Kako torent anonimno uz Socks5 Proxy ili VPN

Torent anonimno - čarape 5 proxy slikeKada je u pitanju dijeljenje datoteka P2P, popularni torrent klijenti podržavaju proxy i VPN. Bez obzira na to koju aplikaciju koristite cilj mnogim korisnicima je anonimno bujica. Danas ćemo vas provesti kroz postavljanje proxy Socks5 ili VPN-a za anonimnost vašeg torrent prometa. Bilo koja opcija pomoći će zaštiti vaše privatnosti i učiniti vas anonimnima. Krenimo odmah i usporedimo prednosti Socks5 proxy-a sa VPN-om za bujicu.


Socks5 Proxy vs VPN za torente

Sve ćemo pojednostaviti u usporedbi proxy Socks5 i VPN-a. U svrhu ovog posta, mi samo gledamo anonimu vaše komunikacije prilikom upotrebe torrent klijenta. U ovom slučaju, Socks proxy je najbolje rješenje. Iako će VPN poslužiti istoj svrsi, šifriranje je pretjerano i usporit će vašu vezu.

To je ono što biste trebali zapamtiti o korištenju proxy Sock5 ili VPN-a:

  • Čarape5 proxy – radi unutar vašeg torrent klijenta, maskira IP bez enkripcije, najbolja brzina
  • VPN – šifrira svu vašu komunikaciju, deblokira geo-ograničenja, sporije od proxyja

Najbolje rješenje doista ovisi o vašim ciljevima. Ako samo želite anonimizirati svoj torrent promet, Soxy5 proxy će vam dati najbolju izvedbu. Kao što svi znamo, bujica može biti sporo. Dodavanje šifriranja VPN-a može ga još više usporiti. S druge strane, ako želite šifrirati sav svoj promet i povezati se s poslužiteljima u drugim zemljama kako biste deblokirali geo-ograničeni sadržaj, onda predlažemo korištenje VPN-a.

Najbolje od oba svijeta

Možete pogledati naših 10 najboljih VPN odjeljka za usporedbu pružatelja usluga, ali toplo preporučujem IPVanish za najbolje iz oba svijeta. IPVanish pruža članovima pristup Socks5 proxy i VPN. Možete odabrati kada koristite svaki. To znači da možete uživati ​​u najboljim brzinama dok anonimno bujite. Po potrebi možete i šifrirati svu komunikaciju. IPVanish koristimo za torente i Kodi. Odlično nastupa. Povežite se s poslužiteljima širom svijeta pomoću njihovog klijentskog softvera za Windows, Mac, iOS i Android. Uživajte u neograničenom Socks5 proxyju i VPN-u od pravednog 4,87 dolara mjesečno uz našu ekskluzivnu promociju koja nudi popust do 60%.

Možda ćete biti iznenađeni koliko legalna bujica su dostupni. Bez obzira na to koje bujice planirate koristiti, evo vodiča za torent anonimno s nekim od naših omiljenih klijenata.

Torrent Anonimno koristeći Socks5 Proxy u uTorrent

Budući da je Socks5 proxy najbolji način za anonimnu bujicu i održavanje visoke brzine veze, počet ćemo s tim. Uskočimo i pogledajte kako postaviti IPVanish Socks5 Proxy za uTorrent.

Postavljanje klijenta uTorrent za pokretanje kroz proxy Socks5 vrlo je jednostavno. lansiranje uTorrent i idi na Opcije > Postavke. Sljedeće pogledajte dolje s lijevog izbornika i odaberite Veza.

Postavljanje proxy uTorrent Socks5

Sada kada ste na zaslonu postavki veze potražite taj Tip padajućeg izbornika i odaberite socks5 kao što je gore prikazano. Tada ćete htjeti kliknuti na Ovjera okvir. Spremni ste unijeti podatke o proxy-u Socks5. Započnite posjetom IPVanish-a i prijavite se za pregled upravljačke ploče. Od tamo nastavite i kliknite na SOCKS5 proxy kartica. Ovdje ćete pronaći Korisničko ime, lozinka, i hostname. Uzmite ime računala koje je pružio IPVanish i unesite ga u proxy polje u uTorrent i postavi ga za luka 1080. Zatim idite naprijed i kopirajte preko Korisničko ime i Lozinka. Postoji još nekoliko opcija koje možete konfigurirati prije dovršetka postavljanja. Nastavite i poništite sva polja za potvrdu u prozoru Slušaj luku odjeljak na vrhu zaslona. Označite okvire ispod Proxy poslužitelj i Privatnost proxyja postavke kao što je prikazano gore. Na kraju kliknite primijeniti i u redu da biste dovršili postavljanje.

