VPN terbaik untuk Ireland

IrelandIreland adalah negara kepulauan di Lautan Atlantik Utara yang merupakan sebahagian dari UK. Ia juga disenaraikan sebagai negara keempat terbaik di dunia untuk perniagaan. Walaupun merupakan bagian dari kerajaan, kebijakan data Irlandia nampaknya lebih pribadi daripada yang ada di Inggris. Kerajaan Ireland mungkin tidak menyimpan maklumat mengenai anda tanpa alasan yang baik, tetapi ia berlaku. Ini bermaksud bahawa melindungi privasi anda selalu penting di Ireland. Perkara yang sama dapat dinyatakan untuk undang-undang anti-cetak rompak yang baru di sana. Namun, anda dapat melindungi data dan privasi anda dengan VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Mahkamah tinggi Ireland telah turun keras terhadap ISP sejak akhir-akhir ini, memaksa sekurang-kurangnya satu daripadanya untuk melaksanakan kebijakan tiga teguran. Berbeza dengan peraturan versi UK, kebijakan Ireland akan mewajibkan ISP mengirim surat dua kali untuk pelanggaran hak dan jika pelanggar terus melakukannya, mereka akan kehilangan perkhidmatan internet mereka.

Dengan menggunakan bahasa yang agak kasar, hakim menuntut agar sistem dipasang untuk UPC yang akan menelan belanja sekitar 940k Euro, dan 300k setahun untuk menjalankan sistem tersebut. UPC adalah ISP kedua terbesar di Ireland, yang melayani 360,000 pelanggan. Tidak seperti blok web di negara lain, pengadilan juga telah memutuskan bahawa ISP akan memenuhi 80% daripada rang undang-undang untuk sistem baru ini. Alasan di sebalik keputusan itu berasal dari idea hakim bahawa “hak perlembagaan syarikat muzik dihancurkan”.

Walaupun ada hujah yang menentang, ISP nampaknya telah kehilangan kes mahkamah dari semua aspek. Salah satu poinnya ialah ISP adalah “saluran”. Meskipun argumen mereka disokong oleh undang-undang Eropah saat ini, hakim memutuskan argumen itu tidak sah. Mereka juga berpendapat bahawa kes ini harus menjadi masalah badan perundangan, bukan pengadilan.

Memandangkan semua maklumat ini, VPN yang baik akan membantu anda dalam beberapa cara yang berbeza. Salah satu kelebihan terbesar untuk menggunakannya adalah untuk privasi. Dengan menggunakan VPN, data anda dienkripsi sehingga anda dapat melindunginya dari siapa saja yang ingin melihatnya. Di mana sahaja anda berpaling hari ini, anda mendengar banyak data di suatu tempat, mengapa tidak melindungi maklumat sensitif anda?

Kelebihan VPN seterusnya adalah kemampuannya untuk membuka blokir kandungan geo-spesifik. Untuk contoh kandungan geo-spesifik, mari kita lihat perkhidmatan streaming premium, Netflix. Dengan syarat anda mempunyai langganan berbayar, anda dapat menikmati lebih dari 2600 judul di Ireland. Itu adalah beberapa tajuk, tetapi mengapa tidak mempunyai akses ke perpustakaan AS yang mempunyai sekitar 7500? Tidak seperti menonton beberapa filem yang dicapai dengan cara lain, mempunyai bahasa yang sama adalah nilai tambah yang pasti. Bukankah lebih baik untuk mendapatkan akses ke perpustakaan besar di mana anda tidak terperangkap dalam sari kata? Dengan menggunakan VPN, anda hanya perlu menyambung ke pelayan di AS, dan menikmati seberapa banyak yang anda mahukan.

Itu bagus, anda mungkin katakan, tetapi bagaimana VPN berfungsi? VPN akan membuat sambungan selamat ke pelayan di lokasi lain, mungkin di negara lain. Dari lokasi lain itu, anda boleh mengakses perkhidmatan penstriman atau mencapai tujuan yang anda miliki, sama seperti anda berada di negara itu. Terdapat beberapa lalu lintas yang ditunjukkan, tetapi spesifik tidak dijejaki. Sekiranya anda memilih perkhidmatan dengan pelanggan khusus, memulakan adalah mudah. Kami mempunyai beberapa cadangan hebat untuk VPN terbaik untuk anda. Semua cadangan ini menggunakan tahap penyulitan yang selamat, namun, menggunakan protokol OpenVPN akan selalu menjadi keputusan terbaik anda. OpenVPN (UDP) terbaik untuk penstriman.

Mari lihat fokus anda untuk menggunakan VPN. Sekiranya anda ingin mengamankan data anda atau membuka blokir kandungan, kami mencadangkan ExpressVPN. Mereka tidak menyimpan log aktiviti dan mempunyai ciri kill kill, jadi lapisan perlindungan tambahan ditambahkan pada penyemakan imbas anda. Mereka juga mempunyai rangkaian yang sangat besar sehingga anda dapat dengan mudah menyambung ke perpustakaan kandungan dan menikmatinya.

Sekiranya anda melancong ke luar Ireland dan anda ingin melihat beberapa rancangan kegemaran anda, kami mengesyorkan ExpressVPN atau PIA. Kedua-duanya menyulitkan lalu lintas, tetapi ExpressVPN menyertakan MediaStreamer SmartDNS dengan VPN mereka yang akan membantu anda membuka blokir saluran tanpa overkripsi penyulitan. Mengapa tidak dapat melihat saluran kegemaran anda seperti Berita RTE, TG4, atau Berita TV3 dari mana sahaja? Anda tidak perlu ketinggalan dengan VPN.

Jangan ragu untuk membaca senarai senarai 10 perkhidmatan VPN teratas jika anda mahukan lebih banyak pilihan. Kami fikir, bagaimanapun, anda akan berpuas hati dengan mana-mana VPN dalam siaran ini. Kami memilih pilihan ini berbanding perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan privasi, lokasi pelayan, kelajuan, dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan rangkaian pelayan VPN yang baik di rantau ini untuk kemudahan anda.

Penyedia VPN yang baik akan membantu melindungi privasi dalam talian anda, dan mempunyai rangkaian pantas untuk mengalirkan kandungan HD di negara lain. Yang telah kami sebutkan dalam catatan ini adalah keseluruhan VPN terbaik untuk apa sahaja matlamat yang ingin anda capai. Perkhidmatan penstriman yang disekat geografi dan banyak saluran popular lain dapat dilihat dari Ireland dengan VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map