privatnostMeđu svim zastupnicima, Socks5 proxy je najsvestraniji u zajednici. To je zato što može nositi gotovo sve vrste podataka koje su vam potrebne. Ako niste upoznati sa proxy Socks5, to je nešifrirani način sakrivanja vaše IP adrese tijekom korištenja P2P Networks. Kombinirajte ga s bilo kojim našim VPN-om da biste dodali šifriranje. Socks5 se također može koristiti za promjenu IP adrese preglednika u svrhu privatnosti i geo-ograničenja. Mnogo je različitih tvrtki koje ih nude, ali može biti teško znati koja je najbolja opcija ili razlike među njima. Evo pregleda najboljih Socks5 proxy usluga koje nude pouzdani VPN pružatelji.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsSocks5
ProxyNo
LogsSmart
DNS
1NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir
5TorGuard$ 4,99TorGuard68potvrdni okvirpotvrdni okvir

Besplatno vs plaćene Socks5 proxy usluge

Iako ćete možda biti u iskušenju provjeriti neku od “besplatnih” proxy usluga, definitivno postoji velika razlika između besplatne i plaćene verzije. Pogledajmo neke od razlika.

FunctionPaid čarape 5 ProxyFree čarape 5 proxy
UbrzatiDobre brzine – Vrijedno za preuzimanje predmeta.Vrlo sporo. Možete očekivati ​​Kbps a ne Mbps.
PrivatnostVisoka mrežna sigurnost, većina ne vodi zapisnike aktivnosti.Mala šansa za minimalnu sigurnost (ako ih ima). Može vas otvoriti za napade.
PouzdanostGotovo uvijek ostaje povezan.Manje od 20% brzine veze.
drvaVećina nema evidencije veza.Očekujte da se evidencija vodi, tako da se informacije mogu koristiti.

Kao što možete vidjeti po rezultatima, riskirate pomoću besplatne verzije preko one koja se plaća. Srećom, postoji nekoliko VPN usluga koje uključuju Socks5 proxy sa svojom uslugom. Cijena VPN-a često je manja nego što biste mogli platiti za samostalni premijski Socks5 proxy.

Prednosti upotrebe VPN-a preko proxyja

Iako je korištenje proxyja za sigurnost dobra, VPN je bolji. Ne samo da imate koristi od promjene IP-a, nego je i vaša veza šifrirana. Umjesto da samo možete koristiti jedan program istovremeno, s proxy-jem, VPN može osigurati cijelu internetsku vezu. Zatim ćemo pogledati najbolje VPN usluge koje uključuju Socks 5 Proxy.

Koji je najbolji VPN s Socks5 Proxy?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo utvrdili najbolje VPN-ove sa Socks5 proxy uslugama:

  • VPN mora članovima ponuditi besplatnu proxy Socks5 uslugu
  • Prekidač za uklanjanje VPN-a radi zaštite vaše IP adrese od izlaganja
  • Ispitivanja brzine izvedena na VPN poslužiteljima na lokacijama prilagođenim bujicama
  • Pouzdanost VPN mreže omogućava dugotrajno povezivanje
  • Visoke razine enkripcije za bolju zaštitu privatnosti
  • Odabrali smo samo VPN-ove koji ne vode evidencije upotrebe

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga koje podržavaju Socks5 proxy:

1. Najbolja čarapa5 proxy usluga: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

NordVPN je naš top izbor VPN-a koji nude Socks5 proxy veze. Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u, Europi i šire po vrlo povoljnoj cijeni.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

2. Najbolja usluga proxy Socks5: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) jedan je od omiljenih pružatelja usluga u P2P / torrenting zajednici. Poznato je po tome što ima Socks5 proxy značajku za njihove PPTP / L2TP protokole. Imaju poslužitelje u 50+ zemalja, tako da se možete brzo i jednostavno povezati s onom koju želite koristiti. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Prije povezivanja s poslužiteljem obavezno odaberite opciju Socks5 proxy ako je želite koristiti. To je, kaže, često puta OpenVPN protokol sigurniji i brži.

