Serangan SkruScrewAttack adalah saluran YouTube yang sangat popular. Mereka mempunyai video yang sangat popular seperti Goku VS Superman Death Battle, Five More Fun Facts – Pokemon, dan One Minute Melee – Scorpion VS Ghost Rider. Semasa menonton video ScrewAttack, anda mungkin mengalami kelewatan, sambungan perlahan, atau video yang disekat secara geografi. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke lokasi lain. Sekiranya anda memilih IP di tempat yang mempunyai sambungan yang lebih baik, anda akan dapat meningkatkan kelajuan sambungan dan mengurangkan ketinggalan. Sekiranya anda memilih IP di mana video yang ingin anda tonton tersedia, anda boleh melepasi sekatan geografi.

ScrewAttack mempunyai lebih dari 2,500,000 pelanggan dan ini kerana terdapat video. Mereka mempunyai empat jenis video utama di saluran. Keempat-empat ini merangkumi Lima Fakta Menyenangkan, Alasan Kami Suka / Benci, dan Puluhan Teratas, dan Pertempuran Maut Mereka juga mempunyai video jenis teori, permainan terbaik, dan permainan aliran langsung.

Five Fun Facts adalah siri video yang seperti namanya mempunyai lima fakta. Siri ini mempunyai semua jenis video seperti Five Fun Facts of Pokemon dan Five Fun Facts of South Park. Selalunya pada hari Selasa setiap minggu di Amerika Syarikat. Di negara lain, hari ini mungkin sangat.

Alasan Kami Suka / Benci adalah siri lain. Perkara istimewa dalam siri ini ialah Evil Craig melakukan semua video kebencian. Video cinta itu dilakukan oleh anggota kru ScrewAttack yang lain. Video ini memberikan semua alasan bahawa mereka membenci dan menyukai permainan yang mereka lakukan. Selalunya pada hari Khamis di Amerika Syarikat. Sekiranya masa siaran video akan berbeza-beza berdasarkan lokasi anda.

Top Tens adalah siri yang ScrewAttack menyenaraikan 20, 10, atau 5 perkara teratas mereka pada subjek yang berbeza. Sebilangan besar video adalah 10 tahun teratas dan bagus. Mereka mempunyai lebih dari 100 video ini dan mereka mencuba menghantarnya setiap minggu. Siri ini kebanyakannya dikeluarkan pada hari Jumaat di Amerika Syarikat.

Death Battle adalah siri yang dihoskan oleh Wiz dan Boom Stick. Siri ini mempunyai dua melihat kemahiran, serangan, dan pertahanan pesaing untuk melihat siapa yang akan menang. Semasa mereka menganalisis, mereka akan menerangkan watak siapa dan apa yang mereka mahir. Pada akhir ini mereka akan mempunyai video dari dua watak yang berjuang hingga mati. Selepas pertempuran mereka akan menerangkan mengapa pemenang menang. Siri ini diadakan pada hari Rabu di Amerika Syarikat, tetapi kadang-kadang akan berehat.

Berdasarkan Death Battle terdapat dua siri lain yang dibuat oleh ScrewAttack. Dua siri ini adalah One Minute Melees dan The Desk of Death Battle. Yang kedua memberi anda fakta menarik mengenai peserta Death Battle yang diketahui oleh pasukan ScrewAttack semasa membuat video Death Battle. Siri ini biasanya pada hari Ahad di Amerika Syarikat. Mungkin ada perbedaan waktu berdasarkan wilayah yang Anda gunakan saat ini. Siri pertama sama persis dengan Death Battle kecuali tidak ada data yang diberikan. Siri ini tidak mempunyai tarikh yang ditetapkan dan boleh keluar pada bila-bila masa.

ScrewAttack adalah Saluran YouTube yang sangat popular. Mereka mempunyai semua jenis permainan video, buku komik, dan video yang berkaitan dengan anime. Siri utama adalah Lima Fakta Menyeronokkan, Sebab-Sebab Kami Suka / Benci, Top Puluhan, dan Death Battle. Secara keseluruhan, ScrewAttack adalah saluran YouTube yang sangat menghiburkan yang saya pasti anda dan rakan anda akan seronok menonton dan melanggan.

Sekali lagi saya ingin mengesyorkan VPN untuk menonton ScrewAttack. VPN akan membolehkan anda menukar IP anda ke lokasi lain yang anda pilih. Sekiranya anda memilih IP yang berdekatan dengan kawasan yang mempunyai sambungan yang baik, maka anda mungkin mempunyai sedikit kelewatan dan sambungan yang lebih baik. Sekiranya anda memilih IP di kawasan di mana video yang ingin anda tonton berada, anda boleh melewati batasan geografi.

Cara Menggunakan VPN untuk Membebaskan SkruAttack

Saya akan gunakan IPVanish untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton ScrewAttack di YouTube. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. IPVanish menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien IPVanish dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Klien IPVanish Windows v2.0

  • Pilih lokasi pelayan. Kami memilih Atlanta tetapi IPVanish mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube kami menggunakan OpenVPN (UDP). Mereka juga menyokong PPTP dan L2TP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN untuk perlindungan privasi terbaik.
  • Klik sambung. Selepas beberapa saat, anda akan melihat butang di bahagian atas berubah menjadi hijau dan menunjukkan “Putuskan sambungan”. Anda juga akan melihat lokasi pelayan dan alamat IP muncul di bahagian atas klien.
  • Kami kini berada di A.S. sejauh mana yang diberitahu oleh orang dalam talian. Oleh itu, kami dapat menjangkau mana-mana laman web seolah-olah duduk di Atlanta. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya kita menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan IPVanish di Amerika Syarikat, anda boleh melayari Internet dan bermain permainan dalam talian seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton BBC iPlayer atau negara lain untuk menonton kandungan Netflix di wilayah tersebut.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Buka Sekatan YouTube (Xbox One, Wii U, dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan IPVanish untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton ScrewAttack di YouTube. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana IPVanish menguruskan rangkaian mereka sendiri yang menjadikan perkhidmatan lebih cepat dan lebih dipercayai daripada kebanyakan penyedia. Anda juga boleh melihat kami VPN 10 teratas senarai untuk lebih banyak pilihan.

Langkah pertama untuk menyiapkan IPVanish biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. IPVanish menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Wii U, atau Xbox One kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda.

Persediaan VPN FlashRouters

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan PPTP atau L2TP melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters.  Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda menonton ScrewAttack di YouTube. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati YouTube dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me