Seeso je nova usluga na vrhu (OTT) video streaming usluge koju nudi NBC / Universal i fokusirana je na komediju. NBC je poznat po sjajnim komičarima. Saturday Night Live, 30 Rock, Parks and Recreation i The Tonight Show samo su neke od emisija koje su NBC-om učinile popularnim izborom obožavatelja komedije širom svijeta. Nova Seeso usluga pruža članovima mogućnost da pijuckaju omiljene komedije zajedno s izvornicima. Usluga je dostupna samo u Sjedinjenim Državama. Oni izvan SAD-a blokirani su u geo. Srećom možete se povezati s VPN u SAD-u da gledaju Seeso s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Seeso

Seeso je trenutno u beta verziji. Usluga je besplatna za testiranje od 3. prosinca do 6. siječnja. Kada se Seeso službeno pokrene 7. siječnja 2016, usluga streaminga koštat će 3,99 dolara mjesečno. NBC još nije objavio toliko informacija, ali evo što znamo do sada. Na Seesu će se naći popularne emisije poput Saturday Night Live, The Late Show s Jimmyjem Fallonom, uredom, parkovima i rekreacijom. Seeso će također predstaviti originalnu seriju s Amy Poehler, animiranom serijom HarmonQuest i stand up showom Wyatt Cenac. Samo da napomenem nekoliko.

Da vidimo što se događa kada se pokušate prijaviti za Seeso izvan Sjedinjenih Država:

Seeso je blokiran

Kao što možete očekivati, čak je i poruka o blokiranju geo smiješna. Seeso vam daje do znanja da “Nismo ti, to smo mi. Izgleda da ste izvan SAD-a. Dobro za vas, a loše za Seeso jer se naš video sadržaj može prenositi samo u Sjedinjenim Državama. ” Ključ za strujanje Seeso izvan SAD-a za povezivanje s VPN poslužiteljem u zemlji. Jednom kada se povežete s VPN serverom u SAD-u, web lokacija Seeso više neće biti blokirana. Moći ćete se prijaviti za račun i uživati ​​u gledanju omiljenih emisija i filmova na Seeso s bilo kojeg mjesta.

Najbolji VPN za deblokiranje NBC Seeso

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U tom ćete slučaju poželjeti jedan s brzim VPN poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Postoji nekoliko VPN-a koje možete odabrati. Evo nekoliko naših favorita.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje Seeso

Kvarenje IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje svojih omiljenih komičara na Seesu. Prvo želite preuzeti njihov klijent. IPVanish nudi besplatni softver za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish Windows klijent v2.0

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Moji favoriti u SAD-u su Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas i Phoenix.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta poput HBO Sada koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. I dalje preporučujemo OpenVPN za najbolju zaštitu privatnosti.
  • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete gumb na vrhu da se promijeni u zeleno i pokazati “Prekini”. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
  • Jednom kada se povežete, bit ćete smješteni u SAD-u, koliko itko može reći putem interneta. Kao takvi možemo doći do bilo koje web lokacije kao da sjedi u Atlanti ili na bilo kojem mjestu poslužitelja koje ste odabrali. Isto je ako se povežete s poslužiteljem u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u SAD-u, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflix, Hulu, HBO NOW i Amazon Instant. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći gledati američke televizijske emisije i filmove kao da sjedite u Sjedinjenim Državama.

Gledajte svoje omiljene sitcome, prikaze u kasnim noćnim satima i originalne komične emisije Seeso s bilo kojeg mjesta na svijetu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli uživati. Prati nas @VPNFan za najnovije VPN recenzije i promocije vodećih pružatelja usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me