imali smo zadovoljstvo gledati kako TunnelBear raste tijekom godina. Nude jednu od najboljih VPN usluga na tržištu i naša su omiljena besplatna VPN usluga. Kao i kod svih naših besplatnih VPN-ova, TunnelBear ima ograničenje na računu. Možete se povezati s bilo kojim od njihovih serverskih lokacija u 18 zemalja i uživati ​​do 500 MB korištenja podataka mjesečno. Tim TunnelBear nudi načine dodatnog besplatnog korištenja. O usluzi možete tvitnuti da biste zaradili 1 GB korištenja podataka. Bilo kako bilo, imate besplatan pristup njihovoj mreži VPN poslužitelja širom svijeta. Čak i uz ograničenje za preuzimanje, ograničenje je dovoljno visoko da zaštiti vašu privatnost i testira uslugu.

TunnelBear pokušava njihov klijentski softver učiniti što jednostavnijim za korištenje. Razvili su vrlo lijepo korisničko sučelje. Čist dizajn uključuje jednostavnu sklopku za uključivanje / isključivanje za povezivanje i padajući popis za odabir mjesta na poslužitelju. Pogledajmo bliže softver koji se izvodi na Windows 10.

TunnelBear Windows

Kao što možete vidjeti, TunnelBear klijent ima sličan izgled i izgled automobila. Možete vidjeti jeste li povezani ili ne i plan koji koristite. U slučaju besplatnog plana „Mali“ koji iznosi najviše 500 MB mjesečno, možete vidjeti i preostalu potrošnju. Od tamo imate padajući okvir koji omogućuje odabir mjesta na poslužitelju. Da biste ga povezali, jednostavno prebacite kotačić na položaj ON. Za prekid veze jednostavno ga vratite u OFF. To je sve.

Postavke tunela

Tim TunnelBear ozbiljno shvaća vašu privatnost bilo da koristite njihovu besplatnu uslugu ili nadogradite na plaćeno članstvo. Klijentsko sučelje je jednostavno za upotrebu, ali to ne znači da je propustilo važne postavke privatnosti. Blog TunnelBear predstavit će vam njihove naprednije značajke poput Vigilant i IntelliBear.

Posjetite TunnelBear

Besplatni VPN plan

VPN besplatni VPN

Windscribe pokrenut ranije ove godine. Tijekom korištenja usluge imate brojne mogućnosti. Za početak možete preuzeti njihovo proxy proširenje za Google Chrome, Opera ili Firefox. Preferiramo cjelovito VPN rješenje i Windscibe ima klijentski softver i za Windows i Mac. Imaju i mobilnu aplikaciju za korisnike iOS-a. Korisnici Windscribe Pro mogu preuzeti klijenta StrongSwan s Google Playa i povezati se s njihovom mrežom. Pro članovi se mogu povezati i putem Linuxa. Možete se prijaviti za besplatan VPN pristup i nadogradnju u bilo koje vrijeme. Cijenimo što Windsscribe prihvaća Bitcoin uz PayPal, kreditne kartice i Paymentwall. Za automatsku obnovu morat ćete koristiti PayPal ili kreditnu karticu.

Posjetite Windscribe

Besplatna VPN usluga CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost tim izdvojio je brojne poslužitelje za besplatne korisnike. Ne biste trebali očekivati ​​istu razinu usluge kao članovi premium, ali njihov je besplatni VPN tu kad su vam u maloj mjeri potrebna zaštita privatnosti. Možda ćete trebati pričekati da se povežete s poslužiteljem i vaša brzina će biti ograničena. Inače možete očekivati ​​da će se prikazivati ​​oglasi koji vas ohrabruju da nadogradite na pretplaćenu pretplatu. Besplatna verzija CyberGhost VPN-a dostupna je za Windows, Mac. i Android. Njihov klijent obavlja sjajan posao prezentacije svoje mreže i pomoći vam da koristite uslugu bez puno tehničkog znanja. CyberGhost ima strogu politiku no-log koja pokriva sve korisnike.

Posjetite CyberGhost 240

VPN kapija (Univ. Projekta Tsukuba)

VPN kapija besplatan pristup

VPN Gate je akademski eksperiment koji testira javne relejne servere koje ugošćuje grupa volontera smještenih širom svijeta. Diplomska škola Univ. iz Tsukuba, Japan upravlja projektom. Ovo je jedini besplatni VPN poslužitelj na našem popisu koji ne sponzorira vrhunska VPN usluga. Ideja VPN vrata je osigurati peer-to-peer VPN mrežu bez ikakvog središnjeg nadzora. To vam ostavlja povjerenje puno ljudi. Naime svi volonteri koji postavljaju relejne servere. Mislim da je ideja decentralizirane VPN mreže pozitivna, ali nedostatak kontrole ostavlja tragove pitanja oko privatnosti i nedosljednih performansi

Posjetite VPN kapiju

Ponekad dobijete ono za što plaćate, zato budite pažljivi kada koristite besplatne VPN usluge. Možda ćete pronaći da je, iako je usluga besplatna, zapravo proizvod. To se posebno odnosi na VPN-ove koji nemaju nikakav način nadogradnje na plaćeno članstvo. Možete se kladiti da zarađuju novac na druge načine. Neki VPN-ovi odjavit će vašu upotrebu i prodati ga oglašavačima, brokerima podataka ili još gore, što pokazuje Hola. To nije slučaj s davateljima na našem popisu. Svi oni ozbiljno shvataju vašu privatnost.

Jasno mi je da ste u situaciji u kojoj vam je potrebna zaštita privatnosti VPN-a, ali ne možete priuštiti da trošite novac. Ako je to slučaj, budite oprezni pri odabiru pružatelja VPN-a. Bilo je puno usluga koje su preko noći prešle od vrlo popularnih besplatnih VPN-a do zlikovca kad su korisnici otkrili da prodaju svoje podatke ili još gore. Hola je dobar primjer Besplatni VPN prodavao je propusnost korisnicima za upotrebu u napadima botneta. Pridržavajte se jednog od besplatnih VPN-a na našem popisu i razmislite o nadogradnji na plaćeni plan u budućnosti. Ovo će pomoći podržati njihove napore za daljnje pružanje besplatnog VPN pristupa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me