Torrent Anonimno koristeći Socks5 Proxy u Vuze

Postavljanje proxyja za Vuze malo je više uključeno. Proći ćemo vas kroz svaki korak da vam ništa ne propusti. Nakon postavljanja moći ćete anonimno koristiti torent koristeći IPVanish Socks5 Proxy sa Vuze.

Pokrenite Vuze i započnite klikom na alat > Opcije. Počet ćete na Način kartica.

Vuze način

Samo naprijed i prebaci se Korisnička stručnost način prelaska na Napredna. Sada ste spremni dvaput kliknite na vezu u lijevom izborniku.

Vuze vršnjački izvori

Ovaj je korak spriječiti propuštanje vaše javne IP adrese tijekom upotrebe aplikacije putem proxyja. Poništite potvrđene opcije. Nakon završetka idite naprijed i kliknite na proxy u lijevom izborniku. Ako ne vidite opciju proxy, kliknite strelicu s lijeve strane Connection da biste prikazali dodatne mogućnosti.

Vuze Socks5 proxy

Tu ćete unijeti podatke o proxy-u Socks5. Ako to već niste, prijavite se na web mjesto IPVanish i idite na karticu Proxy SOCKS5 da biste preuzeli podatke. U polje Host unesite ime domaćina. Postavite ulaz na 1080, a zatim unesite svoje korisničko ime i lozinku. Time se postavljanje završava.

Torrent Anonimno koristeći VPN

Druga mogućnost za anonimnu bujicu je korištenje VPN-a. Spajanjem na VPN poslužitelj možete šifrirati sav svoj promet. To se proteže izvan bujica na bilo što što radite na mreži. Postoji nekoliko načina za povezivanje s VPN-om. Najlakše je koristiti VPN klijent. Koristit ćemo se IPVanish VPN klijent za Windows, ali oni također imaju prilagođene aplikacije za Mac, iOS i Android. Svi su za članove besplatni. Možete preuzeti najnoviju verziju s njihove web stranice.

Kad prvi put otvorite IPVanish, nastavite i kliknite na ikona zupčanika a zatim odaberite Veza kartica. Omogući Ubojiti prekidač značajka. To će uništiti vašu internetsku vezu u bilo kojem trenutku kada VPN padne iz bilo kojeg razloga. Možete postaviti klijenta na Automatsko ponovno povezivanje kako bi se preuzela Torrent nastavila nakon uspostavljanja VPN veze. To ćete također htjeti omogućiti IPv6 zaštita od propuštanja i DNS zaštita od curenja.

IPVanish postavke bujice

Sada kada je klijent konfiguriran da anonimne torrent aktivnosti ostane sve što trebate jest povezati se na IPVanish mrežu. Imaju preko 500 VPN servera u 60+ zemalja, tako da imate puno mogućnosti izbora. Preporučujemo poslužitelje u Nizozemskoj. IPVanish ima gotovo 50 poslužitelja u Amsterdamu. Ovo pomaže osigurati brze veze torrent korisnicima. Idite naprijed, odaberite mjesto poslužitelja i kliknite Spojiti.

IPVanish za torente

Jednom kada se povežete, vidjet ćete IP adresu koju je dodijelio VPN poslužitelj pri vrhu aplikacije. Možete potvrditi svoju IP adresu putem klijenta (Ikona zupčanika > IP postavke > provjeriti) ili putem svog web preglednika. Vidjet ćete da je IP adresa koju vidi vaš ISP i ostali ona adresa koju je dodijelio IPVanish VPN poslužitelj u Amsterdamu. Time vaša javna IP adresa ostaje anonimna.

To je sve. Bez obzira želite li koristiti Socks5 ili VPN da bi vaše torrent aktivnosti ostale anonimne, IPVanish će zaštititi vašu privatnost. Ne zaboravite koristiti naše Promocija VPN obožavatelja uštedjeti do 60% popusta na neograničen VPN. Umjesto da plaćate 10 USD mjesečno, možete se prijaviti na cijelu godinu pristupa za samo 4,87 USD mjesečno.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map