PIA test brzine

Način pristupa privatnom pristupu internetu prilično je jednostavan. Sav njihov softver jednostavan je za korištenje. Ako se planirate povezati s Mac-a ili Windows-a, preporučujemo korištenje značajke prekidača za uklanjanje VPN-a koje nudi PIA. Oni također imaju DNS zaštitu od propuštanja, IPv6 zaštitu od curenja i značajke prosljeđivanja priključaka u klijentu stolnih računala. Iako mobilne aplikacije ne sadrže napredne značajke, lako se možete povezati s bilo kojim poslužiteljem i kriptirati vezu. Ne zaboravite da se povežete s PIA-om kad god upotrebljavate Wi-Fi mrežu kako biste se zaštitili od krađe podataka i potvrdite okvir na kojem je pisalo proxy Socks5 ako ćete raditi bilo kakve mučne aktivnosti. Ne ograničavaju upotrebu pa možete ostaviti VPN kad god želite za zaštitu privatnosti.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

3. Najbolja usluga proxy Socks5: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost anonimnog bujica uz podršku za Socks5 proxy veze. Deblokirajte popularne streaming servise poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam također daje mogućnost anonimnog surfanja, zaštite Wi-Fi-ja, deblokiranja osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram itd.) I odabira poslužitelja..

CyberGhost test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolja čarapa 5 proxy usluga: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Iz iskustva vam možemo reći da je izuzetno stabilan i omogućuje velike brzine. To ga čini dobrim izborom za sve aktivnosti u kojima želite sudjelovati. Također ćete saznati da IPVanish ima mnogo lokacija poslužitelja u cijelom svijetu. Imaju više od bilo koje VPN usluge. Zbog toga ih svakodnevno idemo na VPN.

Uz veliki trag u više zemalja, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja. Testirali smo lokacije poslužitelja prilagođenih bujici i kao što vidite performanse su bile sjajne.

IPVanish test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolja usluga proxy Socks5: TorGuard

TorGuard

TorGuard lansirali su 2012. godine članovi tima smještenog u Nevisu, West Indies. Kada ga usporedite s drugim uslugama, ova je VPN usluga relativno nova. Međutim, imaju više od 1250 poslužitelja koji se nalaze u 42 različite zemlje širom svijeta. Njihova je ciljna publika bujica, ali ona će raditi sasvim dobro za sve što želite učiniti putem interneta. Oni nude i Socks5 proxy i VPN pristup.

TorGuard ima čvrstu mješavinu lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga kao što su Netflix, YouTube Red i Amazon Prime, kao i aktivnosti bujice. Često puta možete dobiti pristup video sadržaju Amazon Prime na nekoliko različitih lokacija. Kada koristite Windows klijent, imate mogućnost anonimno surfati, zaštititi WiFi, torent anonimno, deblokirati osnovne web stranice (Google, Facebook Instagram itd.), Odabrati poslužitelj i još mnogo toga.

TorGuardov test brzine

TorGuard VPN usluga omiljena je u zajednici dijeljenja datoteka. Sve je jednostavno za upotrebu i jednostavno, tako da lako možete zaštititi svoju internetsku privatnost. U mobilne verzije često se dodaju značajke. Za potpuni pristup možete se prijaviti za samo 4,99 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite TorGuard

Završne misli o najboljim socks5 proxy uslugama

Zaključno, Socks5 proxy je nužan ako ćete koristiti neki torrenting softver. Naravno, dobro djeluje i za ostale vrste softvera. Nakon što odaberete pružatelja usluga, predlažemo da testirate brzinu PPTP / L2TP protokola + Socks5 proxy i vidimo kako se to izvodi u odnosu na OpenVPN + Socks5 Proxy. Sve dok zadovoljava vaše potrebe, trebali biste biti u redu. Nadamo se da ste ovaj vodič smatrali korisnim. Ako je tako, slobodno ga podijelite sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli iskoristiti informacije.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me