PittsburghGrad Pittsburgh, Pennsylvania, ima oko 305 tisuća ljudi u gradskim granicama. Međutim, na gradskom području živi 2,3 milijuna stanovnika. Pittsburgh ima dva različita nadimka, poznat je po prilično nekoliko stvari, a mnogo je razloga da posjetite grad Rust Belt. Ako se putujete u Steel Town i planirate koristiti javni WiFi, prvo se povežite s VPN-om. Pomoću VPN-a možete i za deblokiranje geografskih ograničenja za uživanje u omiljenim sportskim timovima. Evo nekih najboljih VPN-ova za Pittsburgh.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir

Kroz godine su mnogi valovi doseljenika dolazili u grad u potrazi za poslom. Pittsburška proizvodnja čelika dovela je do nadimka Steel City. Drugi nadimak Pittsburga je Grad Mostovi. To je zbog 446 mostova u gradu. U moderno doba došlo je do nekoliko revitalizacija i mnogo stvari koje privlače posjetitelje. Oni uključuju neke velike industrije, kao i razne muzeje, festivale, tri vrhunska sportska tima (Gusari – MLB, Steelers – NFL, Penguins – NHL), NCAA destinaciju za muško ožujsko ludilo, zabavni park i još mnogo toga.

Uz sve što se događa u Pittsburghu, odvija se prilično malo turizma. Iako vam možda neće ponestati stvari koje trebate obaviti ili vidjeti, postoji dobra šansa da ćete koristiti javni WiFi. Ako to učinite, prvo ćete se htjeti povezati s VPN-om. Budući da je sada uobičajeno vidjeti besplatni javni WiFi u mnogim poduzećima, broj internetskih kriminalaca također se povećao. Kad se povežete s VPN-om, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To lopovima znatno otežava krađu vaših podataka. Inače ste ranjivi na cyber napad.

Osim što štiti vašu privatnost, VPN će vam pomoći da izbjegnete prekide i geo-ograničenja. Ako ste ljubitelj sporta, vjerojatno znate profesionalne nesvjestice sporta. Tvrtke, zemlje i škole blokirat će korisnike da vide sadržaj koji se nalazi unutar ili izvan ciljanog područja. U ovom slučaju, spajanje na VPN u nekom drugom području prevarit će softver da misli da ste negdje drugo.

Koji je najbolji VPN za Pittsburgh?

Naš popis najboljih VPN-ova za Pittsburgh temelji se na sljedećim kriterijima:

  • Ispitivanja brzine izvedena na VPN poslužiteljima u blizini Pittsburgh-a.
  • Pouzdanost svake VPN mreže za strujanje HD sadržaja
  • Snažna enkripcija za one koji su usmjereni na zaštitu privatnosti
  • Prednost dajemo pružateljima usluga koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mogućnost deblokiranja ograničenja za kanale i sportske događaje uživo
  • Mobilne aplikacije i podrška za strujanje za korisnike Amazon Firestick-a

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Pittsburgh

1. Najbolji VPN za Pittsburgh: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

  Najbolji VPN-ovi za China Mobile

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u PittsburghuAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve” i upišite New York (obzirom da je to najbliža lokacija) u okvir u kojem je navedeno “država pretraživanja ili grad”. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Povezali smo se sa serverom u NYC-u i testirali u Pittsburghu. Brzina je bila 280,55 Mbps. Znatno brže od bilo kojeg drugog VPN-a koji smo testirali.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Pittsburgh: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

  Najbolji VPN-ovi za Portoriko

NordVPN test brzine u PittsburghuNordVPN domaćin je niz poslužitelja u New Yorku. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u NYC-u, a brzina preuzimanja iznosila je 192.60 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Pittsburgh: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u PittsburghuPIA-ov Windows klijent je pojednostavljen. To znači da nećete naći puno u tome što se tiče postavljanja i upotrebe. Međutim, sve je samo jednostavno.PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila na 136,94 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Pittsburgh: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Samsung Galaxy S10

CyberGhost Pittsburgh test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u blizini Pittsburgha, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. CyberGhost mreža nema poslužitelje u Pittsburghu, ali oni imaju niz poslužitelja u NYC-u. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Pittsburghu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 142,58 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Pittsburgh: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila među najbržim u Sjevernoj Americi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test brzine u PittsburghuIPVanish ugošćuje preko 100 poslužitelja u NYC-u i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer nyc.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u NYC-u u Pittsburghu i otkrili smo da brzina iznosi 105,95 Mbps na našoj kabelskoj vezi..

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Iako smatramo da smo odabrali najbolje opcije za upotrebu dok ste u Pittsburghu, slobodno pogledajte naš prvih 10 VPN-ova popis. Međutim, ne biste trebali. Donijeli smo svoje odluke na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti, pa čak i cijene. Također smo tražili davatelje usluga sa poslužiteljima u ili u blizini Pittsburgha. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Bez obzira koji ste odabrali, sve imaju dobre mreže. Ako želite strujati sadržaj, presudne su brzine. Pomoću našeg vodiča koji će vam pomoći da donesete pravu odluku, možete pronaći najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me