Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virginia adalah bandar kira-kira 43k. Ia terletak di sebelah barat Roanoke, di pinggir timur George Washington dan Jefferson National Forest. Institut Politeknik Virginia dan Universiti Negeri (Va Tech) menguasai bandar secara demografi dan ekonomi, dan berkembang kerana sekolah. Sekiranya anda akan mengunjungi VA Tech dan Blacksburg yang lain, anda pasti ingin menggunakan VPN ketika menggunakan WiFi awam. Kami akan kongsikan mengapa ia penting sebentar lagi. Walau bagaimanapun, lihat dahulu senarai VPN terbaik kami untuk Blacksburg.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 Surfshark $ 3.49 Surfshark 68 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan

Sejarah Blacksburg bermula pada tahun 1671. Abraham Wood, komandan Fort Henry, menganjurkan beberapa ekspedisi untuk menjelajah lebih jauh ke barat dari Jajahan Virginia. Ketika penjelajah Batts dan Fallam akhirnya menemui jalan masuk ke jurang, mereka sampai di kawasan yang sekarang dikenali sebagai kota Blacksburg. Badan perundangan negeri secara rasmi membuat bandar ini pada 13 Januari 1798. Namun, mereka tidak menggabungkan bandar ini sehingga tahun 1871. Sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1872.

Walaupun sejarah kuliah yang panjang, bandar ini tidak benar-benar hidup hingga separuh kedua abad ke-20. Penduduk meningkat dari 9k hingga 30k pada tahun 70an. Hari ini, anda boleh mengunjungi teater, muzium, tempat bersejarah dan banyak lagi. Sekiranya anda berada di bandar untuk dikunjungi, anda akan menemui beberapa perkara untuk membuat anda sibuk.

Tidak kira mengapa anda mengunjungi bandar, anda mungkin perlu atau ingin menggunakan WiFi awam. Seperti yang telah kami sebutkan sebelumnya, anda ingin memastikan menggunakan VPN. Itu sebahagiannya untuk melindungi privasi anda. Hanya kerana Blacksburg masih sebuah bandar kecil, itu tidak bermakna anda boleh membiarkan penjaga anda kecewa. Pasti ada kemungkinan seseorang boleh mencuri data peribadi anda. Dengan membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda, anda menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mengambil maklumat sensitif anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda menjelajahi sekatan rangkaian dan geo. Lebih khusus lagi, sekatan rangkaian menangani firewall yang mungkin anda hadapi. Sekiranya anda pernah berkunjung ke sekolah, organisasi, atau perniagaan dan menghalangnya daripada melihat sesuatu yang anda ingin lihat, iaitu firewall. Dengan cara yang sama, sekatan geo menghalang anda untuk melihat sesuatu dalam talian, mungkin kerana anda tidak berada di kawasan yang tepat untuk itu. Dengan menggunakan VPN dalam kes ini, anda boleh memperbodohkan perisian untuk mempercayai bahawa anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat melihat apa yang anda mahu lihat.

  VPN terbaik untuk Pemain RTE

Itulah sebab terbaik untuk menggunakan VPN jika anda mengunjungi Blacksburg. Walaupun begitu, anda mungkin mendapat lebih banyak lagi jika anda mula meneroka. Tidak kira penyedia yang anda daftarkan, anda mungkin akan mendapat banyak pilihan protokol yang berbeza. Dua yang terbaik untuk digunakan ialah IKEv2 dan OpenVPN. Tidak semua penyedia menawarkan pilihan pertama, tetapi kedua-duanya akan berfungsi dengan baik. Semasa memilih OpenVPN, penyedia mungkin memberi anda pilihan antara versi TCP dan UDP. Sekiranya demikian, UDP lebih pantas sementara TCP adalah pilihan yang tepat. Sekarang, kita akan melihat dengan lebih dekat penyedia.

1. VPN terbaik untuk Blacksburg: IPVanish

IPVanish

Untuk IPVanish, kami akan menggunakan pelayan di Atlanta (kerana ini adalah pilihan terbaik untuk Blacksburg). Kami dapat memberitahu anda dari pengalaman bahawa pelayan di sana cepat dan boleh dipercayai. Anda juga akan mendapati bahawa IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat yang hampir sama dengan perkhidmatan VPN lain. Ini menjadikan mereka salah satu VPN masuk kami untuk digunakan setiap hari di Blacksburg.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
63 89 Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 48 pelayan di Atlanta dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya atl.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Atlanta, atl-a46, dan mendapati kelajuannya adalah 64.00 Mbps.

  VPN terbaik untuk Pantai Myrtle

Ujian kelajuan IPVanish Charlotte

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

Apabila anda menggunakan akses cepat ExpressVPN dan fitur MediaStreamer bersama-sama, mereka bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Itu akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga boleh mendapatkan senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Atlanta (kerana ia adalah lokasi terbaik). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya ialah 57.79 Mbps.

Ujian kelajuan charlotte ExpressVPN

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Blacksburg: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk iQiyi: Buka sekatan iQiyi Di Luar China & Taiwan
CountersLocationsUSA Server Lokasi
61 80 Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan jangka masa yang lebih lama untuk akaun anda. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan 39 pelayan di Atlanta. Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka telah memberikan nombor pelayan untuk Atlanta kepada kami. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuan muat turun adalah 57.49 Mbps.

Ujian kelajuan charlotte NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 3.99 sebulan dengan keahlian 2 tahun.

Lawati NordVPN

Untuk beberapa pilihan lain, anda boleh melihat di 10 perkhidmatan VPN teratas senarai. Kami tidak fikir anda perlu. Keputusan kami dibuat berdasarkan kepantasan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi. Oleh kerana pelayan yang kami pilih cepat dan berada di wilayah umum yang sama dengan Blacksburg, anda akan mendapat kelajuan terbaik. Itu sangat penting jika anda mahu menstrimkan kandungan. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi semua pilihannya bagus. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat mencari pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me