ClemsonClemson, South Carolina adalah sebuah bandar kecil yang terletak di sudut barat laut negeri ini. Walaupun Universiti Clemson mempunyai pendaftaran pelajar kira-kira 23k, bandar itu sendiri hanya mempunyai penduduk di bawah 14k. Sudah tentu, sekolah menarik banyak orang, terutamanya ketika pasukan bola sepak mereka dominan. Anda boleh mencari beberapa perkara lain yang boleh dilakukan di bandar, tetapi di luar acara kuliah, kebanyakan aktiviti di kawasan ini memerlukan perjalanan ke Greenville, SC. Sekiranya anda akan mengunjungi bandar, ada kemungkinan anda akan menggunakan WiFi awam. Sekiranya demikian, sangat penting untuk anda menggunakan VPN semasa anda melakukannya. Kami boleh memberitahu anda lebih banyak mengenai perkara itu dalam masa terdekat. Pertama, lihat VPN terbaik kami untuk Clemson.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Dengan jumlah penduduk, universiti ini sebahagian besarnya menentukan watak bandar. Walaupun sekolah ini wujud sejak tahun 1889, komuniti ini diberi nama Calhoun. Pada tahun 1943, pemimpin bandar menamakan semula bandar Clemson. Walaupun terdapat perumahan yang terdapat di Universiti, banyak pelajar tinggal di luar kampus di pelbagai kompleks pangsapuri.

Seperti banyak bandar di selatan, trotoar kebanyakannya tidak ada di kawasan ini. Pengecualian untuk itu adalah kawasan pusat bandar. Seiring berjalannya waktu, lebih banyak bangunan akan mendapat status sejarah. Pada tahun 2001, ahli pemeliharaan memulihkan Depot Clemson (kereta api). Dibina pada tahun 1893, mereka mengembalikannya ke bentuk aslinya. Walaupun ditutup pada tahun 2016 kerana projek jalan raya, ia dijangka akan dibuka kembali dan kembali aktif.

Sekiranya Clemson ada dalam senarai anda untuk dikunjungi dengan alasan apa pun, anda mungkin mengalami waktu henti. Nasib baik, banyak perniagaan menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan. Walaupun itu baik untuk pengguna, ia juga bagus untuk penjenayah siber. Sebenarnya, jenayah siber boleh berada di mana sahaja. Jangan anggap kerana Clemson kecil sehingga melebihi perkara semacam itu. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mencuri data sensitif anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN sementara ada untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Sekiranya anda pernah bekerja atau di sekolah, mungkin perasan pengasuh internet. Dengan kata lain, organisasi, perniagaan, dan bahkan beberapa negara mempunyai firewall untuk menyekat pengguna mereka dari kandungan tertentu. Dengan VPN, anda dapat mengatasi jenis sekatan tersebut. Dengan begitu, anda tidak perlu ketinggalan pasukan sukan di bandar yang sama atau perkara lain yang anda ingin tonton kerana di mana anda berada.

Sekarang setelah anda melihat alasan praktikal untuk menggunakannya, anda mungkin akan menemui kegunaan lain sebaik sahaja anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Mari kita bincangkan sedikit tentang apa yang perlu anda ketahui semasa memilih VPN.

Sebagai permulaan, VPN melindungi anggotanya dengan menggunakan protokol penyulitan. Yang terbaik adalah pilihan OpenVPN. Hampir setiap penyedia akan menawarkan pilihan tersebut kepada anda. Sekiranya anda perlu membuat pilihan antara TCP dan versi UDP, kedua-duanya akan berfungsi dengan baik. Perbezaannya adalah bahawa UDP adalah yang terpantas. Perkara itu penting jika anda cuba mengalirkan kandungan yang lebih tinggi. Sekiranya anda mempunyai masalah sambungan, TCP adalah pilihan yang lebih baik untuk anda.

1. VPN terbaik untuk Clemson: IPVanish

IPVanish

Tidak banyak bandar Clemson. Oleh kerana itu, kami akan memilih pelayan di Atlanta. Kami menggunakan pelayan IPVanish di Atlanta sepanjang masa kerana pejabat kami berada di kawasan itu. Kami dapat memberitahu anda dari pengalaman bahawa pelayan di Atlanta cepat dan boleh dipercayai. Anda juga akan mendapati bahawa IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat yang hampir sama dengan perkhidmatan VPN lain. Ini menjadikan mereka pilihan yang bagus untuk digunakan.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
63 89 Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC
  VPN terbaik untuk Browser UC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 48 pelayan di Atlanta (sekali lagi, kerana ia adalah bandar terdekat) dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya atl.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Atlanta dan mendapati kelajuannya adalah 63.76 Mbps pada sambungan Internet kabel kami yang mencapai kelajuan yang sama.

Ujian kelajuan IPVanish Atlanta

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Clemson: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Itu berlaku untuk Atlanta (kerana ia adalah bandar utama terdekat). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya ialah 58.49 Mbps.

  VPN terbaik untuk Badoo

Ujian kelajuan ExpressVPN Atlanta

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN Terbaik untuk Clemson: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
60 80 Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Atlanta, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi 8 pelayan Atlanta. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 57.65 Mbps yang sesuai dengan perkhidmatan lain dalam senarai kami.

Ujian kelajuan CyberGhost Atlanta

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 3.50 sebulan semasa promosi semasa mereka.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Clemson: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
61 80 Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk Chile

NordVPN menghoskan 39 pelayan di Atlanta. Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka telah memberikan nombor pelayan untuk Atlanta kepada kami. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat # 370 di Atlanta dan mendapati prestasinya cukup baik dengan kelajuan muat turun 60.11 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 3.99 sebulan dengan keahlian 24 bulan.

Lawati NordVPN

5. VPN terbaik untuk Clemson: StrongVPN

KuatVPN

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu, syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

NegaraLokasiLayanPeringkatPelayan ASASoftwareMonthlyYearlyRefund
20 43 600 Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DC Tingkap $ 7.50 $ 52.49 7 hari

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN menghoskan 20 pelayan di Atlanta. Anda tidak boleh memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan dan memilih Amerika Syarikat – Atlanta. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di Atlanta, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 59.97 Mbps.

Ujian kelajuan StrongVPN Atlanta

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 4.37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan pengembalian wang tanpa pembuka.

KuatVPN

Terdapat pilihan lain yang boleh anda temui di kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Oleh itu, kami merasakan bahawa kami memberikan anda beberapa pilihan yang tepat. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan yang terletak berhampiran kawasan Clemson. Dengan cara itu, anda akan mendapat kelajuan terbaik. Semua penyedia mempunyai rangkaian yang hebat dan semuanya terkenal. Anda memerlukan kelajuan yang baik jika anda merancang streaming HD atau pilihan main berterusan dan anda ingin memilih penyedia dengan reputasi yang baik. Dengan bantuan kami, kami dapat membantu memberitahu anda mengenai pilihan terbaik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me