WalmartVUDU adalah syarikat media dan sistem penyampaian kandungan. Walaupun pada mulanya mereka mula membuat set top box mereka sendiri, mereka telah melesenkan teknologi mereka seperti Roku dan Smart TV, dan kini menawarkan perkhidmatan streaming video yang berdiri sendiri untuk TV dan Filem. Tidak seperti perkhidmatan streaming lain dengan bayaran bulanan, Vudu menawarkan sistem pembayaran semasa anda pergi. Ini membolehkan mereka mendapatkan filem pada masa yang sama apabila mereka dikeluarkan dalam DVD, atau kadang-kadang lebih cepat. Oleh kerana syarikat induk Vudu adalah Walmart, anda juga dapat memperoleh salinan digital filem yang dibeli di sana ditambahkan ke akaun VUDU anda. Pada masa ini, perkhidmatan VUDU hanya tersedia di AS. Mereka yang berada di luar AS mahu menggunakan VPN untuk mengelakkan penyekat geo dan mengakses Vudu.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Jelas bahawa VUDU mempunyai idea yang baik. Oleh kerana ia dibayar semasa anda pergi, perkhidmatan ini percuma, tetapi anda mesti mempunyai kredit di akaun anda, atau mempunyai kaedah pembayaran yang terikat dengan akaun anda. Anda mempunyai akses ke lebih banyak filem kerana model ini, kerana perjanjian pelesenan tidak semestinya dirundingkan. Terdapat lebih daripada 18,000 filem dalam katalog VUDU. Kredit untuk menyewa atau membeli filem boleh dibeli dalam talian, atau di kedai Walmart. Bergantung pada sama ada anda ingin menonton filem itu nanti, atau hanya menyewa, anda akan dikenakan jumlah yang berbeza. Untuk menyewa filem, anda memilih filem atau rancangan yang ingin anda tonton, dan anda mempunyai akses untuk filem itu untuk jangka masa tertentu.

Seperti yang kami sebutkan, VUDU menawarkan rancangan TV dan filem. Juga menarik untuk diperhatikan bahawa anda boleh membeli musim atau episod pertunjukan seperti Game of Thrones, The Walking Dead, atau American Titans. Dengan lebih daripada 5k rancangan yang tersedia, kemungkinannya tidak terbatas, terutama dengan semua genre yang diwakili untuk TV dan filem. Ciri menarik lain dari perkhidmatan ini adalah sesuatu yang belum pernah kita lihat oleh perkhidmatan streaming lain. Mereka mempunyai ulasan dari pemerhati di laman web seperti kebanyakan yang lain, tetapi mereka juga mendapat ulasan dari laman web ulasan filem popular, Rotten Tomatoes. Itu luar biasa, kerana banyak orang menggunakan Rotten Tomatoes untuk membaca ulasan pengkritik dan penonton filem. Dengan adanya maklumat ini, maklumat ini memberi peluang kepada ahli untuk memutuskan sama ada mereka ingin membelanjakan wang tersebut untuk menonton filem atau melewatkannya.

Semua ini terdengar baik, tetapi apa tangkapannya? Perkhidmatan VUDU hanya tersedia di AS, sekurang-kurangnya tanpa menggunakan VPN. Sekiranya anda melancong ke luar negara, atau tinggal di negara lain, anda pasti tidak akan dapat melihat VUDU. Namun dengan menggunakan VPN, anda dapat memperoleh akses ke kubu media Amerika ini. Amerika mempunyai banyak filem hebat dan TV hebat, jadi anda tidak perlu ketinggalan hanya kerana lokasi anda.

  VPN terbaik untuk FanDuel

Bagaimana VPN berfungsi? VPN membuat sambungan selamat ke pelayan, mungkin di negara lain. Dengan melakukan ini, anda boleh mendapatkan akses ke VUDU dan melihat apa sahaja yang anda mahukan. Selagi anda memilih pelayan di AS, anda pasti baik-baik saja. Sejauh protokol berjalan, anda akan memilih protokol OpenVPN (UDP) kerana itu adalah yang terpantas. Dengan penstriman video, kelajuan sangat penting, terutamanya kerana anda memerlukan kelajuan sambungan sekurang-kurangnya 1 mbps. Sekiranya anda mempunyai masalah sambungan, anda boleh beralih ke OpenVPN (TCP), tetapi OpenVPN adalah pilihan untuk digunakan. Penyedia yang kami sebutkan mempunyai pelanggan tersuai sehingga penyediaannya mudah.

Sekiranya anda ingin mengamankan data dan mengakses VUDU, kami mengesyorkan ExpressVPN. Mereka tidak menyimpan log dan menguruskan rangkaian pantas di Amerika Syarikat dan seterusnya. ExpressVPN juga mempunyai perkhidmatan SmartDNS yang akan membolehkan anda melakukan streaming tanpa penyulitan tambahan. Sekiranya anda mempunyai kelajuan bersih, kami selalu mengesyorkan menggunakan enkripsi. Kami tidak akan mencadangkan pertukaran kepantasan untuk privasi.

1. VPN terbaik untuk VUDU: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

  VPN terbaik untuk China Mobile

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk VUDU: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk VUDU: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk VUDU: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

  VPN Terbaik untuk Perbankan Dalam Talian

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk VUDU: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sila lihat kami 10 perkhidmatan VPN teratas senaraikan pilihan yang berbeza, tetapi kami rasa anda tidak perlu. ExpressVPN adalah keseluruhan terbaik, berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, dan rangkaian pelayan di seluruh dunia. Penyedia utama akan melindungi privasi anda dan mempunyai rangkaian pantas di banyak daerah yang berbeza, tetapi maklumat yang anda perlukan ada di sini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me